- 7 Ocak 2014
- 116
- 187
- 113
Canım olur mu oyle sey yaaKizlar cok kötüyün agla agla icim sistii bi arkadasim daha hamileymis ablam hamile esimin teyzesi hamile bi kac arkadas daha hanile etrafim hamilelerle doldu her birini duydulca ayri kahroluyormm bizde bukadar isterken niye allahim niyeee isyan etmek istemiyorm ama cok kötüyüüm berbat durumdayim esime yansitmak istemiyorm o daha cok üzülür beni öyle görünce ama artik engel olamiyorum kendime sürekli kafamda bu konu dayanamiyom cok zor bir imtihan bu sanki yillar dürcekmis gibi ve ben dayanamicskmisim gibi allahim nolur dayanma gücü ver noluuuur zorlastirma kolaylastiir rabbiimm
Allahim dayanma gucu versin hepimize, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ama rabbim izin vermezse olmuyo bu bizim sinavimiz, ben yurtdisindayim kimsem yok burda kendi kendime dayanmaya calisiyorum, benim de eltim hamile burnumun dibinde sevmemde kendisini dusun yani ne haldeyim, kimseye belli etmiyorum oyle bi sqbir varki bende Allah sizlerede versin bu sabri. ..Kizlar cok kötüyün agla agla icim sistii bi arkadasim daha hamileymis ablam hamile esimin teyzesi hamile bi kac arkadas daha hanile etrafim hamilelerle doldu her birini duydulca ayri kahroluyormm bizde bukadar isterken niye allahim niyeee isyan etmek istemiyorm ama cok kötüyüüm berbat durumdayim esime yansitmak istemiyorm o daha cok üzülür beni öyle görünce ama artik engel olamiyorum kendime sürekli kafamda bu konu dayanamiyom cok zor bir imtihan bu sanki yillar dürcekmis gibi ve ben dayanamicskmisim gibi allahim nolur dayanma gücü ver noluuuur zorlastirma kolaylastiir rabbiimm
canımmm bu kadar uzme kendini benimde en yakın arkadaşım hamile şuan ve duyduğumda yaşadıklarının aynısını yaşadım ağlama nöbetleri geçirdim resmen kendimede çok kızdım o benim en yakın arkadaşım kıskanamazdım...ama olmuyo işte şuan 4 aylık hamile ve 4 aydır hiç görüşmedik kaçıyorum remen geçende mesaj atmış cinsiyeti öğrendim kızım olcak yazmış ben yine ağlams nöbetlerindeyim tabi...hep diyorum allahım içimizdeki yangını sondursun gerçekten daysnması çok zor ama eşim için hep çok iyiyim sende iyi ol çünkü iyi olmak zorundadınKizlar cok kötüyün agla agla icim sistii bi arkadasim daha hamileymis ablam hamile esimin teyzesi hamile bi kac arkadas daha hanile etrafim hamilelerle doldu her birini duydulca ayri kahroluyormm bizde bukadar isterken niye allahim niyeee isyan etmek istemiyorm ama cok kötüyüüm berbat durumdayim esime yansitmak istemiyorm o daha cok üzülür beni öyle görünce ama artik engel olamiyorum kendime sürekli kafamda bu konu dayanamiyom cok zor bir imtihan bu sanki yillar dürcekmis gibi ve ben dayanamicskmisim gibi allahim nolur dayanma gücü ver noluuuur zorlastirma kolaylastiir rabbiimm
ben pek anlamadım sanırım diyelim ki ağrı var ve o bölgede kan akışı yok orayanı tedavi uyguluyolarArkadaşlar bişey sorucam bu konuyla ilgili fikri olanlar lütfen yardımcı olsun. Geçenlerde tesadüfen miyang taşlarıyla biçok hastalığa iyi gelen bi doğal tedavi uygulayan merkeze gittim masaj yatakları falan var onunla tedavi yapıyorlar. Orada ki bayanla sohbet ederken kaç yıllık evlisin çocuk falan varmı diye sordu bende eşimin azosperm olduğunu söyledim. Durumumuzdan bahsettim sonra orada uzak doğu tıpıyla ilgilenen uzmanmı bilmiyorum benim konuştuğum bayan ona gidip bizim durumumuzu anlatmış geldi bana eşimin belinde ağrısı olup olmadığını sordu bende yok dedim hiç bel emarı çektirdimi dedi uzak doğu tıpta hastalıkla ilgili ana merkezden araştırıp tedavi edildiğini batı tıpta ise sadece sıkıntı olan bölge göz önüne alınıp tedavi edildiğini söyledi. Bize bir emar çektirin dedi L3 diye bir bölge varmış üremeyle ilgiliymiş eğer orda bir kan akışı yoksa veya bir problem varsa testislere sperm gelmeyebilir dedi . Ben de şimdi eşime randevu aldım yarın mr çektiricez bakalım inşallah bir vesile olurda hastalığıza çare bulunur. Ne yapalım çaresiz kalınca insan ne duysa denemek yapmak istiyo
