Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aa tabi iyi hatirlattin canim fsh si 2-3 araligindaysa bide volum 2 ml den küçükse yani meni miktari 2 ml den azsa tıkanıklık söz konusu olabiliyo bizkmde fsh düşüktü 2 küsür biseydi unuttum volum de azdı 1ml
Ya canim ya bizimde ilk testte meni 1 ml ikincide 0.5 ml cikti tikaniklikla ilgili hicbisi demedi gittiginiz doktorlar fsh lh gibi seyler normal testisler normal boyutta ama kaan hoca elle muayenede kanallar yok dogustan gelismemis dedi bizdede tikaniklik olabilir miki icimi kurt dustu simdi

Canim onu bilemicem yaa kaan hocanın sitesinde yazıyo zaten önce tıkanıklık arastirilmali diye oda iyi bi doktor sanmıyorum ilgilenmemis olsun ama tek doktorla kalmamak lazim onu anladım iyide desen bazen nasibin başka birinde olabiliyo doğuştan gelişmemişlikde de hiç bi bilgim yok (

Himm saol tatlim ya gerci sonuclarimizi mufit hocaya yolladik oda dogruladi gittigimiz doktorada sordum sordum bi cvp vermedi kanallar var yada yok yada be bilim tikali falan hicbisi demedi.neyse rabbim en hayirlisini verdin hepimize rabbim gonlumuzden gecenleri once gobislerimize sonrada kucaklarimiza versin

E eylul de gel caniimm yapdnmi gebelik testi bende cok heycanliIm insallah tutarda bizede umut olursuuu nn
Canim bugun 8. Gun sabah yaptim negatifti. Sonra atmaya giderken baktim cok ama cok silikti ikinci cizgi isikta bakinca belli oluyor yada ben kendimi ona inandiriyorum bilmem cok erkern yada tutunmamis olabilir cok olumsuzluk yasadim

Iyi aksamlar kizlar son zamanlarda bahceciye geden varmi? Ben hic memnun kalmadim emre bey ve ulun goca olmadan asla gitmem zaten dondurulmus sperimimiz var onlarida tasicam ordan ama onada sorun cikariyorlar demeki bizi para olarak goruyorlarmis benim gibi sorun yasayanlariniz oldumu peki su tasima ucreti nedir ligalmi ben anlam veremedim saglikbanliginida aricam pazarertesi ama Birde size sormak istedim bilgisi olan yardimci olsun bana cok uzgunum inanin bu bahceci klinigi cok kizdirdi beni ama pesini burakmicam

Canim bugun 8. Gun sabah yaptim negatifti. Sonra atmaya giderken baktim cok ama cok silikti ikinci cizgi isikta bakinca belli oluyor yada ben kendimi ona inandiriyorum bilmem cok erkern yada tutunmamis olabilir cok olumsuzluk yasadim
Canimm fotosunu yuklermisin buraya bizde bakalim :) ayyy hadi insallahh tutunur bebisin sana sımsıki

Insallaah bebisiin göbisindedir cniimmm iyi düsünki iyi olsuunn benim icimden iyi seyler geciyor valla insallah olcak inaniyoruumm :))

Canimm fotosunu yuklermisin buraya bizde bakalim :) ayyy hadi insallahh tutunur bebisin sana sımsıki
Insallaah bebisiin göbisindedir cniimmm iyi düsünki iyi olsuunn benim icimden iyi seyler geciyor valla insallah olcak inaniyoruumm :))
Canim attim esim gormesin diye onceden teste karsi da ... yarin yaparim tekrar dan . Valla ben oyle gormek istegim icin de oyle gormus olabilorim kizlar....

Canim attim esim gormesin diye onceden teste karsi da ... yarin yaparim tekrar dan . Valla ben oyle gormek istegim icin de oyle gormus olabilorim kizlar....
Canim idrar testleri yaniltabilir yarin 9.gun hem bence tekrar yapma 11. 12.gunu bekle.. Biz butun teyzeleri olarak dort gozle bekliyoruz minigiiii sizin ilk denemeniz miydi canim?

İnşaallahhh canımmm

Hayırlı pazarlar herkesee

Testis boyutlari normal den kucuk ve meni hacmi 2den Azsa da tikaniklik olabilirmi acaba??

Canim nezamn gitceksiniz doktora hangi nerkeze gitceksiniz randevu aldinmi
Canim mufit hocaya gidelim diyoruz bu hafta icinde daha randevu almadim aradim ama hafta basinda arayin demislerdi.. Gitmisken ben de kadin doğuma gorunuyum diyorum o yuzden adetimi bekliycez sanirim.. Sen ne yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…