aynen katılıyorum canım. Nice terapilere taş çıkarır bizim topiğimiz2 ay nasıl geçecek derken 1 ay çabucak geçti gitti bile bakalım bu bir ay nasıl geçecek sonuç ne olacak ve o sonuca göre kaç ay daha beklemek gerekecek :))) iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız arkadaşlar her ne kadar bulunduğumuz illerde grup terapisi olmasa da biz burda kendi grubumuzu kuruup paylaşımlarda bulunarak destek oluyoruz birbirimize bunları anlamayan kişilerle paylaşamamk gerçekten çok kötü olurdu heralde .... hiçbirinizi tanımıyorum ama o kadar sıcak bir ortam ki burası hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyrum her zman dularıma sizi de katıyorum :)
aynen katılıyorum canım. Nice terapilere taş çıkarır bizim topiğimizbizi bizden kimse anlayamaz, anladığını söyleyen de zannetmem, yasamadı ki ne anlayacak, yalan dolan inanmam anlıyorum diyene. Hepiniz ama hepiniz adini bildigim bilmedigim herkes dualarımda.
Benim için de öylee2 ay nasıl geçecek derken 1 ay çabucak geçti gitti bile bakalım bu bir ay nasıl geçecek sonuç ne olacak ve o sonuca göre kaç ay daha beklemek gerekecek :))) iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız arkadaşlar her ne kadar bulunduğumuz illerde grup terapisi olmasa da biz burda kendi grubumuzu kuruup paylaşımlarda bulunarak destek oluyoruz birbirimize bunları anlamayan kişilerle paylaşamamk gerçekten çok kötü olurdu heralde .... hiçbirinizi tanımıyorum ama o kadar sıcak bir ortam ki burası hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyrum her zman dularıma sizi de katıyorum :)
Canim 26 veya 27 martta gidicez insallah ayy ne guzel olurdu siz daha erken gidiceksnz herhlde biz baska bir sehirden geldgmz icnCanimm ne zamana aldin randevunu? Karşılaşsak orda ne guzel olur
Hmm bizim icin de kesin bi tarih yok aslinda ama önümüzdeki hafta düşünmüştük canimCanim 26 veya 27 martta gidicez insallah ayy ne guzel olurdu siz daha erken gidiceksnz herhlde biz baska bir sehirden geldgmz icn
Canim banada oyle dediler ben mufit hocayi aradim gelmk istedgmz tarihi soyledim o tarihlerde gelebilirsnz tabi dediHmm bizim icin de kesin bi tarih yok aslinda ama önümüzdeki hafta düşünmüştük canimben sabırsız oldugum icin esim de kabul etti tamam gidelim dedi ama insallah bi gun karşılaşırız :) sana simdiden randevu verdiler mi canım bana diger hafta basinda arayin dediler
Hayırlısı olsun bakalım zaman da gecmek bilmez artikCanim banada oyle dediler ben mufit hocayi aradim gelmk istedgmz tarihi soyledim o tarihlerde gelebilirsnz tabi dedi
Hakkimizda herseyin hayirlisi canim.. Allah gonlumuze gore verir insallah.:)Hayırlısı olsun bakalım zaman da gecmek bilmez artikdoktor ne diyecek nasil bi tedaviye baslayacaz cok merak ediyorum valla
Aminnn canım Rabbim sabır versin bizlere. Insallah tedaviniz olumlu sonuçlanır bebeginizi kucaginiza alirsinizmeraba arkadaşlar.
Bende 3 yıllık evliyim. benim eşimde de azosipermi var.toplam 2 senedir savaş veriyoruz. Fsh, Total testesteron genetik testi ,gibi testlerde herşey normal çıkıyor.ama semen analizinde hiç sperm bulunamıyor. Bizde internet sitesinden araştırarak Emre Bakırcıoğlu na gidiyoruz.
Her konuda çok yardımcı oluyor. 7 aydır eşim tedavi görüyor. Klomen verdi 3 aydır onu kullanıyoruz. sonuç yine aynı. Bekliyoruz işte.zor bi bekleyiş oluyo ama çaresizlik sonuçta. Bende biraz fazla duygusalım. İçimde inanılmaz bi şekilde çocuk sevgisi var. Artık sokakta bebek görsem ağlar duruma geldim. Çok zormuş gerçekten.
1 ay daha ilaç kullanıcaz.eger yine bi değişiklik olmazsa bizde mikrotese olacağız. birde tüm bunların üstüne bende bi portakal büyüklüğünde kist var ve erimiyor. Doktor rahimin dışında etkilemez dedi ama en ufak üşütmede ağrıdığını düşünürsek hamile kalmam biraz zor ve ağrılı gözüküyor. Birde kan uyuşmazlığı var eşimle . ailelerimiz ve çevremizdekiler de bilmiyor.henüz söylememe kararı aldık. çünkü kimse anlamıyor. Tüm bunlar birikince içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
Allah herşeyden önce sabır versin hepimize.
Gunaydiiiingünaydın kızlarr...
günaydın kuzumgünaydın kızlarr...
Gecmis olsun ..bilgilerinle bizi de bilgilendiriver Canım :))Günaydın :) kaç gündür griple savaşıyorum evde raporluyummmmm araştırma yapmaktan helak oldummneredeyse tıp okuyup ürolog olmaya karar verdim
Heheheh :):) her birimiz hipokratsız birer dr.uz artıkGünaydın :) kaç gündür griple savaşıyorum evde raporluyummmmm araştırma yapmaktan helak oldummneredeyse tıp okuyup ürolog olmaya karar verdim
Aminnn canim. Rabbim kotu haberlerden korusun hepimizi insallah bugun hayrina dualarimiz kabul olur.Kizlar merhaba bugun iyimi kotumu anlamadim esimin isi tehlikede gibi o onunla ugrasiyo ama iyide bi haber aldim universiteyi aradim esimin test sonucu cikmis ama benimki daha cikmamis yarin bidaha arayin ida cikarsa gelir alirsiniz dedi sordum sinuc nasil diye ama ben anlamam burda doktorla goruseceksiniz dedi tedirginin ama mutluda oldum beklemek cok zordu ins rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip eder persembe gununun hayrina rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin
Canım inşallah güzeldir.. İçini ferah tut.. Hadi bakalımKizlar merhaba bugun iyimi kotumu anlamadim esimin isi tehlikede gibi o onunla ugrasiyo ama iyide bi haber aldim universiteyi aradim esimin test sonucu cikmis ama benimki daha cikmamis yarin bidaha arayin ida cikarsa gelir alirsiniz dedi sordum sinuc nasil diye ama ben anlamam burda doktorla goruseceksiniz dedi tedirginin ama mutluda oldum beklemek cok zordu ins rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip eder persembe gununun hayrina rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin
canim gazinin genetik bölümü sekreteri telefonda bilgi vermezKizlar merhaba bugun iyimi kotumu anlamadim esimin isi tehlikede gibi o onunla ugrasiyo ama iyide bi haber aldim universiteyi aradim esimin test sonucu cikmis ama benimki daha cikmamis yarin bidaha arayin ida cikarsa gelir alirsiniz dedi sordum sinuc nasil diye ama ben anlamam burda doktorla goruseceksiniz dedi tedirginin ama mutluda oldum beklemek cok zordu ins rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasip eder persembe gununun hayrina rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?