- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Canım esimle de konustuk aksam.. Mufit hocaya gidelim dedik.. Hem maddi açıdan biraz daha rahat oluruz hem daha erken tedaviye başlamış oluruz diye düşündüm ben.. zaten her iki doktor da genart i oneriyomus sanırım tup bebek icin emin değilim ama.. Yani öyleyse laboratuar da ayni olmus oluyo..bi gidelim şansımızi deneyelim insallah bu doktor vesile olur rabbim de cok bekletmeden yavrumuzu bize gönderirCanim bende kararsizim mufit hocaya mail attim o da mikrotese oncesi ilac tedavisi veriyormus hangisine gitsek karar veremedim
ayyy inaallh cemrem ya Allah buyuk belkide oyle olur yasiyip gorucez.ya bilmiom ama esin universitede yaptiririz dio ama istanbula yakin oturuoz izmiteyiz emre beyin cok ismini duydim bi gorusmek isterim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun amin siz nerede oturuyosunuz Allah Razi olsun umit veriyosunuz iyiki varsin iyiki varsiniz kader arkadaslariminşlh cnm duaların kabul olur bol kaliteli spermleriniz çıkar
eger micro tese kararı verirseniz devlette tavsiye etmem cnm özel de bilindik tanındık dr.lar ehil ellerde olsa daha ii olur..
hem ameliyat nerden çıktı kız sizde doğal yolla çıkış olacak inşlhhh
evet beslenmenize dikkat en önemli şey cnm inşlh kontrollerde bayağı kıpırdanmalar görürsünüz....
sızn cevredmı öyle bızm burada öyle canm görumcem bı yandan teyzenın kızı bı yandan yenge gelnı bı yandan hepsıde yakınlar rabbım kaldıramaycamız yuk yukletmesın inş.cumlemıze bundan anlamamız gereken gercekten bır ımtıhanın ıcnde oldugumuz rabbım cumlemızn yardmcısı olsun...Bizde daha cok yeni basladik ama yoruluyo insan hele bide cevrende bukadar hamile varken daha zor herkes soruyo ne bekliyosunuz diyo cok istedigim halfe istemiyoz daha diyom allahim affetsin
amin cnm inşlh ameliyatsız çıkış olur...ayyy inaallh cemrem ya Allah buyuk belkide oyle olur yasiyip gorucez.ya bilmiom ama esin universitede yaptiririz dio ama istanbula yakin oturuoz izmiteyiz emre beyin cok ismini duydim bi gorusmek isterim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun amin siz nerede oturuyosunuz Allah Razi olsun umit veriyosunuz iyiki varsin iyiki varsiniz kader arkadaslarim
sızn cevredmı öyle bızm burada öyle canm görumcem bı yandan teyzenın kızı bı yandan yenge gelnı bı yandan hepsıde yakınlar rabbım kaldıramaycamız yuk yukletmesın inş.cumlemıze bundan anlamamız gereken gercekten bır ımtıhanın ıcnde oldugumuz rabbım cumlemızn yardmcısı olsun...
ayyy inaallh cemrem ya Allah buyuk belkide oyle olur yasiyip gorucez.ya bilmiom ama esin universitede yaptiririz dio ama istanbula yakin oturuoz izmiteyiz emre beyin cok ismini duydim bi gorusmek isterim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun amin siz nerede oturuyosunuz Allah Razi olsun umit veriyosunuz iyiki varsin iyiki varsiniz kader arkadaslariminşlh cnm duaların kabul olur bol kaliteli spermleriniz çıkar
eger micro tese kararı verirseniz devlette tavsiye etmem cnm özel de bilindik tanındık dr.lar ehil ellerde olsa daha ii olur..
hem ameliyat nerden çıktı kız sizde doğal yolla çıkış olacak inşlhhh
evet beslenmenize dikkat en önemli şey cnm inşlh kontrollerde bayağı kıpırdanmalar görürsünüz....
hakkimizda hayirlisi olsun hepimizocemrem destegin icin sagol gelismwleri yazicam insllh spermi gorduk yazarim bende cemremamin cnm inşlh ameliyatsız çıkış olur...
