- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
vardi canim Rabbime çok sükür iyiyim simdiOyle iste tatlim hayirlisi boyleymis bakalim.sanad gecmisolsun canim ciddi bisi yok dimi
Ayyy heyecandan yazamadimm onbes hücre görüldü diyo yaa kafayı yiyecemm inanamıyorum duanin gücü neymiş Allahimmmm
Gözünüz aydınnnnnnnnn canımmmmmmmmmm Rabbime şükürler olsunnnnnnnnnnAyyy heyecandan yazamadimm onbes hücre görüldü diyo yaa kafayı yiyecemm inanamıyorum duanin gücü neymiş Allahimmmm
Kızlaaaaarrr eşim test verdi dün 15 hucr
Canim cok sevindimm ya gozunuz aydin :)Ayyy heyecandan yazamadimm onbes hücre görüldü diyo yaa kafayı yiyecemm inanamıyorum duanin gücü neymiş Allahimmmm
Inann bilmiyorum canim yaa demedi bişey eşim ama fish testidir heraldee normalde nasıl çıkar dordunde de hiç hücre görülmedi diyoduu bende daja bilmiyorum doktor tıkanıklık olabilir demiş istersen onun üstüne gidersin istersen tup bebege geçebilirsiniz hemen demis daha tam konuşmadım ama kesinlikle duaa başka bişey değil bu doktorlar öyle bi ilgilenmis ki tam bir buçuk saat ulturasonda kaldim dedi o kadar ki dikkatli incelenmis tıkanıklık ama görülmemiş. . tıkanıklık görünmeyen bi yerde olabilir demişAaaa gercekmiiii coook sevindiiimm normal sperm testimi yoksa fish testimi verdiniz olgun hücremiyniisss peki aay cook sevindim darisi bizlere
Canımmm çok çok mutluyumm buna bile sukredecegimm aklıma gelmezdi yaa elhamdulillah hepimiz mutlu olalimmm bi bebişim olsa bir sürü teyzesi olacakkk oleeeyyyyGözünüz aydınnnnnnnnn canımmmmmmmmmm Rabbime şükürler olsunnnnnnnnnn
Canımmm cok sagol :))) daha iyi haberler sizin olsunn.devami gelsin hevesim kursagimda kalamasa bariiCanim cok sevindimm ya gozunuz aydin :)
Inann bilmiyorum canim yaa demedi bişey eşim ama fish testidir heraldee normalde nasıl çıkar dordunde de hiç hücre görülmedi diyoduu bende daja bilmiyorum doktor tıkanıklık olabilir demiş istersen onun üstüne gidersin istersen tup bebege geçebilirsiniz hemen demis daha tam konuşmadım ama kesinlikle duaa başka bişey değil bu doktorlar öyle bi ilgilenmis ki tam bir buçuk saat ulturasonda kaldim dedi o kadar ki dikkatli incelenmis tıkanıklık ama görülmemiş. . tıkanıklık görünmeyen bi yerde olabilir demiş
İnşallah canımyanirabbim isterse neler olmaz ki bi kez daha beni yaniltmadi duaAyyy nee güzeel caniim darisi bizleree insallaaah cok sevindiimmm rabbim bizede nasip etsin insallah
Ayyy heyecandan yazamadimm onbes hücre görüldü diyo yaa kafayı yiyecemm inanamıyorum duanin gücü neymiş Allahimmmm
kendimle birlikte burdaki bütün arkadaşlarıma her gün dua ediyorum canım ve inanıyorum ki er ya da geç hepimizin yüzü gülecek rabbim bize evlatlarımızı,mucizelerimizi gönderecek..bu sınav rabbimi her gün hatırlamamıza her gün daha fazla dua etmemize vesile oluyo sabrımızı artırıyo inşallah bi gün mükafatını kat be kat alıcaz ... ümidini yitirme ! hiç bi zaman :)Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
İnşallah canım yaa gelsinler artık hepsi ne nazlilarmis böyleegelsin bebişleeeerrrr ne güzel bi haber oldu bu cuma gününde canımmm
İyi o zaman cok sevindim canim iyi olduguna.ins cok isterim karsilasmayivardi canim Rabbime çok sükür iyiyim simdikontrole geldim hayatım sağol. Bir dahaki sefere insallah
Ayy dogru dedin tatlim ya oyle gelsinde meleklerimiz bekleriz napalimevet cnm reglinin 2.yada 3.günü olması gerekiyo.Benm de tahminime göre 20 mart ama gecikirse bilemiyorum.Geç olsun,güç olmasın napalım:))
Kuzum nolur uzulme rabbim nasip etmeyecegi hicbiseyin hayalini bile kurdurmazmis.pes ettiginde kaybedersin ben inaniyorum rabbim guzel gonlune bi melek yollicak teyzeleri onun gelmesi icin dua ediyo sende duani ve umudunu kaybetme nolur.senin sipacik biraz fazla nazli o kadar:)Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?