Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bende kararsizim mufit hocaya mail attim o da mikrotese oncesi ilac tedavisi veriyormus hangisine gitsek karar veremedim
Canım esimle de konustuk aksam.. Mufit hocaya gidelim dedik.. Hem maddi açıdan biraz daha rahat oluruz hem daha erken tedaviye başlamış oluruz diye düşündüm ben.. zaten her iki doktor da genart i oneriyomus sanırım tup bebek icin emin değilim ama.. Yani öyleyse laboratuar da ayni olmus oluyo..bi gidelim şansımızi deneyelim insallah bu doktor vesile olur rabbim de cok bekletmeden yavrumuzu bize gönderir

ayyy inaallh cemrem ya Allah buyuk belkide oyle olur yasiyip gorucez.ya bilmiom ama esin universitede yaptiririz dio ama istanbula yakin oturuoz izmiteyiz emre beyin cok ismini duydim bi gorusmek isterim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun amin siz nerede oturuyosunuz Allah Razi olsun umit veriyosunuz iyiki varsin iyiki varsiniz kader arkadaslarim

Bizde daha cok yeni basladik ama yoruluyo insan hele bide cevrende bukadar hamile varken daha zor herkes soruyo ne bekliyosunuz diyo cok istedigim halfe istemiyoz daha diyom allahim affetsin
sızn cevredmı öyle bızm burada öyle canm görumcem bı yandan teyzenın kızı bı yandan yenge gelnı bı yandan hepsıde yakınlar rabbım kaldıramaycamız yuk yukletmesın inş.cumlemıze bundan anlamamız gereken gercekten bır ımtıhanın ıcnde oldugumuz rabbım cumlemızn yardmcısı olsun...

amin cnm inşlh ameliyatsız çıkış olur...
yani üniversitede kötü diyemem hani pek bilgim yok ama ne bilim ehil kişi olması önemli aslında dr
.. emre bey eşimin micro tesesini yapmıştı ... zaten belli dr.lar var bu ameliyatın dalında uzman hakkınıza hayırlsıı olsun cnm
ben istanbulda oturuyorum

Ayneen cok bunaldim bu sorulardan artik insanlardan kacar oldum sirf yalan söylememek icin konusmamak icin

ayyy inaallh cemrem ya Allah buyuk belkide oyle olur yasiyip gorucez.ya bilmiom ama esin universitede yaptiririz dio ama istanbula yakin oturuoz izmiteyiz emre beyin cok ismini duydim bi gorusmek isterim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun amin siz nerede oturuyosunuz Allah Razi olsun umit veriyosunuz iyiki varsin iyiki varsiniz kader arkadaslarim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizocemrem destegin icin sagol gelismwleri yazicam insllh spermi gorduk yazarim bende cemrem

Canim sen mufit hocayi sabahmi aradin.ariycm da acaba ameliyatta falan mi

Bizede ozu olmasin pekmezini alin dedi.
Fsh la ilgili bilgim yok cnm.bize cok faydasi oldu ama.ayy 1 sonra test demek.cok heyecanli.insallah guzel sonuc alirsinoz.kaliteli kaliteli cikislar olur cnm.
inşallah bakalım bizde nonobstrüktif azospermi (fsh yüksek 26 ) ve varikosel var öncelik varikoseli ortdadan kaldırmak ve hormon tedavisi kaldı bakalım biz de bilrmiyoruz ki şuan varikosel çok ümit vadedici değil ama ilaç tedavsiyle fsh düşer ve sperm üretimi biraz da olsa olursa tüp bebek şansımız artacak.. sitelerden makalelerden araştırdığım kadarıyla sansımız %30 civarı ama yine de ümitlrniyor insan bakalım 1 ay sonra sonuçlarımız nasıl olacak ilaç tedavisine devam mı yoksa tüp bebek mi :)) sanki de heyecanlandımm millet bebeğe heyecanlanıyor ben hormon tahliline :)))

Canim sen mufit hocayi sabahmi aradin.ariycm da acaba ameliyatta falan mi
müfit hoca genellikle öğleden önce muayene ve öğleden sonra ameliyat yapıyor arkadasım ama çalıştığı herhangi bir kliniği arayıp randevu alabilirsiniz daha kolay oluyor çüünkü telefonda haliyle yoğun olduğu için bunları söyleyecek ve ekstra açıklama yapamayacak.. biz novaartta görüştük fakat genartta da yönlendiriyormuş oraları bi ara istersen