inşallah canım ne kadardır bu durumdasınız bilmiyorum ama 10 15 yıldır bununla mücadele veren var onların sabrını düşünerek güç ver kendine şahsen biz yolun başındayız ne derlerse iyi olma yolunda yapmaya hazırız teseden tut hacamata ordan tut enerji bilmem nesi war ona eşim gerekirse yurt dışına gideriz diyo tabi yerse maddiyat o kasarına el vermez ama eşim tedavi için çok istekli şanslıyız yani bu konudaCok haklisin kizlar ama iste elimde degil gün geliyo dimdik durabiliyorumm savasirim diyorum ama gün geluyo hic bisey yapamiyorm sanki 20 yildit ugrasiyoruz gibii cok zor gercekden esime destek olmaya calisiyorum ama kiyamam o bana destek oluyo hep cok seviyorum onu üzülmesine dayanamam rabbim tez vakitte saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bizlere insallah bugün testleri yapdik esim 1 aydir igne kullaniyodu insallah sonuc güzel cikarda doktor güzel seyler söylerde azda olsa ferahlar icim insallah
inşallah canım ne kadardır bu durumdasınız bilmiyorum ama 10 15 yıldır bununla mücadele veren var onların sabrını düşünerek güç ver kendine şahsen biz yolun başındayız ne derlerse iyi olma yolunda yapmaya hazırız teseden tut hacamata ordan tut enerji bilmem nesi war ona eşim gerekirse yurt dışına gideriz diyo tabi yerse maddiyat o kasarına el vermez ama eşim tedavi için çok istekli şanslıyız yani bu konuda
valla öyle cnm sızde niye yok diye adamın kafasna kakıp duruyolar bısey demeselerde zaten ımalı ımalı bakmaları yetıyo sankı bız bôyle olsun ıstıyozdaewt öle cnm söylesen 1 dert söylrmesen ayrı bi dert her sorana ayrı açklmamı yapalm demi millet bi alem arkadaş ya kendinde bi yaknda olsn sizde daha nie yk demye başlyrlar
canım hazır değiliz de önce biz kendimizi buyutucez de espri yap geç kimseyi ilgilendirmez gerisiBizde daha cok yeni basladik ama yoruluyo insan hele bide cevrende bukadar hamile varken daha zor herkes soruyo ne bekliyosunuz diyo cok istedigim halfe istemiyoz daha diyom allahim affetsin
vakti zamanı gelmemiş demekki deyip geçin kızlar kimseye açıklama yapmak zorunda değilizvalla öyle cnm sızde niye yok diye adamın kafasna kakıp duruyolar bısey demeselerde zaten ımalı ımalı bakmaları yetıyo sankı bız bôyle olsun ıstıyozda
canim bızde etlıkte tese olmustk sonuc bısey cıkmadı sonra hcg tedavı yapalım yuzde bır ıhtımal dedi ona sızın yastan dolayı tup bebekten yararlanamassnz cunku bıze öyle dedıler sımdıde kaan aydosta 6ay boyunca tedavı görczMeraba 22 yaşndym 2.5 yıllk ewlym ankara da yaşyrm eşimin skntsı azosperm mikro tese ddi etlk kadın doğum yalnz sgk dan yararlnmk için şartları uymasını beklyrz özele gücmz yk maalsfsizede ben yönrltsem aynı soruyu acaba :) bu arada ya zekai tahir yada etlk kadn dogumda oluo bu tüp bebk bunlar biraz da ii bu knuda bşka dewlt hastansnde yk yada varsa özele girio galba
Allah Raziolsun xanim benim bende bunlari temin edeyim esim kullansin sifa Allahtan Allah hepimizin gonlundekini verisn insCanim bunu bana sordun sanirim.
2013 aralikta oldu esim ameliyati.inan suan tam hatirlamiyorum ama 1 saatten fazlaydi.
