Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Caniim doktor bize ilk tesede önermemisdi cünki hic tedavi görmemisdi esim o yüzdn ben hazrlnmadm ama eger esin tedavi gördüyse hocaya bi danis eger gerek duysaydi hoca hazirlan derdi sana bize tavsiye etmemisdi bosa hazirlanirsn bulunmassa dediydi

Eşim tedavi görmedi ilk micro tese olacak canım cevabın çok aydınlatıcı oldu çok teşekkürler

insallah gelir canim benim :)
mutlu hafta soblari bizde esimle gezmeye gidioruz bir haftadir evdeydik ameliyatimizi olduk cok aukur topqrlandik simdi gexmeye gidelim dedik bir haftadir camdan bile bakmadim kizlqr hep esimle ilgilendim yemesi icmesi artik cok dikkat edioz insallh sprmlerle tanisicax

gecmis olsun canim. Iyi gezmeler ne guzel ohhh. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah :)

amin bitanem Rabbbim hepimizin esine sifa versin insallah xok sagol gulum hrpimiz musmutlu olalimm
bizde hormonlar bormal testis boylari normal doktor buyuk ihtimal uretim vardir dedi tabi Rabbim bilir ama boyla alkasi varmidir tabi doktorlar bilir gerci onlarada bilemioki mikro taesede anlasilio hersey hepimiE sifa Rabbim

Kızlar eger testis boylari hormon ve genetik normalse kesinlikle tikaniklik var doktorlar ugrasmak istemiyolar heralde anlamadim koca hacettepe hastanesinde doktor direk micro tese dedi bize ve micro tese amilyati olan biri sonradan tikaniklik oldugunu anlasada bi ise yaramiyo cunku meni kanallari zaten micro teseyle zarar görmüş oluyo şu tikaniklik da zaten transrektal ulturasondan anlaşılıyor bizimki birincide görülmedi ama doktor üstüne düşünce anjiyo yapan doktorlar tekrar baktilar ikincide görüldü ve ayrica testis boyutlarinda ve hormon genetik testlerinde değerler normalse tıkanıklık bulunmasa dahi üretim soz konusu oluyomus galiba esim doktorla konuştuğu bütün şeyleri bana ses dosyası olarak gönderdi ordan çoğu seyi anladim ssizlerlede paylasmak istedim belki işine yarayacaklar olabilir

Biz de tıkanıklık yoktur galiba cunku fsh düşük degil hatta yuksek bile sayilabilir:9.36.. Ama testis boyutlari da normalden kucuk olunca ne oluyo onu merak ediyorum bakalim doktor ne diyecek bi an once gitseydik :\

Biz de tıkanıklık yoktur galiba cunku fsh düşük degil hatta yuksek bile sayilabilir:9.36.. Ama testis boyutlari da normalden kucuk olunca ne oluyo onu merak ediyorum bakalim doktor ne diyecek bi an once gitseydik :\
Aa tabi iyi hatirlattin canim fsh si 2-3 araligindaysa bide volum 2 ml den küçükse yani meni miktari 2 ml den azsa tıkanıklık söz konusu olabiliyo bizkmde fsh düşüktü 2 küsür biseydi unuttum volum de azdı 1ml

Aa tabi iyi hatirlattin canim fsh si 2-3 araligindaysa bide volum 2 ml den küçükse yani meni miktari 2 ml den azsa tıkanıklık söz konusu olabiliyo bizkmde fsh düşüktü 2 küsür biseydi unuttum volum de azdı 1ml
Hmm insallah tıkanıklık hallolur da dogal yoldan hamile kalirsın canim.. Bizim volum 2.5 o da normal yani tıkanıklık değildir ama insallah üretim vardir da bulunur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…