- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Arkadaslar yeni cikan yontemlerde saglikli dogumlar elde edilmeden deneme yapmamanizi tavsiye ederim.Ayy canim aklimi karistirdin valla simdi tedaviyi ya genart da yada nocartta dusunuyordum bende simdi bole bi yontem dedin bilemedim acaba nasil olur diye.ama yinede allah razi olsun arkadasim haber ettin.allah muradini versin hepimizin
canım bızmde kımsenın haberı yok görumcemın cocugu olck bızdnde beklıyolar ama neler yasadgmzı hc birı bılemezkı anca basna gelen anlar neler cektgmızı Rabbım yardımcmz olsn böyle bılmeypte bos bos konusmaları adamın agırna gidıyorKimsenin haberi yk zaten olsada maddi açıdan destk olamzlr olrsa skntı olr bşka da birşy olmazailen bile olsa başına gelen insan gibi düşünüp anlaymzlr bnm ailm için de geçerli eşimin ailesi içinde
Canim fsh in yuksek cikmasi testislerin gorevini dogru yapamadiginin gostergediymis. Beyin surekli hormon salgilanmasini sagliyormus bu yuzden.Yyy1907 canim sizin sebepsz azospermi mi oluyor fsh yuksekligi varmis sizde galiba
Evet canim bende okumustum bunu ama mesela fsh si normal.araliklarda olanlarda da cikmiyor. Galiba bu kisimda herseyde oldugu gibi Allahin takdiri. Benim esimin 9.88 cikti en son.Canim fsh in yuksek cikmasi testislerin gorevini dogru yapamadiginin gostergediymis. Beyin surekli hormon salgilanmasini sagliyormus bu yuzden.
Bnde bi ugraş edincgm inş cnm şartBende hiiiiccc anlamazdim dedim ya ipe dokunmus insan degildim sokulen seyleri bile esim yapiyo o derece yani ama iste kendimi dinleyip dinleyip tirnaklarimi dudagimi kemirmektense igreneyim dedim.orgu olmasada bi ugras edin canim kafan dagilir iyi olur senin icin canim
ewt öle cnm söylesen 1 dert söylrmesen ayrı bi dert her sorana ayrı açklmamı yapalm demi millet bi alem arkadaş ya kendinde bi yaknda olsn sizde daha nie yk demye başlyrlarcanım bızmde kımsenın haberı yok görumcemın cocugu olck bızdnde beklıyolar ama neler yasadgmzı hc birı bılemezkı anca basna gelen anlar neler cektgmızı Rabbım yardımcmz olsn böyle bılmeypte bos bos konusmaları adamın agırna gidıyor
]Bende hiiiiccc anlamazdim dedim ya ipe dokunmus insan degildim sokulen seyleri bile esim yapiyo o derece yani ama iste kendimi dinleyip dinleyip tirnaklarimi dudagimi kemirmektense igreneyim dedim.orgu olmasada bi ugras edin canim kafan dagilir iyi olur senin icin canim
Merhaba Canim, kendinden biraz bahseder misin bana, nerde yasiyosunuz kac yasinizdasiniz kac yillik evlisiniz,probleminiz nedir (teshis) ve ne onerdiler, simdiye kadar bi tedavi gordunuz mu, devlet hastanesini arastirdiniz mi hic ( hacettepe mesela) ????ewt öle cnm söylesen 1 dert söylrmesen ayrı bi dert her sorana ayrı açklmamı yapalm demi millet bi alem arkadaş ya kendinde bi yaknda olsn sizde daha nie yk demye başlyrlar
Meraba 22 yaşndym 2.5 yıllk ewlym ankara da yaşyrm eşimin skntsı azosperm mikro tese ddi etlk kadın doğum yalnz sgk dan yararlnmk için şartları uymasını beklyrz özele gücmz yk maalsfMerhaba Canim, kendinden biraz bahseder misin bana, nerde yasiyosunuz kac yasinizdasiniz kac yillik evlisiniz,probleminiz nedir (teshis) ve ne onerdiler, simdiye kadar bi tedavi gordunuz mu, devlet hastanesini arastirdiniz mi hic ( hacettepe mesela) ????
Ben 33 esim 42 yasinda bizde inmemis testis yuzunden azosperm dendi sperm uretimi yok yani, suan ilac tedavisI goruyoruz 6 aydif, mayista mikrotese dediler bakalim nasip. ..sizde azosperm ama sebebi belli degil galiba azosperm in ??? Ben hacettepe deki Dr larin iyi oldugunu duymustum bi arastirsan. .Meraba 22 yaşndym 2.5 yıllk ewlym ankara da yaşyrm eşimin skntsı azosperm mikro tese ddi etlk kadın doğum yalnz sgk dan yararlnmk için şartları uymasını beklyrz özele gücmz yk maalsfsizede ben yönrltsem aynı soruyu acaba :) bu arada ya zekai tahir yada etlk kadn dogumda oluo bu tüp bebk bunlar biraz da ii bu knuda bşka dewlt hastansnde yk yada vars
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?