Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Özü daha bir fabrikasyonmuş.. Temiz doğal pekmez çok daha faydalıymışş aktarada güvenmeyip taaa köyden bulup getirttik bakalım

Kizlar cok kötüyün agla agla icim sistii bi arkadasim daha hamileymis ablam hamile esimin teyzesi hamile bi kac arkadas daha hanile etrafim hamilelerle doldu her birini duydulca ayri kahroluyormm bizde bukadar isterken niye allahim niyeee isyan etmek istemiyorm ama cok kötüyüüm berbat durumdayim esime yansitmak istemiyorm o daha cok üzülür beni öyle görünce ama artik engel olamiyorum kendime sürekli kafamda bu konu dayanamiyom cok zor bir imtihan bu sanki yillar dürcekmis gibi ve ben dayanamicskmisim gibi allahim nolur dayanma gücü ver noluuuur zorlastirma kolaylastiir rabbiimm

Canım olur mu oyle sey yaa düşünme oyle seyler.. Insallah bizim de bebislerimiz olacak sağlıklı sıhhatli ama demek ki daha zamani var elbet duamizi kabul edecek rabbim ama hayirli zamani biz bilemeyiz.. Bu bizim imtihanimiz nolur boyle soyleyerek dusunerek kendini harap etme .. Benim de etrafimda bi cok hamile var ailemden bi cok kisinin minik bebekleri var ama bizim de olacakk.. Buna inann lutfen :)

Allahim dayanma gucu versin hepimize, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ama rabbim izin vermezse olmuyo bu bizim sinavimiz, ben yurtdisindayim kimsem yok burda kendi kendime dayanmaya calisiyorum, benim de eltim hamile burnumun dibinde sevmemde kendisini dusun yani ne haldeyim, kimseye belli etmiyorum oyle bi sqbir varki bende Allah sizlerede versin bu sabri. ..

canımmm bu kadar uzme kendini benimde en yakın arkadaşım hamile şuan ve duyduğumda yaşadıklarının aynısını yaşadım ağlama nöbetleri geçirdim resmen kendimede çok kızdım o benim en yakın arkadaşım kıskanamazdım...ama olmuyo işte şuan 4 aylık hamile ve 4 aydır hiç görüşmedik kaçıyorum remen geçende mesaj atmış cinsiyeti öğrendim kızım olcak yazmış ben yine ağlams nöbetlerindeyim tabi...hep diyorum allahım içimizdeki yangını sondursun gerçekten daysnması çok zor ama eşim için hep çok iyiyim sende iyi ol çünkü iyi olmak zorundadın

ben pek anlamadım sanırım diyelim ki ağrı var ve o bölgede kan akışı yok orayanı tedavi uyguluyolar

Cok haklisin kizlar ama iste elimde degil gün geliyo dimdik durabiliyorumm savasirim diyorum ama gün geluyo hic bisey yapamiyorm sanki 20 yildit ugrasiyoruz gibii cok zor gercekden esime destek olmaya calisiyorum ama kiyamam o bana destek oluyo hep cok seviyorum onu üzülmesine dayanamam rabbim tez vakitte saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bizlere insallah bugün testleri yapdik esim 1 aydir igne kullaniyodu insallah sonuc güzel cikarda doktor güzel seyler söylerde azda olsa ferahlar icim insallah

inşallah canım ne kadardır bu durumdasınız bilmiyorum ama 10 15 yıldır bununla mücadele veren var onların sabrını düşünerek güç ver kendine şahsen biz yolun başındayız ne derlerse iyi olma yolunda yapmaya hazırız teseden tut hacamata ordan tut enerji bilmem nesi war ona eşim gerekirse yurt dışına gideriz diyo tabi yerse maddiyat o kasarına el vermez ama eşim tedavi için çok istekli şanslıyız yani bu konuda

Bizde daha cok yeni basladik ama yoruluyo insan hele bide cevrende bukadar hamile varken daha zor herkes soruyo ne bekliyosunuz diyo cok istedigim halfe istemiyoz daha diyom allahim affetsin

ewt öle cnm söylesen 1 dert söylrmesen ayrı bi dert her sorana ayrı açklmamı yapalm demi millet bi alem arkadaş ya kendinde bi yaknda olsn sizde daha nie yk demye başlyrlar
valla öyle cnm sızde niye yok diye adamın kafasna kakıp duruyolar bısey demeselerde zaten ımalı ımalı bakmaları yetıyo sankı bız bôyle olsun ıstıyozda

Bizde daha cok yeni basladik ama yoruluyo insan hele bide cevrende bukadar hamile varken daha zor herkes soruyo ne bekliyosunuz diyo cok istedigim halfe istemiyoz daha diyom allahim affetsin
canım hazır değiliz de önce biz kendimizi buyutucez de espri yap geç kimseyi ilgilendirmez gerisi

valla öyle cnm sızde niye yok diye adamın kafasna kakıp duruyolar bısey demeselerde zaten ımalı ımalı bakmaları yetıyo sankı bız bôyle olsun ıstıyozda
vakti zamanı gelmemiş demekki deyip geçin kızlar kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz

canim bızde etlıkte tese olmustk sonuc bısey cıkmadı sonra hcg tedavı yapalım yuzde bır ıhtımal dedi ona sızın yastan dolayı tup bebekten yararlanamassnz cunku bıze öyle dedıler sımdıde kaan aydosta 6ay boyunca tedavı görcz

Allah Raziolsun xanim benim bende bunlari temin edeyim esim kullansin sifa Allahtan Allah hepimizin gonlundekini verisn ins

Allah Razi olsun cemrem konpostilar yesilliklerl nohut yemegi yani artik hrrseyimize dikkat edioyoruz sifa Allahtan duam insallh cikisimiz bir tane olsun Raziyiz uretim oldugunubilsekk cemrem ama amelyati iki doktor yapmis ve iki bucuk saat surmus cikinca doktor ilk defa bu derwcesini goruyom demia ins.esim umutlu hormonlarda bormal genetikte bakalm canim Allahim herkese nasip rtsin tum isteyenlerw pitircik gondersin bizede ina.kabak cekirdegide alayom yesin oan canim alti ay snra konturolu ama ven kararsizim universite hastanedeinde olduk variskoseli acaba mikro tese olursa ordami olsall ne yapsak die ?

Canim bende kararsizim mufit hocaya mail attim o da mikrotese oncesi ilac tedavisi veriyormus hangisine gitsek karar veremedim

Bizede ozu olmasin pekmezini alin dedi.
Fsh la ilgili bilgim yok cnm.bize cok faydasi oldu ama.ayy 1 sonra test demek.cok heyecanli.insallah guzel sonuc alirsinoz.kaliteli kaliteli cikislar olur cnm.

inşlh cnm duaların kabul olur bol kaliteli spermleriniz çıkar
eger micro tese kararı verirseniz devlette tavsiye etmem cnm özel de bilindik tanındık dr.lar ehil ellerde olsa daha ii olur..
hem ameliyat nerden çıktı kız sizde doğal yolla çıkış olacak inşlhhh
evet beslenmenize dikkat en önemli şey cnm inşlh kontrollerde bayağı kıpırdanmalar görürsünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…