Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bizde sehir dışından gitcezde onun icin hazirlikli gidelim diye ogrenirsen sevinirim

Insallah hepimizi burda oynatacak bi haber verirsin canim

Canim bizde sehir dışından gitcezde onun icin hazirlikli gidelim diye ogrenirsen sevinirim
Muayene 150 lira canim ben hafta başında aramıştım ama testler icin de ariycam önümüzdeki hafta icin randevu alicam.. Genart a gitmisken ben de testlerimi yeniden yaptircam hepsini sorcam bakalim ..

Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar.Dün gece bildiğim bilmediğim,görüştüğüm görüşmediğim kim varsa hepinize dua ettim,Allah ım kabul etsin inşallah,hepiniz her zaman dualarımdasınız.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim hepimizin gönlündekini yakın zamanda hayırlısıyla bizlere nasip etsin.İyiki varsınız hepinizden Allah razı olsun.Tekrardan dualarınızda unutulmamak dileğiyle Hayırlı Cumalar,Cumanız Mübarek,Dualarınız Kabul Olsun

Amiiiinn caniiimmm insallah rabbim bu imtihanimizi kolaylastrsn tez vakitte hayrli saglikli sihhatli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin indhallah
Canim siz ne yapdniiz ne zaman tese oluyo esin karar verdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…