- 7 Ocak 2014
- 116
- 187
- 113
fshnın düşmesi güzel gibi sanırım düşürdükten sonra normal seviyeye getirmek için de bir tedavi uygulanıyor . siz nerede tedavi oluyordunuz? bizde de aynı sıkıntı var bu fshnın düşmesi sperm çıkısını nsıl etkileyecek önemli olan o sanırım ... bir de hangi iğneleri kullandınız biz iğne değil fakat 2 ayrı ilaç kullanıyoruzKizlar günaydn 1 aydir esim igne kullaniyofdu tahlilleri tekrarladik
Fsh 0.5 (30.5 den düsmüs) lh 0.4 düsmüs testesteron 5.900
Acaba simdi nolcak
hapta kullanymuydu cnmKizlar günaydn 1 aydir esim igne kullaniyofdu tahlilleri tekrarladik
Fsh 0.5 (30.5 den düsmüs) lh 0.4 düsmüs testesteron 5.900
Acaba simdi nolcak
evet kesinlikle güzel bir gelişme 1 aylık sürede düşmesi zaten fsh yüksekliğinde tedaviye cevap daha kolay alınıyormuş :) inşallah kısa sürede güzel bir sonuç alırsıınız ve darısı başımıza biz de aynı yoldan sizi takip ediyoruz :)Doktor zaten önce fsh düsürcez sora normal seviyesine getircez demisdi igne choriomon 5000lik doktorumuz kaan aydos 30 lardan bu kadar düsdüyse insahllah demekki esim tedaviye cevap veriyo insallh
ıns.canm Rabbım cumlemzn kalbımızdekını gönlundekını versı bızım durumda sızınkı gbı ıgneyle hap vermıstı bızede Allah yardmcnz olsunDoktor zaten önce fsh düsürcez sora normal seviyesine getircez demisdi igne choriomon 5000lik doktorumuz kaan aydos 30 lardan bu kadar düsdüyse insahllah demekki esim tedaviye cevap veriyo insallh
Igne kullanmadan once 31 di. Ama igneye baslayinca dustu.merhaba arkadasım :) fsh kaç sizde? bizim 26 ve o sperm testesteron lh normal varikosel ameliyatı olduk bakalım sonuçlarımız biraz da olsa düzelecek mi
inaşşlaahh dualarımız kabul olur :) hangi profa görünüdüz ??Kizlar mufit hocayla görüştüm bütün testlerimize bakti ve testislerin sperm ürettiğini düşünüyorummm dedi bugün eşim başka bi prof.a gitti o da çok ilgilenmis muayene ucreti almadan tıkanıklık olabilir senin durumun çok nadir görülür demiş eger bunu cozebilirsek normal yolla bile olabilir demis yani gerçekten bunları duyduguma bile inanamaiyorum imkansiz hiç bisey yok prof.la devam edicez sanırım kizlarr gerçekten dua çok degistiriyo durumları öyle dua ediyorum ki önüme hangi dua gelse ediyorum ki şu doner fatiha her muşkilatimi halletti buna da okudum yeni bitti bir sürü dualar edildi 500 yasin okuduk yetmis fetih okudk yusuf süresini suya okudul eşimle iciyoruz şimdi doktorlardan bunlari duyunca yeniden hiç bişey yapmamis gibi tekrar dualara başlayacam ilk isim tefriciye sizde yapin lutfennn eşiniz doktorlar la uğraşırken sizlerde dualarda tesbihlerle ayetlerle ona destek verin olacak duayla imkansizlar olacak biliyorummm
canim cok sevindim adiniza. Imkamsiz diye birsey yok yer gök dua ile duruyor. Bende 500 yasin 4444 salati tefriciyeye basladim. Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini insallahKizlar mufit hocayla görüştüm bütün testlerimize bakti ve testislerin sperm ürettiğini düşünüyorummm dedi bugün eşim başka bi prof.a gitti o da çok ilgilenmis muayene ucreti almadan tıkanıklık olabilir senin durumun çok nadir görülür demiş eger bunu cozebilirsek normal yolla bile olabilir demis yani gerçekten bunları duyduguma bile inanamaiyorum imkansiz hiç bisey yok prof.la devam edicez sanırım kizlarr gerçekten dua çok degistiriyo durumları öyle dua ediyorum ki önüme hangi dua gelse ediyorum ki şu doner fatiha her muşkilatimi halletti buna da okudum yeni bitti bir sürü dualar edildi 500 yasin okuduk yetmis fetih okudk yusuf süresini suya okudul eşimle iciyoruz şimdi doktorlardan bunlari duyunca yeniden hiç bişey yapmamis gibi tekrar dualara başlayacam ilk isim tefriciye sizde yapin lutfennn eşiniz doktorlar la uğraşırken sizlerde dualarda tesbihlerle ayetlerle ona destek verin olacak duayla imkansizlar olacak biliyorummm
Amin canımmm inşallah. .murat Çakan doktorun adi doktor başka profesorlerle konuşmuş ne yapabiliriz falan demiş yardimci olalim demiş ne bilim yaa inşallah sebep olurinaşşlaahh dualarımız kabul olur :) hangi profa görünüdüz ??
