Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu azodan hepimiz kurtulalim inşaallah artık eşime yedirmedigim icirmedigim şey kalmadi heralde... ahmet marankinin erkek Kısırlığı için kuru war di nette malzemelerini aldım kendim karıştırıp yedircem nohut suyu ısırgan çayı keçi boynuz pekmezi çörek otu yağı bunlardanda yediriyorum şifa olur insaallah bu kadar yemesinin yan etkisi olmaz inşaallah Rabbim şifa werrr bizlere .(

Canım çok geçmiş olsun inşallah kullandığınız şeyler şifa olur ve tez zamanda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarsın. Canım marankinin tarifini söyleyebilirmisin ?

Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Canım başın sağolsun. Mekanları cennet olsun. Rabbim sizlere de sabırlar versin ..

Biraz once 2011 de yazılmış yazıları okudum esi azospermi olan iki arkadaşımızın yazısını.. Suanda ikisinin de bebekleri varmış tesede bulunmus ve hamile kalmışlar :)) hatta birisi testislerin birisi cok kucuk ama digerinden bulundu yazmış ben de dun sormustum küçüklük olunca bulunmaz mi acaba diye. Allahimmm insallah kısa zamanda bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ett... Amiiin

Canım çok geçmiş olsun inşallah kullandığınız şeyler şifa olur ve tez zamanda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarsın. Canım marankinin tarifini söyleyebilirmisin ?
Canim 3 kg organik Bala 100 er gr. Dovulmüş Ceviz içi badem fındık cam fistigi fıstık içi Çakır kökü üzüm çekirdeği tozu Ginseng tozu çoban çökerten keçi boynuz tozu zerdecal zençefil besini karıştırıp sabah akşam 1 çorba kaşığı yencekmis deneyelim istedim elimizden geldiği kadar yapıyoruz bişeyler gerisi takdiri ilahi Yaradana kalmis

canim bunalri yesirilen bol bol dua et sifa Rabbimden die

Kizlaaar biliyorumm biraz erken ama olurda eslerinizde sperm bulunursa habgi tüp bebek merkezini düsünüyosunuz ankarada olacaklar fikirlerinize ihtiyacim var ben smdiden düsnmeye basladmm genart ve novaart iyi diye biliyoorumm ama karar vermesi zor

Ben de ikisini düşünüyorum canim ama ankarada kalmak sıkıntı olur diye kayseriyi de düşünüyoruz arada bilmiyorum o zaman ne yapariz

Ben de ikisini düşünüyorum canim ama ankarada kalmak sıkıntı olur diye kayseriyi de düşünüyoruz arada bilmiyorum o zaman ne yapariz

Biz kesin ankarada yapicaz cünki kalcak yerikiz cok nerdeyse bütün sülale orda aileminde evi var sknti yok ama merkez konusunda kararsizimmm

Betuss kuzum sende bendensin daha genetik testi bile cikmadi ben deli gibi merkez aradtiriyorum bazen kiziyorumda kendime acele ediyorum seytan karisacak die ama napim hevesleniyorum

Banada dua edin olurmu canlar persembe esimin testi cikmis ama benimki daha cikmamis cuma arayin demiskerdi aradik hafta basi arayin dedi bakalim eger yarin benimkide yarin cikmus olursa kaan beye gindercez ona gire be dicek bakcaz.dua edinde ciksin olmazmi kizlar

Biz kesin ankarada yapicaz cünki kalcak yerikiz cok nerdeyse bütün sülale orda aileminde evi var sknti yok ama merkez konusunda kararsizimmm
Bizim de akrabalar var ama tedavi surecinde kimseye soyleyemeyecegimiz icin kimsede de kalamayiz novaart a daha cok ısındım ben ama mufit hoca genarta gelin dedi kaan hoca ne der bilmiyorum .. Kararsizlikkkk:/
Dualarimiz sizinleee.. Guzel haberlerle gel insallah :))

Betuss kuzum sende bendensin daha genetik testi bile cikmadi ben deli gibi merkez aradtiriyorum bazen kiziyorumda kendime acele ediyorum seytan karisacak die ama napim hevesleniyorum

Ayneen yaaa suan tedavideyiiz ama bende cok arastiriorm ama hala karar veremedm aniden karar vermek istemiyoruumm
Caniimm insallah sonucunuz güzel cikar kötü cikmicak inaniyormm been iyi düsün iyi olsn insallh

Kaan hoca bildim kadar genartla anlasmali yani sayfasnda volkan baltaciyla ilgili seyler yaziyo oda genarttda bende ikisininde gidio geliyorum ya novaartin a dan zye övüyolar kararsiziimm

Kaan hoca bildim kadar genartla anlasmali yani sayfasnda volkan baltaciyla ilgili seyler yaziyo oda genarttda bende ikisininde gidio geliyorum ya novaartin a dan zye övüyolar kararsiziimm
Ankaraya gittigimizde iki merkezle de gorusmeyi düşünüyorum ancak oyle karar verebiliriz heralde.. Azosperm olup da hamile olanlari doğurmuş olanlari gorunce cok heyecanlanıyorum bi an once harekete gecmek istiyorum

İnsallah kuzum

Ankaraya gittigimizde iki merkezle de gorusmeyi düşünüyorum ancak oyle karar verebiliriz heralde.. Azosperm olup da hamile olanlari doğurmuş olanlari gorunce cok heyecanlanıyorum bi an once harekete gecmek istiyorum

Ayneen yaaa siz suan neler yapiyosunuz tedavidemisiniiz ?

canim insallh vizede onlar ugur getirir bizde umut olalim bebislerimiz olsun azolu olup hamile kalan arkadaslari gorunce bir umut oluyo umudumuz hic tukenmesin Rabbimden dilegim...

Ayneen yaaa siz suan neler yapiyosunuz tedavidemisiniiz ?
Yok canim biz 6 7 ay once ogrendik sonra hic gitmedik doktora esim hep geri duruyo ama harekete gecmek istiyorum ben de artık cunku 2.5 yilimiz bitti...
canim insallh vizede onlar ugur getirir bizde umut olalim bebislerimiz olsun azolu olup hamile kalan arkadaslari gorunce bir umut oluyo umudumuz hic tukenmesin Rabbimden dilegim...
Amiin canim insallah.. Bizim durumumuzda en onemlisi de umudunu yitirmeden beklemek sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…