Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
başınız sağolsun canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

Aminnn insallah elimizden birsey gelmiyor ölümden baska hersey yalan rabbim onlari bizden daha cok sevmis şunu bi kez daha anladim hic birsey icin üzülmeye degmiyor

Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Canım başın sagolsun. Ne oldu kuzenlerine? cok uzuldum okuyunca Rabbim sabırlar versin. Cok zor. Allah coluk cocuklarına uzun ömürler versin

Bizede elle muayene etti sonrada kanallar ele gelmiyo diger tum tetkikl normal baska biaciklamasi yok diguan gelismemis dedi canim

inşallah canım inşallah inşallah.... Rabbim bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Dilerim Rabbim benim bebeğime ol demiştir.
Canim valla evde deli gibi dort donuyorum bende senin icin yasin okudum dua ettim rabbim burdaki burda olmayipda evlat diyen herkesin muradini kucagina verdin erken yaptin testi ama bende sanki benim icimdeymis gibi meraktayim bakalim rabbim carsamba gunu ins mutlulugunu taclandirir kuzum

ayy sağolasın canım Allah razı olsun senden. evet canım çarşamba akla kara belli olacak.... inanın beklemek çok zor.

Canım başın sagolsun. Ne oldu kuzenlerine? cok uzuldum okuyunca Rabbim sabırlar versin. Cok zor. Allah coluk cocuklarına uzun ömürler versin
ikisi kalp krizi birisi kanserdi ilk kemodan sonra komaya girdi 3 gun boyunca hergun cenaze haberi aldim

Bizede elle muayene etti sonrada kanallar ele gelmiyo diger tum tetkikl normal baska biaciklamasi yok diguan gelismemis dedi canim
İnşallah genetik testlerinizin sonuçlarıda iyi çıkar. Bizim gibi vakalarda genelde sperm bulunuyor. Allah yardımcısı olsun herkesin.

Canim mufit hocaya gidelim diyoruz bu hafta icinde daha randevu almadim aradim ama hafta basinda arayin demislerdi.. Gitmisken ben de kadin doğuma gorunuyum diyorum o yuzden adetimi bekliycez sanirim.. Sen ne yaptin?
Canim bana kalsa hemen gidelim diyorum ama esimi ikna edemiyorum gideriz deyip erteliyor hep bekliyoruz bakalim ne zaman gidersek artik canim insallah guzrl haberler verirsin sende

Canim bana kalsa hemen gidelim diyorum ama esimi ikna edemiyorum gideriz deyip erteliyor hep bekliyoruz bakalim ne zaman gidersek artik canim insallah guzrl haberler verirsin sende
Benimki o konuda anlayışlı allahtan :)) . Siz hangi sehirdeydiniz canim daha once soyledin belki ama unuttum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…