- 7 Ocak 2014
- 116
- 187
- 113
bizde sperm hiç bulunamadı varikosel vardı tabi ama varikosel birincil sebebi değil gibi göründü fsh hormonu da yüksek .. geçmişte geçirilen ateşli bir hastalık olabilir veya genetik zira spermlerin minicik bir üretimi de olsa varikosel bunu engelleyebilirmiş o nedenle önce varikosel ameliyatı önerdi doktor bey biz de ameliyat olmaya karar verdik bakalım ne olur tabi şöyle bir durum var hani çok ümitlenmek istemiyoruz zira ameliyat sonrası en azından aşılmaya yetecek sperm çıkışı olabilir :) bu da bir ümit tabi bekliyoruz bakalım size de geçmiş olsun umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerehmm.. sizin azospermi sebebiniz neydi canım ? biz daha hiç başlamadık tedaviye sebebini falan bilmiyoruz doktora gidicez ama karar veremedik ..
Amin canim ya ins nasip olur hepimize.bakalim rabbim elbet verecegi zaman geldiginde verecek yavrularimuziYani yazardi bence hangi kisilere yapilfigi umarim o asamaya geldimizde bizede yapilir cünki okadar ugrasipda tüp bebek tutmaynca yikilir insan burda görüyoruz arkadaslarimizi cok zor bir sürec insallah rabbim herkese saglikli sihhatli evlatlar versiin cümlemize
çok çok sevindimm :) umarım bebişine kavuşursun en kısa zmanda :) darısı herkesin başınaCanlarim bugun bu sayfadaki herkese cok dua ettim Rabbim herkesi mutlu etsin. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Moralinizi cok yuksek tutun. Ben oyle yaptıM. Esime hep destek oldum. Olursa da Allahtan olmazsa da Allah tan. Rabbim isterse verir dedim o istemezse kiyamet kopsa bile olmaZ dEdim. Vs.vVs.vs . Sebepsiz azospermi var bizde Fsh 5,25 di hersey normal testleri temiz hormonlari normaldi ama uc kere test yaptik hep sifir cikti. Teshis sebepsiz azospermi. Tansrl bey yapti ameliyati soguk biri ama biz sevmistik ilk konusmada cunku az oz konusur. Merak etmeyin bulucaz dedi ve buldu.bende on gundur hazirlaniyodum bugun sperm bulununca yumurtalarida topladilar. Esim hic ilac kullsnmadi dahada bozar diye kullanmadik. Cok dua ettik bu kadar kuzlar...
Bize de yeni öğrendiğimizde gittiğimiz doktor varikosel var ama cok etkilemez o demişti.. Yani ameliyat olsa da sonucu degistirmez demisti.. Bakalim simdi kaan aydos a randevu aldım hAyırlısıyla kavusuruz insallah hepimiz bebislere :)) bir de fsh yuksek demişsin canım kaçtı fsh ?bizde sperm hiç bulunamadı varikosel vardı tabi ama varikosel birincil sebebi değil gibi göründü fsh hormonu da yüksek .. geçmişte geçirilen ateşli bir hastalık olabilir veya genetik zira spermlerin minicik bir üretimi de olsa varikosel bunu engelleyebilirmiş o nedenle önce varikosel ameliyatı önerdi doktor bey biz de ameliyat olmaya karar verdik bakalım ne olur tabi şöyle bir durum var hani çok ümitlenmek istemiyoruz zira ameliyat sonrası en azından aşılmaya yetecek sperm çıkışı olabilir :) bu da bir ümit tabi bekliyoruz bakalım size de geçmiş olsun umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlere
Sormustum kac diye ama Sonradan gördüm pardon :) bizim 9.36 kaan hoca bize de yuksek dedi ama :/fsh 26 bizim
Canim insallah sizlerin de herseyi yolunda gider. Ama ben transferden sonra cok olumsuzluk yasadim bugun 4. Gunum beklemedeyim. Doktorumdan hic ama hic memnun kalmadim hatta klinige onun hakkinda olumsuz dusuncelerimi soyledim. Sadece agri sizi icinde bekliyorum.. cok yorgunumçok çok sevindimm :) umarım bebişine kavuşursun en kısa zmanda :) darısı herkesin başına
Canım insallah guzel haberle gel de hepimizin icine umut ışığı doğsun.. Nerde olmustun transferi bir de sizin ilk teseydi demi canım?Canim insallah sizlerin de herseyi yolunda gider. Ama ben transferden sonra cok olumsuzluk yasadim bugun 4. Gunum beklemedeyim. Doktorumdan hic ama hic memnun kalmadim hatta klinige onun hakkinda olumsuz dusuncelerimi soyledim. Sadece agri sizi icinde bekliyorum.. cok yorgunum
Benim ailem bilmiyo ama esimin ailesi biliyo ve gerekirse yardım edeceklerini söylüyorlar hep .. Sizinkiler de destek çıkar belki canim ?Kimsenin haberi yk zaten olsada maddi açıdan destk olamzlr olrsa skntı olr bşka da birşy olmazailen bile olsa başına gelen insan gibi düşünüp anlaymzlr bnm ailm için de geçerli eşimin ailesi içinde
