gozunuz aydın canım. Ne guzel bir haber :)Ayyy heyecandan yazamadimm onbes hücre görüldü diyo yaa kafayı yiyecemm inanamıyorum duanin gücü neymiş Allahimmmm
Iyi Akşamlar arkadaşlar size bir sorum olacak Kaan Aydostan micro tese ameliyatı için randevu aldık ama ben henüz tüp bebek için hiç bir tedavi görmedim kafama takıldı acaba sperm bulunursa mı ben tüp bebek için hazırlanıcam?
Caniim doktor bize ilk tesede önermemisdi cünki hic tedavi görmemisdi esim o yüzdn ben hazrlnmadm ama eger esin tedavi gördüyse hocaya bi danis eger gerek duysaydi hoca hazirlan derdi sana bize tavsiye etmemisdi bosa hazirlanirsn bulunmassa dediydi
Eşim tedavi görmedi ilk micro tese olacak canım cevabın çok aydınlatıcı oldu çok teşekkürler
Teşekkür ederim canım benim devamı gelir inşallah :))gozunuz aydın canım. Ne guzel bir haber :)
insallah gelir canim benim :)Teşekkür ederim canım benim devamı gelir inşallah :))
mutlu hafta soblari bizde esimle gezmeye gidioruz bir haftadir evdeydik ameliyatimizi olduk cok aukur topqrlandik simdi gexmeye gidelim dedik bir haftadir camdan bile bakmadim kizlqr hep esimle ilgilendim yemesi icmesi artik cok dikkat edioz insallh sprmlerle tanisicaxinsallah gelir canim benim :)
gecmis olsun canim. Iyi gezmeler ne guzel ohhh. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)mutlu hafta soblari bizde esimle gezmeye gidioruz bir haftadir evdeydik ameliyatimizi olduk cok aukur topqrlandik simdi gexmeye gidelim dedik bir haftadir camdan bile bakmadim kizlqr hep esimle ilgilendim yemesi icmesi artik cok dikkat edioz insallh sprmlerle tanisicax
bıze dendı cnm testısler bıraz kucuk ama uretım var dedı emre beykızlar özür dileyerek soruyorum.. testis boyutları için küçük dendi mi size ? yani bu durumda testiste üretim olmuyo mu acaba ?
amin bitanem Rabbbim hepimizin esine sifa versin insallah xok sagol gulum hrpimiz musmutlu olalimmgecmis olsun canim. Iyi gezmeler ne guzel ohhh. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)
bizde hormonlar bormal testis boylari normal doktor buyuk ihtimal uretim vardir dedi tabi Rabbim bilir ama boyla alkasi varmidir tabi doktorlar bilir gerci onlarada bilemioki mikro taesede anlasilio hersey hepimiE sifa Rabbimamin bitanem Rabbbim hepimizin esine sifa versin insallah xok sagol gulum hrpimiz musmutlu olalimm
Aminnn canim sagol. Insallah hepimiz bu yil bitmeden meleklerimizin varlığını hissederizamin bitanem Rabbbim hepimizin esine sifa versin insallah xok sagol gulum hrpimiz musmutlu olalimm
bizde hormonlar bormal testis boylari normal doktor buyuk ihtimal uretim vardir dedi tabi Rabbim bilir ama boyla alkasi varmidir tabi doktorlar bilir gerci onlarada bilemioki mikro taesede anlasilio hersey hepimiE sifa Rabbim
Biz de tıkanıklık yoktur galiba cunku fsh düşük degil hatta yuksek bile sayilabilir:9.36.. Ama testis boyutlari da normalden kucuk olunca ne oluyo onu merak ediyorum bakalim doktor ne diyecek bi an once gitseydik :\Kızlar eger testis boylari hormon ve genetik normalse kesinlikle tikaniklik var doktorlar ugrasmak istemiyolar heralde anlamadim koca hacettepe hastanesinde doktor direk micro tese dedi bize ve micro tese amilyati olan biri sonradan tikaniklik oldugunu anlasada bi ise yaramiyo cunku meni kanallari zaten micro teseyle zarar görmüş oluyo şu tikaniklik da zaten transrektal ulturasondan anlaşılıyor bizimki birincide görülmedi ama doktor üstüne düşünce anjiyo yapan doktorlar tekrar baktilar ikincide görüldü ve ayrica testis boyutlarinda ve hormon genetik testlerinde değerler normalse tıkanıklık bulunmasa dahi üretim soz konusu oluyomus galiba esim doktorla konuştuğu bütün şeyleri bana ses dosyası olarak gönderdi ordan çoğu seyi anladim ssizlerlede paylasmak istedim belki işine yarayacak kızlar olabilir
Aa tabi iyi hatirlattin canim fsh si 2-3 araligindaysa bide volum 2 ml den küçükse yani meni miktari 2 ml den azsa tıkanıklık söz konusu olabiliyo bizkmde fsh düşüktü 2 küsür biseydi unuttum volum de azdı 1mlBiz de tıkanıklık yoktur galiba cunku fsh düşük degil hatta yuksek bile sayilabilir:9.36.. Ama testis boyutlari da normalden kucuk olunca ne oluyo onu merak ediyorum bakalim doktor ne diyecek bi an once gitseydik :\
Hmm insallah tıkanıklık hallolur da dogal yoldan hamile kalirsın canim.. Bizim volum 2.5 o da normal yani tıkanıklık değildir ama insallah üretim vardir da bulunur :/Aa tabi iyi hatirlattin canim fsh si 2-3 araligindaysa bide volum 2 ml den küçükse yani meni miktari 2 ml den azsa tıkanıklık söz konusu olabiliyo bizkmde fsh düşüktü 2 küsür biseydi unuttum volum de azdı 1ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?