Ayneen cok bunaldim bu sorulardan artik insanlardan kacar oldum sirf yalan söylememek icin konusmamak icin
ben sorana bizim çocuğumuz olmuyor diyordumm teeee bunları hiç bilmeden :) içime doğmuş haberim yokmuş zaten biz doktora bi bakalım nedir ne değildir diye gittik hiç çocuk düşünmeden başımıza bunlar geldi millet ne düşünürse düşünsün boşvver allahtan gelen bi durum ne saklamalı ne de anlamayana uzun uzun dert anlatılmalı ... stres yok kitap okuyun alın eşinizi gezin tozun... insanlar her zman kusur bulmaya programlı mutluluğunu günlerce kimseyle paylaşamazken allah korusun zor zamanını ağızlarına sakız yapıp uzattıkça uzatırlar... gülümseyip geçelimm :))

meraba arkadaşlar.
Bende 3 yıllık evliyim. benim eşimde de azosipermi var.toplam 2 senedir savaş veriyoruz. Fsh, Total testesteron genetik testi ,gibi testlerde herşey normal çıkıyor.ama semen analizinde hiç sperm bulunamıyor. Bizde internet sitesinden araştırarak Emre Bakırcıoğlu na gidiyoruz.
Her konuda çok yardımcı oluyor. 7 aydır eşim tedavi görüyor. Klomen verdi 3 aydır onu kullanıyoruz. sonuç yine aynı. Bekliyoruz işte.zor bi bekleyiş oluyo ama çaresizlik sonuçta. Bende biraz fazla duygusalım. İçimde inanılmaz bi şekilde çocuk sevgisi var. Artık sokakta bebek görsem ağlar duruma geldim. Çok zormuş gerçekten.
1 ay daha ilaç kullanıcaz.eger yine bi değişiklik olmazsa bizde mikrotese olacağız. birde tüm bunların üstüne bende bi portakal büyüklüğünde kist var ve erimiyor. Doktor rahimin dışında etkilemez dedi ama en ufak üşütmede ağrıdığını düşünürsek hamile kalmam biraz zor ve ağrılı gözüküyor. Birde kan uyuşmazlığı var eşimle . ailelerimiz ve çevremizdekiler de bilmiyor.henüz söylememe kararı aldık. çünkü kimse anlamıyor. Tüm bunlar birikince içinden çıkılmaz bi hal alıyor.

Allah herşeyden önce sabır versin hepimize.

Canim mufit hoca hangi merkezde muayene kabul ediyo randevuyu nerden aliyoruz
novaart ve genart diye biliyorum biz novaartta tedavi oluyoruz 1 ay oldu ama buradaki arkadaslardan müft beyin genartta da olduğunu duydum ben iki klinik arasında kalmıştım fakat çok yakın tanıdığım sevdipim bir arkadasım da aynı durmları yaşamış ve novartta tedavi olmuştu ilk denemede sonuç aldılar ve şuan ikizleri var o nedenle orayı seçtik ve memnunuz da çok temiz ferah bir yer tabi herkes aynı sonucu alacak diye bir şey yok ama klinikte karşılaştığımız tüm hastalar oldukça memnun ve umut doluydular hiç negatif durumlarla karşılaşmadık ama genart için de oldukkça güzel yorumlar var tercih sizin... bildiğim kadarıyla genartta salı günleri oluyor müfit bey ama %100 emin değilim geçmiş olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız :) bence bu tür durumlarda tabiki klinik doktor çok önemli ama en en önemlisi bizim içimize sinmesi :)) çünkü içine sinmezse en alası da olsa insan bi tedirgin oluyor

cnm mrb aramıza hoşgeldin.benm eşimde azospermi,bizim doktorumuz da emre bakırcıoğlu.bu ayki reglimde tedaviye başlıcaz Allah kısmet ederse,herşey yolunda giderse eşim de nisan ın ilk haftası microtese olacak inşallah.

Kizlar günaydn 1 aydir esim igne kullaniyofdu tahlilleri tekrarladik
Fsh 0.5 (30.5 den düsmüs) lh 0.4 düsmüs testesteron 5.900
Acaba simdi nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…