Canım çok geçmiş olsun inşallah kullandığınız şeyler şifa olur ve tez zamanda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarsın. Canım marankinin tarifini söyleyebilirmisin ?Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu azodan hepimiz kurtulalim inşaallah artık eşime yedirmedigim icirmedigim şey kalmadi heralde... ahmet marankinin erkek Kısırlığı için kuru war di nette malzemelerini aldım kendim karıştırıp yedircem nohut suyu ısırgan çayı keçi boynuz pekmezi çörek otu yağı bunlardanda yediriyorum şifa olur insaallah bu kadar yemesinin yan etkisi olmaz inşaallah Rabbim şifa werrr bizlere .(
Canım başın sağolsun. Mekanları cennet olsun. Rabbim sizlere de sabırlar versin ..Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Canim 3 kg organik Bala 100 er gr. Dovulmüş Ceviz içi badem fındık cam fistigi fıstık içi Çakır kökü üzüm çekirdeği tozu Ginseng tozu çoban çökerten keçi boynuz tozu zerdecal zençefil besini karıştırıp sabah akşam 1 çorba kaşığı yencekmis deneyelim istedim elimizden geldiği kadar yapıyoruz bişeyler gerisi takdiri ilahi Yaradana kalmisCanım çok geçmiş olsun inşallah kullandığınız şeyler şifa olur ve tez zamanda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarsın. Canım marankinin tarifini söyleyebilirmisin ?
canim bunalri yesirilen bol bol dua et sifa Rabbimden dieCanim 3 kg organik Bala 100 er gr. Dovulmüş Ceviz içi badem fındık cam fistigi fıstık içi Çakır kökü üzüm çekirdeği tozu Ginseng tozu çoban çökerten keçi boynuz tozu zerdecal zençefil besini karıştırıp sabah akşam 1 çorba kaşığı yencekmis deneyelim istedim elimizden geldiği kadar yapıyoruz bişeyler gerisi takdiri ilahi Yaradana kalmis
Dogru valla rabbim hayirli haberler vermeni vermemizi nasip etsin kuzum yaayy sağolasın canım Allah razı olsun senden. evet canım çarşamba akla kara belli olacak.... inanın beklemek çok zor.
Ben de ikisini düşünüyorum canim ama ankarada kalmak sıkıntı olur diye kayseriyi de düşünüyoruz arada bilmiyorum o zaman ne yaparizKizlaaar biliyorumm biraz erken ama olurda eslerinizde sperm bulunursa habgi tüp bebek merkezini düsünüyosunuz ankarada olacaklar fikirlerinize ihtiyacim var ben smdiden düsnmeye basladmm genart ve novaart iyi diye biliyoorumm ama karar vermesi zor
Ben de ikisini düşünüyorum canim ama ankarada kalmak sıkıntı olur diye kayseriyi de düşünüyoruz arada bilmiyorum o zaman ne yapariz
Betuss kuzum sende bendensin daha genetik testi bile cikmadi ben deli gibi merkez aradtiriyorum bazen kiziyorumda kendime acele ediyorum seytan karisacak die ama napim hevesleniyorumKizlaaar biliyorumm biraz erken ama olurda eslerinizde sperm bulunursa habgi tüp bebek merkezini düsünüyosunuz ankarada olacaklar fikirlerinize ihtiyacim var ben smdiden düsnmeye basladmm genart ve novaart iyi diye biliyoorumm ama karar vermesi zor
Bizim de akrabalar var ama tedavi surecinde kimseye soyleyemeyecegimiz icin kimsede de kalamayizBiz kesin ankarada yapicaz cünki kalcak yerikiz cok nerdeyse bütün sülale orda aileminde evi var sknti yok ama merkez konusunda kararsizimmm
Dualarimiz sizinleee.. Guzel haberlerle gel insallah :))Banada dua edin olurmu canlar persembe esimin testi cikmis ama benimki daha cikmamis cuma arayin demiskerdi aradik hafta basi arayin dedi bakalim eger yarin benimkide yarin cikmus olursa kaan beye gindercez ona gire be dicek bakcaz.dua edinde ciksin olmazmi kizlar
Betuss kuzum sende bendensin daha genetik testi bile cikmadi ben deli gibi merkez aradtiriyorum bazen kiziyorumda kendime acele ediyorum seytan karisacak die ama napim hevesleniyorum
Bizim de akrabalar var ama tedavi surecinde kimseye soyleyemeyecegimiz icin kimsede de kalamayiznovaart a daha cok ısındım ben ama mufit hoca genarta gelin dedi kaan hoca ne der bilmiyorum .. Kararsizlikkkk:/
Dualarimiz sizinleee.. Guzel haberlerle gel insallah :))
Ankaraya gittigimizde iki merkezle de gorusmeyi düşünüyorum ancak oyle karar verebiliriz heralde.. Azosperm olup da hamile olanlari doğurmuş olanlari gorunce cok heyecanlanıyorum bi an once harekete gecmek istiyorumKaan hoca bildim kadar genartla anlasmali yani sayfasnda volkan baltaciyla ilgili seyler yaziyo oda genarttda bende ikisininde gidio geliyorum ya novaartin a dan zye övüyolar kararsiziimm
İnsallah kuzumBanada dua edin olurmu canlar persembe esimin testi cikmis ama benimki daha cikmamis cuma arayin demiskerdi aradik hafta basi arayin dedi bakalim eger yarin benimkide yarin cikmus olursa kaan beye gindercez ona gire be dicek bakcaz.dua edinde ciksin olmazmi kizlar
Ankaraya gittigimizde iki merkezle de gorusmeyi düşünüyorum ancak oyle karar verebiliriz heralde.. Azosperm olup da hamile olanlari doğurmuş olanlari gorunce cok heyecanlanıyorum bi an once harekete gecmek istiyorum
canim insallh vizede onlar ugur getirir bizde umut olalim bebislerimiz olsun azolu olup hamile kalan arkadaslari gorunce bir umut oluyo umudumuz hic tukenmesin Rabbimden dilegim...Ankaraya gittigimizde iki merkezle de gorusmeyi düşünüyorum ancak oyle karar verebiliriz heralde.. Azosperm olup da hamile olanlari doğurmuş olanlari gorunce cok heyecanlanıyorum bi an once harekete gecmek istiyorum
Yok canim biz 6 7 ay once ogrendik sonra hic gitmedik doktora esim hep geri duruyo ama harekete gecmek istiyorum ben de artık cunku 2.5 yilimiz bitti...Ayneen yaaa siz suan neler yapiyosunuz tedavidemisiniiz ?
Amiin canim insallah.. Bizim durumumuzda en onemlisi de umudunu yitirmeden beklemek sanirim..canim insallh vizede onlar ugur getirir bizde umut olalim bebislerimiz olsun azolu olup hamile kalan arkadaslari gorunce bir umut oluyo umudumuz hic tukenmesin Rabbimden dilegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?