Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm reglinin 2.yada 3.günü olması gerekiyo.Benm de tahminime göre 20 mart ama gecikirse bilemiyorum.Geç olsun,güç olmasın napalım:))

Aaaa gercekmiiii coook sevindiiimm normal sperm testimi yoksa fish testimi verdiniz olgun hücremiyniisss peki aay cook sevindim darisi bizlere
Inann bilmiyorum canim yaa demedi bişey eşim ama fish testidir heraldee normalde nasıl çıkar dordunde de hiç hücre görülmedi diyoduu bende daja bilmiyorum doktor tıkanıklık olabilir demiş istersen onun üstüne gidersin istersen tup bebege geçebilirsiniz hemen demis daha tam konuşmadım ama kesinlikle duaa başka bişey değil bu doktorlar öyle bi ilgilenmis ki tam bir buçuk saat ulturasonda kaldim dedi o kadar ki dikkatli incelenmis tıkanıklık ama görülmemiş. . tıkanıklık görünmeyen bi yerde olabilir demiş

Ayyy nee güzeel caniim darisi bizleree insallaaah cok sevindiimmm rabbim bizede nasip etsin insallah

Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.

Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
kendimle birlikte burdaki bütün arkadaşlarıma her gün dua ediyorum canım ve inanıyorum ki er ya da geç hepimizin yüzü gülecek rabbim bize evlatlarımızı,mucizelerimizi gönderecek..bu sınav rabbimi her gün hatırlamamıza her gün daha fazla dua etmemize vesile oluyo sabrımızı artırıyo inşallah bi gün mükafatını kat be kat alıcaz ... ümidini yitirme ! hiç bi zaman :)

gelsin bebişleeeerrrr ne güzel bi haber oldu bu cuma gününde canımmm
İnşallah canım yaa gelsinler artık hepsi ne nazlilarmis böylee

Kızlar bi haber daha aldim tıkanıklık görülmüş ikinci transrektal ulturasonunda (bu gün transrektal ulturasonu iki defa yaptilar) inşallah problem odur ve kökten kurtululuruz bu iletten çok değişik duygular içindeyim icim kıpır kıpır ama hayal kırıklığına ugramak istemiyorum

Kuzum nolur uzulme rabbim nasip etmeyecegi hicbiseyin hayalini bile kurdurmazmis.pes ettiginde kaybedersin ben inaniyorum rabbim guzel gonlune bi melek yollicak teyzeleri onun gelmesi icin dua ediyo sende duani ve umudunu kaybetme nolur.senin sipacik biraz fazla nazli o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…