Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Karar verdik cnm hayırlısıyla.ben 20Mart gibi regl olacağım.Reglimin 2.günü tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Eğer herşey yolunda gidip önümüze bi engel çıkmazsa Allah ın izniyle eşim Nisan ın ilk haftası Microtese olacak.Bol bol dua et bize cnm,başka bişey istemiyorum sizlerden,çok endişeliyim.

inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de canım :) her bi güzel haber bizi daha da umutlandırıyoo :)

prenses 38 güzel dileklerin için Allah razı olsun öncelikle.bizde testis boyutları normal ama doktorumuz bize testisin küçük olduğu sperm üretiminin olmadığı anlamına gelmez demişti.Bazı hastalar geliyo herşey normal fakat sperm bulunamıyo,bazılarında da testis boyutları çok küçük dğerleri çok yüksek ama sperm bulunuyo demişti.Yani sıkıntı yapma kendine boşuna

Endiselenme canim hersey yolunda gidecek inaniyoruummm dualarimdasiniz zaten hep yani öncesen baslicaksin tedaviye ona göre de esini teseye alcaklar demi

Amin cnm benim aminn,Allah razı olsun senden de dualarından da.evet cnm ilk önce ben hazırlanıcam,Doktorumuz öyle daha iyi olacağını söyledi.O ne derse onu yapmaya çalışıyoruz.İnşallah Rabbim nasip eder hepimize,emeklerimizin karşılığını alırız.

inşallah bulunur

inşallah cnm inşallah,sizin sorununuz neydi cnm,yazışmamıştık sanırım seninle
biz yalnızca bi kez gittik doktora canım azospermi dendi hormonlar normal çıktı doktor muayene ettiğinde biraz varikosel var ama çok etkilemez dedi..testis boyutu normalden küçük yani testiküler yetmezlik dedi.. bunları biliyoruz şimdilik .. öğrendikten sonra eşim bayağı kötü oldu o yüzden doktor lafı açmamıştım hiç ama bekle bekle nereye kadar :) artık yeniden gidicez doktora bakalım neler olacak ..

Anladım cnm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,Allah ım gönlünüze göre versin.İlk başta benm eşimde öyleydi gitmek istemiyodu doktora.Bak biz 3yıllık evliyiz.Yaklaşık 1.5 sene oldu öğreneli,belki kendiliğinden olur diye 1.5 sene bekledik ama olmadı malesef işte.Dediğin doğru bekle bekle nereye kadar tabiki de.Yaş geçiyo sonuçta.Herşeyin önlemi başta alınmalı diye düşündük ve hayırlısıyla başlamaya karar verdik artık.Dediğim gibi cnm bizim doktorumuz öyle söylemişti.Bak değerleriniz de normalmiş ne güzel

biz de 2.5 yıllık evliyiz 6 7 ay oldu öğreneli.. ilk başlarda soranlara yok daha düşünmüyoruz diyoduk ama artık 3yıla doğru gidiyoruz düşünmüyoruz desek de inanmıyolar boş boş sorular soruyolar.. e dediğin gibi yaş da geçiyo .. hepimizin gönlünden geçen duası kabul olsun inşallah canım .. en fazla önümüzdeki 2 3 sene içinde bebişlerimiz doldursun kucaklarımızı...

Ben o elalemi hiç takmıyorum cnm,sana da tavsiye ederim takmamanı.Elalem karar vermicek benim ne düşündüğüme,onlara bakarsan derler de derler yani.siz daha yeni öğrenmişsiniz

Canim bisi sorcam tedaviye baslamak icin illa reglinin ikinci gunumu bekleniyo.az kaldida benim regline hos bellide olmuyo ama eger sinuclar gecikirse obur ayi beklicezde o yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…