gözünüz Aydın canm çooook sevindim :))))Ayyy heyecandan yazamadimm onbes hücre görüldü diyo yaa kafayı yiyecemm inanamıyorum duanin gücü neymiş Allahimmmm
Üzülme canım Rabbim inş güzel kapılar açar umudunu kaybetme kök hücrede ilerliyorlar kim bilir belki bir iki seneye uygulanır Rabbim büyüktürBizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
Bendeeeee :))))) çok sagol canım insallah hepimiz kavusuruz bi gün bebislerimizeGö
gözünüz Aydın canm çooook sevindim :))))
sena fatma gozyn aydinSena fatma gozun aydin canim
cnm endişelerin inşlh yersiz çıkacaktır umarım dualara o güzel günler göresin inşlh cnm.....Karar verdik cnm hayırlısıyla.ben 20Mart gibi regl olacağım.Reglimin 2.günü tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse.Eğer herşey yolunda gidip önümüze bi engel çıkmazsa Allah ın izniyle eşim Nisan ın ilk haftası Microtese olacak.Bol bol dua et bize cnm,başka bişey istemiyorum sizlerden,çok endişeliyim.
cnm sonumuz hayr olsun tatlım rabbim bi kapıyı kapattı başka kapılar açar size inşlhh en kısa zamanlarda....Bizim pataloji sonucumuz bugun cikti. 11 yil sonra yine ayni sonuc yine ayni sonuc. Gerci doktorla daha konusmadik ama rapor ayni gibi gorunuyor. Onca tedavi ilac igne hicbir ise yaramamis. Hic hucre yok. Sadece sertoli hucreler.
Insallah canim...Kuzum nolur uzulme rabbim nasip etmeyecegi hicbiseyin hayalini bile kurdurmazmis.pes ettiginde kaybedersin ben inaniyorum rabbim guzel gonlune bi melek yollicak teyzeleri onun gelmesi icin dua ediyo sende duani ve umudunu kaybetme nolur.senin sipacik biraz fazla nazli o kadar:)
Canim gozunuz aydin... Insallah biran once bebislerin kucagina gelir.İnşallah canım yaa gelsinler artık hepsi ne nazlilarmis böylee
Kızlar bi haber daha aldim tıkanıklık görülmüş ikinci transrektal ulturasonunda (bu gün transrektal ulturasonu iki defa yaptilar) inşallah problem odur ve kökten kurtululuruz bu iletten çok değişik duygular içindeyim icim kıpır kıpır ama hayal kırıklığına ugramak istemiyorum
Testi nerde yaptırdınız arkadaşım ?Hepinize çok teşekkür ederim canlarımm fakat inşallah bir iddadan ibaret olmaz çok korkuyorum
semen analizi testinde düşük kons.sperm analizi .. hareketli sperm 15... hareketli sperm/hacim 0.50.. yazıyo. ne demek oluyo anlamadim bilen var mi ki acaba bu on beş nerden çıktı diger hareketli sperm yazan yerlerde görülmüyo bu onbeş yikama falan olabilir mi testisler sperm uretiyo anlamına mi geliyor yada, test sonucu nu da ekliyim bi bakinn yaa
Ankara dış kapi hastanesindeTesti nerde yaptırdınız arkadaşım ?
tesekkur ederim canim. Insallah karsilasiriz kismetİyi o zaman cok sevindim canim iyi olduguna.ins cok isterim karsilasmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?