yani üniversitede kötü diyemem hani pek bilgim yok ama ne bilim ehil kişi olması önemli aslında dr
.. emre bey eşimin micro tesesini yapmıştı ... zaten belli dr.lar var bu ameliyatın dalında uzman hakkınıza hayırlsıı olsun cnm
ben istanbulda oturuyorum
Doktor sebepsiz dedi fsh in yuksek olmasi testisteki uretimin bozuk oldugunun bir gostergesiymisYyy1907 canim sizin sebepsz azospermi mi oluyor fsh yuksekligi varmis sizde galiba
Canim sen mufit hocayi sabahmi aradin.ariycm da acaba ameliyatta falan miCanım esimle de konustuk aksam.. Mufit hocaya gidelim dedik.. Hem maddi açıdan biraz daha rahat oluruz hem daha erken tedaviye başlamış oluruz diye düşündüm ben.. zaten her iki doktor da genart i oneriyomus sanırım tup bebek icin emin değilim ama.. Yani öyleyse laboratuar da ayni olmus oluyo..bi gidelim şansımızi deneyelim insallah bu doktor vesile olur rabbim de cok bekletmeden yavrumuzu bize gönderir
inşallah bakalım bizde nonobstrüktif azospermi (fsh yüksek 26 ) ve varikosel var öncelik varikoseli ortdadan kaldırmak ve hormon tedavisi kaldı bakalım biz de bilrmiyoruz ki şuan varikosel çok ümit vadedici değil ama ilaç tedavsiyle fsh düşer ve sperm üretimi biraz da olsa olursa tüp bebek şansımız artacak.. sitelerden makalelerden araştırdığım kadarıyla sansımız %30 civarı ama yine de ümitlrniyor insan bakalım 1 ay sonra sonuçlarımız nasıl olacak ilaç tedavisine devam mı yoksa tüp bebek mi :)) sanki de heyecanlandımmBizede ozu olmasin pekmezini alin dedi.
Fsh la ilgili bilgim yok cnm.bize cok faydasi oldu ama.ayy 1 sonra test demek.cok heyecanli.insallah guzel sonuc alirsinoz.kaliteli kaliteli cikislar olur cnm.
merhaba arkadasım :) fsh kaç sizde? bizim 26 ve o sperm testesteron lh normal varikosel ameliyatı olduk bakalım sonuçlarımız biraz da olsa düzelecek miDoktor sebepsiz dedi fsh in yuksek olmasi testisteki uretimin bozuk oldugunun bir gostergesiymis
müfit hoca genellikle öğleden önce muayene ve öğleden sonra ameliyat yapıyor arkadasım ama çalıştığı herhangi bir kliniği arayıp randevu alabilirsiniz daha kolay oluyor çüünkü telefonda haliyle yoğun olduğu için bunları söyleyecek ve ekstra açıklama yapamayacak.. biz novaartta görüştük fakat genartta da yönlendiriyormuş oraları bi ara istersenCanim sen mufit hocayi sabahmi aradin.ariycm da acaba ameliyatta falan mi
ben sorana bizim çocuğumuz olmuyor diyordumm teeee bunları hiç bilmeden :) içime doğmuş haberim yokmuş zaten biz doktora bi bakalım nedir ne değildir diye gittik hiç çocuk düşünmeden başımıza bunlar geldiAyneen cok bunaldim bu sorulardan artik insanlardan kacar oldum sirf yalan söylememek icin konusmamak icin
Canim mufit hoca hangi merkezde muayene kabul ediyo randevuyu nerden aliyoruzCanim sen mufit hocayi sabahmi aradin.ariycm da acaba ameliyatta falan mi
novaart ve genart diye biliyorum biz novaartta tedavi oluyoruz 1 ay oldu ama buradaki arkadaslardan müft beyin genartta da olduğunu duydum ben iki klinik arasında kalmıştım fakat çok yakın tanıdığım sevdipim bir arkadasım da aynı durmları yaşamış ve novartta tedavi olmuştu ilk denemede sonuç aldılar ve şuan ikizleri var o nedenle orayı seçtik ve memnunuz da çok temiz ferah bir yer tabi herkes aynı sonucu alacak diye bir şey yok ama klinikte karşılaştığımız tüm hastalar oldukça memnun ve umut doluydular hiç negatif durumlarla karşılaşmadık ama genart için de oldukkça güzel yorumlar var tercih sizin... bildiğim kadarıyla genartta salı günleri oluyor müfit bey ama %100 emin değilim geçmiş olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız :) bence bu tür durumlarda tabiki klinik doktor çok önemli ama en en önemlisi bizim içimize sinmesi :)) çünkü içine sinmezse en alası da olsa insan bi tedirgin oluyorCanim mufit hoca hangi merkezde muayene kabul ediyo randevuyu nerden aliyoruz
ne yalan söyleyım bende kacıyom kımseyı görmemek ıcın görunce hemen nezaman sorackkı sormadan surdan bı gıdeydm dıyom ıcım ıcımı yıyoAyneen cok bunaldim bu sorulardan artik insanlardan kacar oldum sirf yalan söylememek icin konusmamak icin
öğlen aramıştım canım .. yaklaşık bu saatlerde ama yanında hastası vardı sanırım çok hızlı konuştu ve kapattı :))Canim sen mufit hocayi sabahmi aradin.ariycm da acaba ameliyatta falan mi
doktorunuza ne zaman göstereceksiniz canım? bu kadar düşük olunca daha mı iyi acabaKizlar günaydn 1 aydir esim igne kullaniyofdu tahlilleri tekrarladik
Fsh 0.5 (30.5 den düsmüs) lh 0.4 düsmüs testesteron 5.900
Acaba simdi nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?