İns canim benim ins bunada sukur n aindacikmis sonuc yarinda bebimki cikarda ins gideriz gorusmeycanim gazinin genetik bölümü sekreteri telefonda bilgi vermezdoktor sonucu izah eder birebir böylesi daha iyi bence,ama iyi cikmistir. İyi dusun iyi olsun canim
normal çıkar sonuçlarınız ben inaniyorumİns canim benim ins bunada sukur n aindacikmis sonuc yarinda bebimki cikarda ins gideriz gorusmey
Amin tatlim ya rabbim guzel yureklerinize kocaaaamannn guzel bebisler versinnormal çıkar sonuçlarınız ben inaniyorumRabbim büyük. Yüzümüzü güldürsün insallah hepimizin
İns canim iyiki varsinizCanım inşallah güzeldir.. İçini ferah tut.. Hadi bakalım
Amin canim ins rabbim hepimize ard arda guzel haber vermeyi nasip etsinAminnn canim. Rabbim kotu haberlerden korusun hepimizi insallah bugun hayrina dualarimiz kabul olur.
Amin canım insallahAmin tatlim ya rabbim guzel yureklerinize kocaaaamannn guzel bebisler versin
inn amin cuma aksami bugun Rabbim bize sabrimizin mukafatini ver evlat sevgisi tatir hepimize...Amin canim ins rabbim hepimize ard arda guzel haber vermeyi nasip etsin
canim merhabalr sizdemi variskosel ameliyati oldunuzşimdi duamı bitirdim herkese enn hayırlısını diledimm :) allahım her şeyin en güzelini nasip eder yeter ki inanalım ve ona inancımız hiç bitmesin :)) güzel haberlerimize az kalmıştır belkide kimbilir :) nazlı bebişlerimiz varsa biz napalımmm yahu sevgilerimle
bizde yok yok arkadasım :) varikosel olduk şuan ilaç tedavisindeyiz, fsh yüksek nonobstrüktif azospermi var ve bekliyoruz varikosel sonucu belki çıkış olmasa da tesede sperm bulunma şansımız artar diye .. tabi bizi şaşırtıp çıkış da olabilir bakalım 1 ay kaldı testlerimize durum ne gösterr :)canim merhabalr sizdemi variskosel ameliyati oldunuz
canim gecmis olsun bizdr cariskosel olduk gecen hafta cuma gunu bixim fsh birnal hersey normal yani canim alti ay bekliycez canim bizde simdi sizi heycamsarmistir Rabbim nasup etsin insallh canim sperm cikislarimoz baslar ins.amin aminn bu arada variskoseliniz.kacinci derecesydi cnm doktorunux kim arkadasimbizde yok yok arkadasım :) varikosel olduk şuan ilaç tedavisindeyiz, fsh yüksek nonobstrüktif azospermi var ve bekliyoruz varikosel sonucu belki çıkış olmasa da tesede sperm bulunma şansımız artar diye .. tabi bizi şaşırtıp çıkış da olabilir bakalım 1 ay kaldı testlerimize durum ne gösterr :)
Müfit günel novaartta tedaviye başladık 3 ya da 4 emin değilim ki unuttum ;( muayenede belli oldu ki zaten eşim de şüpheleniyordu kısmen ağrı yapıyordu bu engeli aştık bakalım asıl iş bundan sonra :) siz nerede tedavi oluyorsunuzcanim gecmis olsun bizdr cariskosel olduk gecen hafta cuma gunu bixim fsh birnal hersey normal yani canim alti ay bekliycez canim bizde simdi sizi heycamsarmistir Rabbim nasup etsin insallh canim sperm cikislarimoz baslar ins.amin aminn bu arada variskoseliniz.kacinci derecesydi cnm doktorunux kim arkadasim
Canim biraz daha iyi gibiyim. Hicbir belirtim yok sadece bekliyorum cok olumsuzluk yaşadım carsamba gunu test günüm belki dayanamayip gebelik testi yaparım bir iki gun önce... psikolojik olarak kotuyum yine usuttum soguktan mide bulantisi oldu iki saat kustum
canım benim geçmiş olsun inşallaaah bu günleri unutturacak çooook mutlu haberleri alırsın tez zamanda lütfen moralini bozma her şey bizim için ama ne olursa oolsun önce kendi sağlığımız bu can bize emanet ve ona en iyi şekilde bakmamız lazım allahım inşallalhhhh koxaman mutluluklar verir sana aileneCanim biraz daha iyi gibiyim. Hicbir belirtim yok sadece bekliyorum cok olumsuzluk yaşadım carsamba gunu test günüm belki dayanamayip gebelik testi yaparım bir iki gun önce... psikolojik olarak kotuyum yine usuttum soguktan mide bulantisi oldu iki saat kustumyemek borum zedelendi yutkunamadim bir gun. cok olumsuzluk yasadim
