Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen katılıyorum canım. Nice terapilere taş çıkarır bizim topiğimiz bizi bizden kimse anlayamaz, anladığını söyleyen de zannetmem, yasamadı ki ne anlayacak, yalan dolan inanmam anlıyorum diyene. Hepiniz ama hepiniz adini bildigim bilmedigim herkes dualarımda.

Benim için de öylee terapi merkezi mübarekk

Canim 26 veya 27 martta gidicez insallah ayy ne guzel olurdu siz daha erken gidiceksnz herhlde biz baska bir sehirden geldgmz icn
Hmm bizim icin de kesin bi tarih yok aslinda ama önümüzdeki hafta düşünmüştük canim ben sabırsız oldugum icin esim de kabul etti tamam gidelim dedi ama insallah bi gun karşılaşırız :) sana simdiden randevu verdiler mi canım bana diger hafta basinda arayin dediler

Canim banada oyle dediler ben mufit hocayi aradim gelmk istedgmz tarihi soyledim o tarihlerde gelebilirsnz tabi dedi

Arkadaşlar sonuçları değerlendirebilir misiniz. Yardım lütfen...

Görünüm: Beyaz, Opak
Miktar: 1,5 Ml
Sperm sayısı: 23 Milyon/CM3
pH: 8,2
Likefaksiyon: 20 dk
Viskozite: Normal
Mikroskobik İnceleme: her sahada 4-5 lökosit, 2-3 eritrosit görüldü
Taze Canlı: %25
2. saat canlılık: %15
Motilite İndexi: 3

Hızlı Doğrusal: %10
Hızlı: %35
Yavaş: %30
Patolojik: %20
İlerlemeden hareket eder: %5

Morfoloji: %89
Normal:%4
Baş Anomalisi: %4
Kuyruk Anomalisi: %5
Diğer: % 2

Aminnn canım Rabbim sabır versin bizlere. Insallah tedaviniz olumlu sonuçlanır bebeginizi kucaginiza alirsiniz millete laf anlatmak zor anlayabilen var anlayamayan var Rabbim sınavımızı kolay eylesin. Hepimizin muradını nasip etsin insallah

Kizlar merhaba bugun iyimi kotumu anlamadim esimin isi tehlikede gibi o onunla ugrasiyo ama iyide bi haber aldim universiteyi aradim esimin test sonucu cikmis ama benimki daha cikmamis yarin bidaha arayin ida cikarsa gelir alirsiniz dedi sordum sinuc nasil diye ama ben anlamam burda doktorla goruseceksiniz dedi tedirginin ama mutluda oldum beklemek cok zordu ins rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip eder persembe gununun hayrina rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin

Aminnn canim. Rabbim kotu haberlerden korusun hepimizi insallah bugun hayrina dualarimiz kabul olur.

Canım inşallah güzeldir.. İçini ferah tut.. Hadi bakalım

canim gazinin genetik bölümü sekreteri telefonda bilgi vermez doktor sonucu izah eder birebir böylesi daha iyi bence,ama iyi cikmistir. İyi dusun iyi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…