İnşallah canımmm Allah islerimizi kolay etsin umarım sizde de bulunur hücrelerHmm insallah tıkanıklık hallolur da dogal yoldan hamile kalirsın canim.. Bizim volum 2.5 o da normal yani tıkanıklık değildir ama insallah üretim vardir da bulunur :/
Amin canım insallah ..İnşallah canımmm Allah islerimizi kolay etsin umarım sizde de bulunur hücreler
Ya canim ya bizimde ilk testte meni 1 ml ikincide 0.5 ml cikti tikaniklikla ilgili hicbisi demedi gittiginiz doktorlar fsh lh gibi seyler normal testisler normal boyutta ama kaan hoca elle muayenede kanallar yok dogustan gelismemis dedi bizdede tikaniklik olabilir miki icimi kurt dustu simdiAa tabi iyi hatirlattin canim fsh si 2-3 araligindaysa bide volum 2 ml den küçükse yani meni miktari 2 ml den azsa tıkanıklık söz konusu olabiliyo bizkmde fsh düşüktü 2 küsür biseydi unuttum volum de azdı 1ml
tesekkur ederiz. Olsun kuzum orda da ısınır elbet. Burası baskent hava her an degisebilirooooohhhhhhhhh sefanız bol olsun,iyi gezmeler:))burada da hava buz gibi ve fırtınalı(
Canim onu bilemicem yaa kaan hocanın sitesinde yazıyo zaten önce tıkanıklık arastirilmali diye oda iyi bi doktor sanmıyorum ilgilenmemis olsun ama tek doktorla kalmamak lazim onu anladım iyide desen bazen nasibin başka birinde olabiliyo doğuştan gelişmemişlikde de hiç bi bilgim yokYa canim ya bizimde ilk testte meni 1 ml ikincide 0.5 ml cikti tikaniklikla ilgili hicbisi demedi gittiginiz doktorlar fsh lh gibi seyler normal testisler normal boyutta ama kaan hoca elle muayenede kanallar yok dogustan gelismemis dedi bizdede tikaniklik olabilir miki icimi kurt dustu simdi
Himm saol tatlim ya gerci sonuclarimizi mufit hocaya yolladik oda dogruladi gittigimiz doktorada sordum sordum bi cvp vermedi kanallar var yada yok yada be bilim tikali falan hicbisi demedi.neyse rabbim en hayirlisini verdin hepimize rabbim gonlumuzden gecenleri once gobislerimize sonrada kucaklarimiza versinCanim onu bilemicem yaa kaan hocanın sitesinde yazıyo zaten önce tıkanıklık arastirilmali diye oda iyi bi doktor sanmıyorum ilgilenmemis olsun ama tek doktorla kalmamak lazim onu anladım iyide desen bazen nasibin başka birinde olabiliyo doğuştan gelişmemişlikde de hiç bi bilgim yok(
Canim bugun 8. Gun sabah yaptim negatifti. Sonra atmaya giderken baktim cok ama cok silikti ikinci cizgi isikta bakinca belli oluyor yada ben kendimi ona inandiriyorum bilmem cok erkern yada tutunmamis olabilir cok olumsuzluk yasadimE eylul de gel caniimm yapdnmi gebelik testi bende cok heycanliIm insallah tutarda bizede umut olursuuu nn
Canimm fotosunu yuklermisin buraya bizde bakalim :) ayyy hadi insallahh tutunur bebisin sana sımsıkiCanim bugun 8. Gun sabah yaptim negatifti. Sonra atmaya giderken baktim cok ama cok silikti ikinci cizgi isikta bakinca belli oluyor yada ben kendimi ona inandiriyorum bilmem cok erkern yada tutunmamis olabilir cok olumsuzluk yasadim
Canim bugun 8. Gun sabah yaptim negatifti. Sonra atmaya giderken baktim cok ama cok silikti ikinci cizgi isikta bakinca belli oluyor yada ben kendimi ona inandiriyorum bilmem cok erkern yada tutunmamis olabilir cok olumsuzluk yasadim
Canimm fotosunu yuklermisin buraya bizde bakalim :) ayyy hadi insallahh tutunur bebisin sana sımsıki
Canim attim esim gormesin diye onceden teste karsi da ... yarin yaparim tekrar dan . Valla ben oyle gormek istegim icin de oyle gormus olabilorim kizlar....Insallaah bebisiin göbisindedir cniimmm iyi düsünki iyi olsuunn benim icimden iyi seyler geciyor valla insallah olcak inaniyoruumm :))
Canim idrar testleri yaniltabilir yarin 9.gun hem bence tekrar yapma 11. 12.gunu bekle.. Biz butun teyzeleri olarak dort gozle bekliyoruz minigiiiiCanim attim esim gormesin diye onceden teste karsi da ... yarin yaparim tekrar dan . Valla ben oyle gormek istegim icin de oyle gormus olabilorim kizlar....
İnşaallahhh canımmmHimm saol tatlim ya gerci sonuclarimizi mufit hocaya yolladik oda dogruladi gittigimiz doktorada sordum sordum bi cvp vermedi kanallar var yada yok yada be bilim tikali falan hicbisi demedi.neyse rabbim en hayirlisini verdin hepimize rabbim gonlumuzden gecenleri once gobislerimize sonrada kucaklarimiza versin
Hadi hayırlısı canim :)) bende heyecanla bekliyorum burdaCanim attim esim gormesin diye onceden teste karsi da ... yarin yaparim tekrar dan . Valla ben oyle gormek istegim icin de oyle gormus olabilorim kizlar....
Testis boyutlari normal den kucuk ve meni hacmi 2den Azsa da tikaniklik olabilirmi acaba??Kızlar eger testis boylari hormon ve genetik normalse kesinlikle tikaniklik var doktorlar ugrasmak istemiyolar heralde anlamadim koca hacettepe hastanesinde doktor direk micro tese dedi bize ve micro tese amilyati olan biri sonradan tikaniklik oldugunu anlasada bi ise yaramiyo cunku meni kanallari zaten micro teseyle zarar görmüş oluyo şu tikaniklik da zaten transrektal ulturasondan anlaşılıyor bizimki birincide görülmedi ama doktor üstüne düşünce anjiyo yapan doktorlar tekrar baktilar ikincide görüldü ve ayrica testis boyutlarinda ve hormon genetik testlerinde değerler normalse tıkanıklık bulunmasa dahi üretim soz konusu oluyomus galiba esim doktorla konuştuğu bütün şeyleri bana ses dosyası olarak gönderdi ordan çoğu seyi anladim ssizlerlede paylasmak istedim belki işine yarayacaklar olabilir
Canim nezamn gitceksiniz doktora hangi nerkeze gitceksiniz randevu aldinmiBiz de tıkanıklık yoktur galiba cunku fsh düşük degil hatta yuksek bile sayilabilir:9.36.. Ama testis boyutlari da normalden kucuk olunca ne oluyo onu merak ediyorum bakalim doktor ne diyecek bi an once gitseydik :\
Canim mufit hocaya gidelim diyoruz bu hafta icinde daha randevu almadim aradim ama hafta basinda arayin demislerdi.. Gitmisken ben de kadin doğuma gorunuyum diyorum o yuzden adetimi bekliycez sanirim.. Sen ne yaptin?Canim nezamn gitceksiniz doktora hangi nerkeze gitceksiniz randevu aldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?