Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doğuştan meni kanallarının gelişmemesi veya tıkanıklıkta meni sıvısı ml düşük çıkıyor. Fsh düşük olmasıda tıkanıklıkla ilgili ipucu veriyor.bizim fsh düşüktü kaan aydos tıkanıklık olabilir demişti. Ama elle muayene edince gelişmemiş demişti.

Canim idrar testleri yaniltabilir yarin 9.gun hem bence tekrar yapma 11. 12.gunu bekle.. Biz butun teyzeleri olarak dort gozle bekliyoruz minigiiii sizin ilk denemeniz miydi canim?
evet canım ilk deneme yaptım testi negatif çıktı bugün de . erken test var elimde hani şu adet gecikmesinden 4 gün öncesini gösterenlerden bide yarın da onu yaparım artık. aslında söylediler klinikte gebelilk testinde çıkmaz önce kanda çıkar diye ama merak işte bakalım bazılarınınki çıkıyo bu günlerde benim çıkmadı kısmet artık herşey... rabbim yardımcımız olsun...

Hadi hayırlısı canim :)) bende heyecanla bekliyorum burda
canım artık beklemekten ruhsuz bişey oldum. dün ve bugün iki kere gebelik testi yaptım çıkmadı.... kısmet artık zaten çarşamba günü kan testim var kesin gün çarşamba günü belli olacak içimdeki minik şey var mı yoksa beni bırakıp gitti mi çok merak ediyorum. bende hiçbir belirti yok kanama yada lekelenme de yok beklemedeyim. zaten adetimin ilk günüde çarşamba

hayirlisi canim. Insallah melegin sana sımsıkı tutunmuştur

O tek cizgiden nefret ediyorum ben yaa carsambaya kadar bekle yapma canım kan testi kesin sonuc olur bosuna kafani bulandirma artik..

inşallah canım inşallah inşallah.... Rabbim bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Dilerim Rabbim benim bebeğime ol demiştir.
Aminn canım Rabbim yüzümüzü güldürsün, stres yapma olumsuz etkilenmesin meleğin. Sev onu, konuş, benimle kal bebeğim de. Benim meleğim tutunamadı Insallah Rabbim yardımcın olsun bebegin seninle kalsın. Kün fe yekün

canım sen kan tahlilindemi öğrendin kanaman falan oldu mu

S.a kIzlar bu hatfa eşim kontrole gitti. Cellatin perüya 3 aydır. İğme kullanıyordu. Eşime bu gitmesinde demişki sende kanal tıkanıklığı olabilir demiş. İğne kullanmadan önce fsh yüksekti diğer hormollar normaldı testestoron hatta normalin üstündeydi şimdide öyle fsh yüksek olduğu için doktorlar tıkanıklık olmaz demişti ama tahlil verince labaratuvardakiler volümün az olduğunu söylemişlerdi 2 ml altında hep şimdi hoca tıkanıklık olabilir demiş bilmiyorum ne olacak bizde şaşırdık

Sen bunun için stres yapma canım..olan olmuştur inşallah

Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun

Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun

Abla basin sagolsuun mekanlari cennet olsun insallah geride kalanlara sabir versiinn rabbimm insallah

canim
Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzkaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyinhayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
canim Allah mekanlarini cennet eulesin canim benim sebeb ne neoldu geride kalanlar bol sabor ihsan eylesin rlRabbim sirali olum versin cocuklarida varmia boyle haberler beni cok uzuyo cok uzuldum okuyunca Alahim sen bilirsin tum olmuslere Rahmet kuznlerinede canim:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…