Canim bizde sehir dışından gitcezde onun icin hazirlikli gidelim diye ogrenirsen sevinirimyok biz sadece müfit beyin muayenesi ve ameliyat için para ödedik,tahlillere ödemedik ama ben net fiyatı tam bilemiyorum çünkü şehir dışından gidip geldik oteldi uçaktı vs bölüştüük eşimle masrafları :) kardeş payı yaptık biz böyle yapıyoruz genelde uçak otel bana aitti :)) ama sorup size net fiyat veririrm detaylıca
Insallah hepimizi burda oynatacak bi haber verirsin canimCanim biraz daha iyi gibiyim. Hicbir belirtim yok sadece bekliyorum cok olumsuzluk yaşadım carsamba gunu test günüm belki dayanamayip gebelik testi yaparım bir iki gun önce... psikolojik olarak kotuyum yine usuttum soguktan mide bulantisi oldu iki saat kustumyemek borum zedelendi yutkunamadim bir gun. cok olumsuzluk yasadim
Muayene 150 lira canim ben hafta başında aramıştım ama testler icin de ariycam önümüzdeki hafta icin randevu alicam.. Genart a gitmisken ben de testlerimi yeniden yaptircam hepsini sorcam bakalim ..Canim bizde sehir dışından gitcezde onun icin hazirlikli gidelim diye ogrenirsen sevinirim
Ahh canim agzindan bal damliyo insallah....Insallah hepimizi burda oynatacak bi haber verirsin canim
Canim test gunun ne zaman ayy hadi insallahh hamileyimmmm diye yazarsinAhh canim agzindan bal damliyo insallah....
Insallah insallah canim carsamba gunu. Ama ben dayanamayip pazar gunu yapabilirim test yada cumartesiCanim test gunun ne zaman ayy hadi insallahh hamileyimmmm diye yazarsin
Ayyyy heyecan yaptim insallahh guzel haberler alicaz canimInsallah insallah canim carsamba gunu. Ama ben dayanamayip pazar gunu yapabilirim test yada cumartesi
canım insallah güzel haberlerini alırızInsallah insallah canim carsamba gunu. Ama ben dayanamayip pazar gunu yapabilirim test yada cumartesi
kuzum bugün gazideyim ben. Denk gelsek ne guzel olurduAmin tatlim ya rabbim guzel yureklerinize kocaaaamannn guzel bebisler versin
Insallah canim tum bu olumsuzluklara ragmen insalahAyyyy heyecan yaptim insallahh guzel haberler alicaz canim
sana da hayırlı cumalar canımmmmmCanlarımmmm cumanız mübarek olsun
Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar.Dün gece bildiğim bilmediğim,görüştüğüm görüşmediğim kim varsa hepinize dua ettim,Allah ım kabul etsin inşallah,hepiniz her zaman dualarımdasınız.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim hepimizin gönlündekini yakın zamanda hayırlısıyla bizlere nasip etsin.İyiki varsınız hepinizden Allah razı olsun.Tekrardan dualarınızda unutulmamak dileğiyle Hayırlı Cumalar,Cumanız Mübarek,Dualarınız Kabul Olsun
Ayy ne guzel olurdu gulum ya ama aradikaha cikmamis haftaya kaldi sen ne icin gitti bitanemkuzum bugün gazideyim ben. Denk gelsek ne guzel olurdu
cumaniz munarek olsun dualarimiz.kabul olsun ins.Rabbim bu sinavdan gecmeyi nasip.etsin bize hepimize aminRabbimm sennn yardim et herkese gonlumuzdekini nasip.et evimizi bebek sesleriyle cinlat minik minik yavrular dolassin evimizde bizede bu mutlulugu yasat AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?