Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş ben bi araştrym sagolun ama hastane azosperm e bakmıo dün ankara tıp ibni sina ila görştm üroloji drları cocuk olmama problemne bakmıolr

Sebeb söylenlmedi bize varikoselde varmş eşimde hem ama önclk mikro teseymş gentk testler hormon testleri normal cktı bide eşimin

Celalettin hoca dan randevu aldığımızda çok ileri mı bir tarihe mı veriyor mesela nisan ayı gitmek için şimdi den mı almak gerekir bilgisi olan varmı ?

Canim burda ogrendigim kadariyla her ikiside iyi doktirlar kaan hoca simdi ibni sina hastanesi akademisyenler blogunda sitesinden israrla durmadan mail at donus yapar 400 lira olan yer ozel yeri ana ibni sinada ucret almiyo muayene icin ama mufit hicada cok iyi bence tek doktorla kalma her ikisinede durumunuzu tahlil sonuclarinizi mail bakalim ne dicekler

Arkadaşlar bişey sorucam bu konuyla ilgili fikri olanlar lütfen yardımcı olsun. Geçenlerde tesadüfen miyang taşlarıyla biçok hastalığa iyi gelen bi doğal tedavi uygulayan merkeze gittim masaj yatakları falan var onunla tedavi yapıyorlar. Orada ki bayanla sohbet ederken kaç yıllık evlisin çocuk falan varmı diye sordu bende eşimin azosperm olduğunu söyledim. Durumumuzdan bahsettim sonra orada uzak doğu tıpıyla ilgilenen uzmanmı bilmiyorum benim konuştuğum bayan ona gidip bizim durumumuzu anlatmış geldi bana eşimin belinde ağrısı olup olmadığını sordu bende yok dedim hiç bel emarı çektirdimi dedi uzak doğu tıpta hastalıkla ilgili ana merkezden araştırıp tedavi edildiğini batı tıpta ise sadece sıkıntı olan bölge göz önüne alınıp tedavi edildiğini söyledi. Bize bir emar çektirin dedi L3 diye bir bölge varmış üremeyle ilgiliymiş eğer orda bir kan akışı yoksa veya bir problem varsa testislere sperm gelmeyebilir dedi . Ben de şimdi eşime randevu aldım yarın mr çektiricez bakalım inşallah bir vesile olurda hastalığıza çare bulunur. Ne yapalım çaresiz kalınca insan ne duysa denemek yapmak istiyo

Canimm cok ilgincc lutfen haberdar et bizide merak ettim. L3 mr imi nerden randevu aldiniz

Amin insaallah canim Allah yardimciniz olsun gercekten ne duyarsak oraya yoneliyoruz :) hic duymamistim bunu hayirlisi olsun ...

İnş ben bi araştrym sagolun ama hastane azosperm e bakmıo dün ankara tıp ibni sina ila görştm üroloji drları cocuk olmama problemne bakmıolr
Bi kez prof muayenehanesine bi git gerisini devlette devam ediyo prof lar, hani tahlil ameliyat falan...durumunu arz edersin yol gosterirler size muayne ucretini istedigin an gonderebilirim..

selam canım eğitimin bitti döndün heralde ..sizin tedavi ne alemde sanırım eşini bekliyosuznuz sizde bizim gibi....yazdığın dikkatimi çekti yine bizede keçiboynuzu pekmezi ye demiş müfit hoca ama ben gittim özü daha iyi diye onu aldım onu yediriyom 10 gündür acaba hocanın size söylediği bi fark varmı bu özüyle pekmezi arasında ala alaa yaa şaşırdım şimdi bak

ayyy evet canım bitti eğitim.döndüm şükür.
kaçgündür aklımdasın bende sana yazcaktım.
eşimin tedavisini bekliyoruz cnm.yarın kan verecek hormonlara bakılacak bi daha.cuma sabahta test verecek.müfit bey ne yorum yapacak bekliyoruz heyecanla.cuma da ben regli olucam.bu ay başlayamayız sanırım.nisanda başlayabilmeyi umut ederek geçiyor günler.hayırlısı bakalım.müfit bey tamam desin başlıcaz hemen.
canım bize taa varikosel ameliyatını yaptığı gün özü değil pekmezini alın demişti.ben o zamandan beri hep pekmezini alıyorum.o zaman alırken aktara sormuştum farkını ama hatırlamıyorum şuan.hatırladığım o da pekmezi daha etkili demişti sanırım.

Tedavi olmsnı istyrsn o zaman muane olsn cnm kaan aydos prof ama müfit hocada prof mu

kaan hocaya mail attım testlerimizi.. yorumlamış ve bi kaç test daha isteyerek randevu alın görüşelim demiş sekreterini aradım yalnızca özelde muayene yapıldığını hastanede yapılmadığını söyledi.. müfit hocaya mail atmadım ama aradım kendisi çıktı zaten telefona o da testlerinizle birlikte gelin görüşelim dedi.. sanırım önce müfit hocaya gidecez zaman kaybetmemiş oluruz :)

Nladim canim dogru zaman kaybetmemus olursunuz ama kaan hocaylada gorusun derim rabbim hakkinizda en hayirlisini nasip etsin tatlim

Bize de aynı şeyi söyledi müfit bey pekmez kullanıyoruz ama özünün yapılış şekli farklıymış ve sıfır şeker varmış içinde bize bulabilirseniz antalya bölgesinden alın dedi biz de öyle yaptık pekmeze devam esasında evde özü de vsr öylece duruyor ama nette fsh yüksekliğinde keçiboynuzu kesinlikle kullanmayın yazıyor bizim fsh 26 ama doktor kullanın dedi kafamız karıştı biraz ama kullanmaya devam bakalım 1 ay kaldı test için nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…