Biz ankara da degiliz canim cok uzagiz oraya ama eşim bu iş için on gundur orda hiç tese olmadik tedavi de olmadik daha hacettepe doktoru tese olun dedi bizde emin olmak ve iyi bi doktor bulalım istiyoruzcanim cok sevindim adiniza. Imkamsiz diye birsey yok yer gök dua ile duruyor. Bende 500 yasin 4444 salati tefriciyeye basladim. Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini insallahhangi profa gittiniz? Ankara'da misiniz canim? daha once tese oldumu esin yada tedavi? fsh,tosterteron, lh kacti sizin canim?
Canim ben birde ANATOLIA da calistigini okumustum netten ordan ayrildimi acabanovaart ve genart diye biliyorum biz novaartta tedavi oluyoruz 1 ay oldu ama buradaki arkadaslardan müft beyin genartta da olduğunu duydum ben iki klinik arasında kalmıştım fakat çok yakın tanıdığım sevdipim bir arkadasım da aynı durmları yaşamış ve novartta tedavi olmuştu ilk denemede sonuç aldılar ve şuan ikizleri var o nedenle orayı seçtik ve memnunuz da çok temiz ferah bir yer tabi herkes aynı sonucu alacak diye bir şey yok ama klinikte karşılaştığımız tüm hastalar oldukça memnun ve umut doluydular hiç negatif durumlarla karşılaşmadık ama genart için de oldukkça güzel yorumlar var tercih sizin... bildiğim kadarıyla genartta salı günleri oluyor müfit bey ama %100 emin değilim geçmiş olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız :) bence bu tür durumlarda tabiki klinik doktor çok önemli ama en en önemlisi bizim içimize sinmesi :)) çünkü içine sinmezse en alası da olsa insan bi tedirgin oluyor
Aminn canim insallah :) ameliyat olmadan cikis olabilir diyen prof. kim? ozelden yazar mısın canım zahmet olmazsaBiz ankara da degiliz canim cok uzagiz oraya ama eşim bu iş için on gundur orda hiç tese olmadik tedavi de olmadik daha hacettepe doktoru tese olun dedi bizde emin olmak ve iyi bi doktor bulalım istiyoruz
Fsh:2.17
LH:5.01
Testesteron:7.93
Allah dualarımızi kabul etsin inşallah :))
Canim genart ve novaart anatolia ve centrum bunlarin 4 undede muayene ediyo bize genarta gelin dedi. Oraya gidicez genartin numarasini aradm ordan alabiliyosnCanim mufit hoca hangi merkezde muayene kabul ediyo randevuyu nerden aliyoruz
Canim bende onu diycektm fsh dusuk tikaniklik var gibi sanki Insallahh iyi sonuc alirsinzKizlar mufit hocayla görüştüm bütün testlerimize bakti ve testislerin sperm ürettiğini düşünüyorummm dedi bugün eşim başka bi prof.a gitti o da çok ilgilenmis muayene ucreti almadan tıkanıklık olabilir senin durumun çok nadir görülür demiş eger bunu cozebilirsek normal yolla bile olabilir demis yani gerçekten bunları duyduguma bile inanamaiyorum imkansiz hiç bisey yok prof.la devam edicez sanırım kizlarr gerçekten dua çok degistiriyo durumları öyle dua ediyorum ki önüme hangi dua gelse ediyorum ki şu doner fatiha her muşkilatimi halletti buna da okudum yeni bitti bir sürü dualar edildi 500 yasin okuduk yetmis fetih okudk yusuf süresini suya okudul eşimle iciyoruz şimdi doktorlardan bunlari duyunca yeniden hiç bişey yapmamis gibi tekrar dualara başlayacam ilk isim tefriciye sizde yapin lutfennn eşiniz doktorlar la uğraşırken sizlerde dualarda tesbihlerle ayetlerle ona destek verin olacak duayla imkansizlar olacak biliyorummm
Canimm ne zamana aldin randevunu? Karşılaşsak orda ne guzel olurCanim genart ve novaart anatolia ve centrum bunlarin 4 undede muayene ediyo bize genarta gelin dedi. Oraya gidicez genartin numarasini aradm ordan alabiliyosn
Ay inşallah canımm ya dua ediyorum öyle olsun baya bi tetkikler verilmiş nutcracker sendromu olabilir demişCanim bende onu diycektm fsh dusuk tikaniklik var gibi sanki Insallahh iyi sonuc alirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?