insallah canim insallah Allah hepimizi sevindirsin . Sanki butun aksilikler beni buldu gibi bende anlsmaddim... Hayatimin her donemi cok zorluk yasadim Bazende diyorum ki iyiki guzel Allahim bu dertleri vermis bana. Bu dertler sayesinde Allahi daha cok aniyorum aslinda bu dertler icimi yakti hep ama Onunla huzur buldum hep... ben sunu ogrendim hayatta icimi ferahlatan tek varlik Allah.canım benim geçmiş olsun inşallaaah bu günleri unutturacak çooook mutlu haberleri alırsın tez zamanda lütfen moralini bozma her şey bizim için ama ne olursa oolsun önce kendi sağlığımız bu can bize emanet ve ona en iyi şekilde bakmamız lazım allahım inşallalhhhh koxaman mutluluklar verir sana ailene
Canim biz marmara univeriateaindw tedavi goruyoruz doktorumuz tanidik butun testlerimiz yapuldi iste fshde normal sebebsiz azospermiyiz bizde alti ay surece yeni basladim insallh cikisimiz bsliycakta teseye gerek kalmiycak canimMüfit günel novaartta tedaviye başladık 3 ya da 4 emin değilim ki unuttum ;( muayenede belli oldu ki zaten eşim de şüpheleniyordu kısmen ağrı yapıyordu bu engeli aştık bakalım asıl iş bundan sonra :) siz nerede tedavi oluyorsunuz
Canim mufit beyde muayene ucreti nekadar tahlilleri falanda orada yaptirinca cok fark oduyomuyuzMüfit günel novaartta tedaviye başladık 3 ya da 4 emin değilim ki unuttum ;( muayenede belli oldu ki zaten eşim de şüpheleniyordu kısmen ağrı yapıyordu bu engeli aştık bakalım asıl iş bundan sonra :) siz nerede tedavi oluyorsunuz
herkes kendi yaşadığnı bilir tabi ama herkesin çok çok zor zamanları var ölümler ayrılıklar hastalıklar... allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin her şeyde vardır bir hayır... büyüüyoruzz olgunlaşıyoruzzz hayat geçip gidiyor işte böyle daha beterinden korusun allahım.... birkaç ay önce çok sevdiğim bir insanı kaybetttim içim öyle yandı öyle acıdı ki hala aynı ama o hep derdi ki her şey allahtan ve asla isyan etmeyin allaha sığının şükredin bol bol dua edin ne olursa olsun size o an kötü bile gelse vardır bi güzelliği sabredin ki sonunda onun size verdiği güzellikleri görebilin... bnim tek sığınağım allahım ve ona olan güvenim sevgim inancım .... bunları laf olsun diye değil gerçekten içimden geldiği için söylüyorum ve bunları hepimiz biliyoruz ama tekrar etmekte okumakta çok fayda var ... beni yanlış anlamayın lütfeninsallah canim insallah Allah hepimizi sevindirsin . Sanki butun aksilikler beni buldu gibi bende anlsmaddim... Hayatimin her donemi cok zorluk yasadim Bazende diyorum ki iyiki guzel Allahim bu dertleri vermis bana. Bu dertler sayesinde Allahi daha cok aniyorum aslinda bu dertler icimi yakti hep ama Onunla huzur buldum hep... ben sunu ogrendim hayatta icimi ferahlatan tek varlik Allah.
yok biz sadece müfit beyin muayenesi ve ameliyat için para ödedik,tahlillere ödemedik ama ben net fiyatı tam bilemiyorum çünkü şehir dışından gidip geldik oteldi uçaktı vs bölüştüük eşimle masrafları :) kardeş payı yaptık biz böyle yapıyoruz genelde uçak otel bana aitti :)) ama sorup size net fiyat veririrm detaylıcaCanim mufit beyde muayene ucreti nekadar tahlilleri falanda orada yaptirinca cok fark oduyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?