- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
ayy uzuldum hayirlisi canim. Troid icin gittim canimAyy ne guzel olurdu gulum ya ama aradikaha cikmamis haftaya kaldi sen ne icin gitti bitanem
inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de canım :) her bi güzel haber bizi daha da umutlandırıyoo :)Karar verdik cnm hayırlısıyla.ben 20Mart gibi regl olacağım.Reglimin 2.günü tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Eğer herşey yolunda gidip önümüze bi engel çıkmazsa Allah ın izniyle eşim Nisan ın ilk haftası Microtese olacak.Bol bol dua et bize cnm,başka bişey istemiyorum sizlerden,çok endişeliyim.
Karar verdik cnm hayırlısıyla.ben 20Mart gibi regl olacağım.Reglimin 2.günü tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Eğer herşey yolunda gidip önümüze bi engel çıkmazsa Allah ın izniyle eşim Nisan ın ilk haftası Microtese olacak.Bol bol dua et bize cnm,başka bişey istemiyorum sizlerden,çok endişeliyim.
Insallah canim benim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun@eylül de gel
Canım seni sabırsızlıkla bekliyorum inanki.. Herkes gibi bende dualar ediyorum ve hep dualarımdasın sende.. Hepiniz tek tek dualarımdasınız.. Hayırlı sonuç alacaksın inşallah..
inşallah bulunurprenses 38 güzel dileklerin için Allah razı olsun öncelikle.bizde testis boyutları normal ama doktorumuz bize testisin küçük olduğu sperm üretiminin olmadığı anlamına gelmez demişti.Bazı hastalar geliyo herşey normal fakat sperm bulunamıyo,bazılarında da testis boyutları çok küçük dğerleri çok yüksek ama sperm bulunuyo demişti.Yani sıkıntı yapma kendine boşuna
biz yalnızca bi kez gittik doktora canım azospermi dendi hormonlar normal çıktı doktor muayene ettiğinde biraz varikosel var ama çok etkilemez dedi..testis boyutu normalden küçük yani testiküler yetmezlik dedi.. bunları biliyoruz şimdilik .. öğrendikten sonra eşim bayağı kötü oldu o yüzden doktor lafı açmamıştım hiç ama bekle bekle nereye kadar :) artık yeniden gidicez doktora bakalım neler olacak ..inşallah cnm inşallah,sizin sorununuz neydi cnm,yazışmamıştık sanırım seninle
biz de 2.5 yıllık evliyiz 6 7 ay oldu öğreneli.. ilk başlarda soranlara yok daha düşünmüyoruz diyoduk ama artık 3yıla doğru gidiyoruz düşünmüyoruz desek de inanmıyolar boş boş sorular soruyolar.. e dediğin gibi yaş da geçiyo .. hepimizin gönlünden geçen duası kabul olsun inşallah canım .. en fazla önümüzdeki 2 3 sene içinde bebişlerimiz doldursun kucaklarımızı...Anladım cnm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,Allah ım gönlünüze göre versin.İlk başta benm eşimde öyleydi gitmek istemiyodu doktora.Bak biz 3yıllık evliyiz.Yaklaşık 1.5 sene oldu öğreneli,belki kendiliğinden olur diye 1.5 sene bekledik ama olmadı malesef işte.Dediğin doğru bekle bekle nereye kadar tabiki de.Yaş geçiyo sonuçta.Herşeyin önlemi başta alınmalı diye düşündük ve hayırlısıyla başlamaya karar verdik artık.Dediğim gibi cnm bizim doktorumuz öyle söylemişti.Bak değerleriniz de normalmiş ne güzel
Oyle iste tatlim hayirlisi boyleymis bakalim.sanad gecmisolsun canim ciddi bisi yok dimiayy uzuldum hayirlisi canim. Troid icin gittim canim
Canim bisi sorcam tedaviye baslamak icin illa reglinin ikinci gunumu bekleniyo.az kaldida benim regline hos bellide olmuyo ama eger sinuclar gecikirse obur ayi beklicezde o yuzden soruyorumKarar verdik cnm hayırlısıyla.ben 20Mart gibi regl olacağım.Reglimin 2.günü tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Eğer herşey yolunda gidip önümüze bi engel çıkmazsa Allah ın izniyle eşim Nisan ın ilk haftası Microtese olacak.Bol bol dua et bize cnm,başka bişey istemiyorum sizlerden,çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?