- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
başınız sağolsun canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Başınız sağolsunSelam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Basiniz sagolsun canim cok uzuldum Allah rahmet eylesinAminnn insallah elimizden birsey gelmiyor ölümden baska hersey yalan rabbim onlari bizden daha cok sevmis şunu bi kez daha anladim hic birsey icin üzülmeye degmiyor
Canım başın sagolsun. Ne oldu kuzenlerine? cok uzuldum okuyuncaSelam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Bizede elle muayene etti sonrada kanallar ele gelmiyo diger tum tetkikl normal baska biaciklamasi yok diguan gelismemis dedi canimDoğuştan meni kanallarının gelişmemesi veya tıkanıklıkta meni sıvısı ml düşük çıkıyor. Fsh düşük olmasıda tıkanıklıkla ilgili ipucu veriyor.bizim fsh düşüktü kaan aydos tıkanıklık olabilir demişti. Ama elle muayene edince gelişmemiş demişti.
Canim valla evde deli gibi dort donuyorum bende senin icin yasin okudum dua ettim rabbim burdaki burda olmayipda evlat diyen herkesin muradini kucagina verdin erken yaptin testi ama bende sanki benim icimdeymis gibi meraktayim bakalim rabbim carsamba gunu ins mutlulugunu taclandirir kuzuminşallah canım inşallah inşallah.... Rabbim bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Dilerim Rabbim benim bebeğime ol demiştir.
Tatlim basin saolsun cookk uzuldum rabbim kalanlara sabir eylesin mekanlari cennet olsunCanım başın sagolsun. Ne oldu kuzenlerine? cok uzuldum okuyuncaRabbim sabırlar versin. Cok zor. Allah coluk cocuklarına uzun ömürler versin
ayy sağolasın canım Allah razı olsun senden. evet canım çarşamba akla kara belli olacak.... inanın beklemek çok zor.Canim valla evde deli gibi dort donuyorum bende senin icin yasin okudum dua ettim rabbim burdaki burda olmayipda evlat diyen herkesin muradini kucagina verdin erken yaptin testi ama bende sanki benim icimdeymis gibi meraktayim bakalim rabbim carsamba gunu ins mutlulugunu taclandirir kuzum
canim Caglacansu arkadasimizin kuzenleri vefat etmisTatlim basin saolsun cookk uzuldum rabbim kalanlara sabir eylesin mekanlari cennet olsun
ikisi kalp krizi birisi kanserdi ilk kemodan sonra komaya girdi 3 gun boyunca hergun cenaze haberi aldimCanım başın sagolsun. Ne oldu kuzenlerine? cok uzuldum okuyuncaRabbim sabırlar versin. Cok zor. Allah coluk cocuklarına uzun ömürler versin
Rabbim onlari bizden daha cok sevmis mekanlari cennet olsunikisi kalp krizi birisi kanserdi ilk kemodan sonra komaya girdi 3 gun boyunca hergun cenaze haberi aldim
Canım benim mukadderat. Cok uzuldum inan ki. Ne kadar zor. Ailelerine ve sizlere Allahım sabırlar versin.ikisi kalp krizi birisi kanserdi ilk kemodan sonra komaya girdi 3 gun boyunca hergun cenaze haberi aldim
Aminnnnnn cocuklri gordukce icim parcalaniyor daha 3 yasinda ana kuzusuCanım benim mukadderat. Cok uzuldum inan ki. Ne kadar zor. Ailelerine ve sizlere Allahım sabırlar versin.
Canım Allah sabir versin ya nasil bişey olmuş öyle çok üzüldümAminnnnnn cocuklri gordukce icim parcalaniyor daha 3 yasinda ana kuzusu
İnşallah genetik testlerinizin sonuçlarıda iyi çıkar. Bizim gibi vakalarda genelde sperm bulunuyor. Allah yardımcısı olsun herkesin.Bizede elle muayene etti sonrada kanallar ele gelmiyo diger tum tetkikl normal baska biaciklamasi yok diguan gelismemis dedi canim
Cnm başınız sağolsun mekanları cennet olsunSelam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
İns tatlim ya ins rabbim hepimize nasip eysinİnşallah genetik testlerinizin sonuçlarıda iyi çıkar. Bizim gibi vakalarda genelde sperm bulunuyor. Allah yardımcısı olsun herkesin.
Canim bana kalsa hemen gidelim diyorum ama esimi ikna edemiyorum gideriz deyip erteliyor hep bekliyoruz bakalim ne zaman gidersek artik canim insallah guzrl haberler verirsin sendeCanim mufit hocaya gidelim diyoruz bu hafta icinde daha randevu almadim aradim ama hafta basinda arayin demislerdi.. Gitmisken ben de kadin doğuma gorunuyum diyorum o yuzden adetimi bekliycez sanirim.. Sen ne yaptin?
Benimki o konuda anlayışlı allahtan :)) . Siz hangi sehirdeydiniz canim daha once soyledin belki ama unuttum kusura bakmaCanim bana kalsa hemen gidelim diyorum ama esimi ikna edemiyorum gideriz deyip erteliyor hep bekliyoruz bakalim ne zaman gidersek artik canim insallah guzrl haberler verirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?