Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hmm.. sizin azospermi sebebiniz neydi canım ? biz daha hiç başlamadık tedaviye sebebini falan bilmiyoruz doktora gidicez ama karar veremedik ..
bizde sperm hiç bulunamadı varikosel vardı tabi ama varikosel birincil sebebi değil gibi göründü fsh hormonu da yüksek .. geçmişte geçirilen ateşli bir hastalık olabilir veya genetik zira spermlerin minicik bir üretimi de olsa varikosel bunu engelleyebilirmiş o nedenle önce varikosel ameliyatı önerdi doktor bey biz de ameliyat olmaya karar verdik bakalım ne olur tabi şöyle bir durum var hani çok ümitlenmek istemiyoruz zira ameliyat sonrası en azından aşılmaya yetecek sperm çıkışı olabilir :) bu da bir ümit tabi bekliyoruz bakalım size de geçmiş olsun umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlere

Amin canim ya ins nasip olur hepimize.bakalim rabbim elbet verecegi zaman geldiginde verecek yavrularimuzi

çok çok sevindimm :) umarım bebişine kavuşursun en kısa zmanda :) darısı herkesin başına

Bize de yeni öğrendiğimizde gittiğimiz doktor varikosel var ama cok etkilemez o demişti.. Yani ameliyat olsa da sonucu degistirmez demisti.. Bakalim simdi kaan aydos a randevu aldım hAyırlısıyla kavusuruz insallah hepimiz bebislere :)) bir de fsh yuksek demişsin canım kaçtı fsh ?

çok çok sevindimm :) umarım bebişine kavuşursun en kısa zmanda :) darısı herkesin başına
Canim insallah sizlerin de herseyi yolunda gider. Ama ben transferden sonra cok olumsuzluk yasadim bugun 4. Gunum beklemedeyim. Doktorumdan hic ama hic memnun kalmadim hatta klinige onun hakkinda olumsuz dusuncelerimi soyledim. Sadece agri sizi icinde bekliyorum.. cok yorgunum

Kimsenin haberi yk zaten olsada maddi açıdan destk olamzlr olrsa skntı olr bşka da birşy olmaz ailen bile olsa başına gelen insan gibi düşünüp anlaymzlr bnm ailm için de geçerli eşimin ailesi içinde

Canım insallah guzel haberle gel de hepimizin icine umut ışığı doğsun.. Nerde olmustun transferi bir de sizin ilk teseydi demi canım?

Kimsenin haberi yk zaten olsada maddi açıdan destk olamzlr olrsa skntı olr bşka da birşy olmaz ailen bile olsa başına gelen insan gibi düşünüp anlaymzlr bnm ailm için de geçerli eşimin ailesi içinde
Benim ailem bilmiyo ama esimin ailesi biliyo ve gerekirse yardım edeceklerini söylüyorlar hep .. Sizinkiler de destek çıkar belki canim ?

çok geçmiş olsun hangi klinikteydinn bozma moralini stres yok umarım çabucak atlatırsın bu zor zmanları

Bitanem sen hangi klinikte yaptirmistin

Kizlar bugun yine hep hepiniz dualarimdaydiniz ben 24 yasindayim su yasima kadar elime sis tig almis insan degildim sirf dusunup dusunup kafayi yemeyim diye orgu ogrenmeye basladim nasip kismet bu isler ama bebek battaniyesi gibi bisi ormeye calisiyorum bana nasip olmazsa eger burda bebisini kucagina aalan arkadasima gindermek istiyorum.rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin hepimize versin meleklerini

Insallah kendi bebisine nasip olur o battaniyr canım

İnsallah senin yavruna nasip olur canim

Canim merhabalar. Bizde mufit beye gidecez insallahh esim hic tese olmadi. Dopplerde 2.6mm solda varikosel cikti cnm doktor la mail.yoluyla gorustm. varikosel elle en iyi anlasilir dedi. burda gittgmz 2 doktor varikosel yok diyor. Mufit beyin muayene etmesini istedik. Bakalim ne diyecek esimn en.son testesteronu 2.18 cikti mufit hoca varikoselden dolayi dusuk cikiyo olabilir dedi. Siz memnunmusnz mufit hocadan Canim. Bizim fsh en son 9.88 cikti

canım doktor ne yorum yaptı sonuçlara? hormonlar bu düzeydeyken sperm bulunma ihtimali ne acaba ?
Canim kaan hoca ya yollamistm sonuclari yuksek demisti. 3 veya 4 civarini normal kabul ediyorlar. Emre beyle de gorustum fsh bakarak kesin cikar veya cikmaz diyemeyiz dedi canim Allah bilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…