Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
Üzülme canım Rabbim inş güzel kapılar açar umudunu kaybetme kök hücrede ilerliyorlar kim bilir belki bir iki seneye uygulanır Rabbim büyüktür

cnm endişelerin inşlh yersiz çıkacaktır umarım dualara o güzel günler göresin inşlh cnm.....
Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
cnm sonumuz hayr olsun tatlım rabbim bi kapıyı kapattı başka kapılar açar size inşlhh en kısa zamanlarda....

Insallah canim...

Canim gozunuz aydin... Insallah biran once bebislerin kucagina gelir.

Hepinize çok teşekkür ederim canlarımm fakat inşallah bir iddadan ibaret olmaz çok korkuyorum
semen analizi testinde düşük kons.sperm analizi .. hareketli sperm 15... hareketli sperm/hacim 0.50.. yazıyo. ne demek oluyo anlamadim bilen var mi ki acaba bu on beş nerden çıktı diger hareketli sperm yazan yerlerde görülmüyo bu onbeş yikama falan olabilir mi testisler sperm uretiyo anlamına mi geliyor yada, test sonucu nu da ekliyim bi bakinn yaa

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-06-20-37-42.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 129
Testi nerde yaptırdınız arkadaşım ?

Iyi Akşamlar arkadaşlar size bir sorum olacak Kaan Aydostan micro tese ameliyatı için randevu aldık ama ben henüz tüp bebek için hiç bir tedavi görmedim kafama takıldı acaba sperm bulunursa mı ben tüp bebek için hazırlanıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…