Arisutu bal polen karisimi da keci boynuzu pekmezinide aktardan aliyorum cnm.
Arisutu bal polen karisimi kucuk bir kavonozda.keci boynuzu pekmezi normal kavanozda cnm.ama doktor özünu almayin pekmezini alin dedi.
Allah Razi olsun cemrem konpostilar yesilliklerl nohut yemegi yani artik hrrseyimize dikkat edioyoruz sifa Allahtan duam insallh cikisimiz bir tane olsun Raziyiz uretim oldugunubilsekk cemrem ama amelyati iki doktor yapmis ve iki bucuk saat surmus cikinca doktor ilk defa bu derwcesini goruyom demia ins.esim umutlu hormonlarda bormal genetikte bakalm canim Allahim herkese nasip rtsin tum isteyenlerw pitircik gondersin bizede ina.kabak cekirdegide alayom yesin oan canim alti ay snra konturolu ama ven kararsizim universite hastanedeinde olduk variskoseli acaba mikro tese olursa ordami olsall ne yapsak die ?cnm geçmiş olsun eşin maeliyat olmuş inşlh bu varikosel maeliyatının ardından çıkışalrınız olur benim eşimin galiba 45 dk. sürmüştü ameliyatı 2013 ocak ayında olmuştu tam net hatırlayamadım da hatta dr. bize bu ameliyatın ardından beklentiniz olmasın spermle ilgili demişti bak rabbim nasip etti çıkışımız oldu darısı size olsun cnm...
agrılı olmasının sebebi belki genişleme yüzünden olabilir ama bi kaç güne düzelir inşlh cnm şimdi eşin düzgün ve dengeli beslensin kabak çekirdeği yesin inşlh güzel haberlerini alacağım cnm senin
Bende tam bilmiyorum canım mr bi çektirelim doktora gösterdikten sonra yine yazarım sizeben pek anlamadım sanırım diyelim ki ağrı var ve o bölgede kan akışı yok orayanı tedavi uyguluyolar
Canim bende kararsizim mufit hocaya mail attim o da mikrotese oncesi ilac tedavisi veriyormus hangisine gitsek karar veremedimkaan hocaya mail attım testlerimizi.. yorumlamış ve bi kaç test daha isteyerek randevu alın görüşelim demiş sekreterini aradım yalnızca özelde muayene yapıldığını hastanede yapılmadığını söyledi.. müfit hocaya mail atmadım ama aradım kendisi çıktı zaten telefona o da testlerinizle birlikte gelin görüşelim dedi.. sanırım önce müfit hocaya gidecez zaman kaybetmemiş oluruz :)
Canım yakınımızda özel bir hastaneden aldık yarın gece kısmetse çektiricez Rabbim karşı getirsinde bi çözüm olsun inşallah doktora gösterdikten sonra hemen size yazıcamCanimm cok ilgincc lutfen haberdar et bizide merak ettim. L3 mr imi nerden randevu aldiniz
Bizede ozu olmasin pekmezini alin dedi.Bize de aynı şeyi söyledi müfit bey pekmez kullanıyoruz ama özünün yapılış şekli farklıymış ve sıfır şeker varmış içinde bize bulabilirseniz antalya bölgesinden alın dedi biz de öyle yaptık pekmeze devam esasında evde özü de vsr öylece duruyorama nette fsh yüksekliğinde keçiboynuzu kesinlikle kullanmayın yazıyor bizim fsh 26 ama doktor kullanın dedi kafamız karıştı biraz ama kullanmaya devam bakalım 1 ay kaldı test için nolacak
inşlh cnm duaların kabul olur bol kaliteli spermleriniz çıkarAllah Razi olsun cemrem konpostilar yesilliklerl nohut yemegi yani artik hrrseyimize dikkat edioyoruz sifa Allahtan duam insallh cikisimiz bir tane olsun Raziyiz uretim oldugunubilsekk cemrem ama amelyati iki doktor yapmis ve iki bucuk saat surmus cikinca doktor ilk defa bu derwcesini goruyom demia ins.esim umutlu hormonlarda bormal genetikte bakalm canim Allahim herkese nasip rtsin tum isteyenlerw pitircik gondersin bizede ina.kabak cekirdegide alayom yesin oan canim alti ay snra konturolu ama ven kararsizim universite hastanedeinde olduk variskoseli acaba mikro tese olursa ordami olsall ne yapsak die ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?