çok geçmiş olsunCanim insallah sizlerin de herseyi yolunda gider. Ama ben transferden sonra cok olumsuzluk yasadim bugun 4. Gunum beklemedeyim. Doktorumdan hic ama hic memnun kalmadim hatta klinige onun hakkinda olumsuz dusuncelerimi soyledim. Sadece agri sizi icinde bekliyorum.. cok yorgunum
Bitanem sen hangi klinikte yaptirmistinCanim insallah sizlerin de herseyi yolunda gider. Ama ben transferden sonra cok olumsuzluk yasadim bugun 4. Gunum beklemedeyim. Doktorumdan hic ama hic memnun kalmadim hatta klinige onun hakkinda olumsuz dusuncelerimi soyledim. Sadece agri sizi icinde bekliyorum.. cok yorgunum
Insallah kendi bebisine nasip olur o battaniyr canımKizlar bugun yine hep hepiniz dualarimdaydiniz ben 24 yasindayim su yasima kadar elime sis tig almis insan degildim sirf dusunup dusunup kafayi yemeyim diye orgu ogrenmeye basladim nasip kismet bu isler ama bebek battaniyesi gibi bisi ormeye calisiyorum bana nasip olmazsa eger burda bebisini kucagina aalan arkadasima gindermek istiyorum.rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin hepimize versin meleklerini
İnsallah senin yavruna nasip olur canimKizlar bugun yine hep hepiniz dualarimdaydiniz ben 24 yasindayim su yasima kadar elime sis tig almis insan degildim sirf dusunup dusunup kafayi yemeyim diye orgu ogrenmeye basladim nasip kismet bu isler ama bebek battaniyesi gibi bisi ormeye calisiyorum bana nasip olmazsa eger burda bebisini kucagina aalan arkadasima gindermek istiyorum.rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin hepimize versin meleklerini
Amin canimda rabbim bi bana degil hepinize nasip etsin icindede banada tattirsin insİnsallah senin yavruna nasip olur canim
İns canim ins oyle ahim sahim bisi degil ama siz bi hamileyim deyin ins hepsine feda olsun rabbim nasip etsinde insİnşallah sana nasip olur canım bize de yapip gonderirsin teyzelerinden hediye gelmiş fena mi olur :))
Ayy hele bi olsunlarda vallahi düşününce bile çok mutlu oluyorum yüzüm hemen gülüyoİns canim ins oyle ahim sahim bisi degil ama siz bi hamileyim deyin ins hepsine feda olsun rabbim nasip etsinde ins
bizde sperm hiç bulunamadı varikosel vardı tabi ama varikosel birincil sebebi değil gibi göründü fsh hormonu da yüksek .. geçmişte geçirilen ateşli bir hastalık olabilir veya genetik zira spermlerin minicik bir üretimi de olsa varikosel bunu engelleyebilirmiş o nedenle önce varikosel ameliyatı önerdi doktor bey biz de ameliyat olmaya karar verdik bakalım ne olur tabi şöyle bir durum var hani çok ümitlenmek istemiyoruz zira ameliyat sonrası en azından aşılmaya yetecek sperm çıkışı olabilir :) bu da bir ümit tabi bekliyoruz bakalım size de geçmiş olsun umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlere
Canim merhabalar. Bizde mufit beye gidecez insallahh esim hic tese olmadi. Dopplerde 2.6mm solda varikosel cikti cnm doktor la mail.yoluyla gorustm. varikosel elle en iyi anlasilir dedi. burda gittgmz 2 doktor varikosel yok diyor. Mufit beyin muayene etmesini istedik. Bakalim ne diyecek esimn en.son testesteronu 2.18 cikti mufit hoca varikoselden dolayi dusuk cikiyo olabilir dedi. Siz memnunmusnz mufit hocadan Canim. Bizim fsh en son 9.88 ciktimerhabalar biz müfit beyin hastasıyız 1 ay oldu tedaviye başlayalı. varikosel ameliyatı ve sonrası çok rahat geçti bizim için herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür ilaçları kullanıyoruz bakalım tahlil vermemize daha var sonuçlar nasıl olacak zaten %100 iyileşme beklemiyoruz ama tesede daha sağlıklı spermlerin bulunması ümidimiz :) bizim durummuz epey ümitsiz esasında ama allahtan ümit kesilmez tabi..
Canim kaan hoca ya yollamistm sonuclari yuksek demisti. 3 veya 4 civarini normal kabul ediyorlar. Emre beyle de gorustum fsh bakarak kesin cikar veya cikmaz diyemeyiz dedi canim Allah bilir yanicanım doktor ne yorum yaptı sonuçlara? hormonlar bu düzeydeyken sperm bulunma ihtimali ne acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?