Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canim biz 6 7 ay once ogrendik sonra hic gitmedik doktora esim hep geri duruyo ama harekete gecmek istiyorum ben de artık cunku 2.5 yilimiz bitti...

Amiin canim insallah.. Bizim durumumuzda en onemlisi de umudunu yitirmeden beklemek sanirim..

Anladiimm caniimmm bence esini ikna etmeye calis ne kDar erken o kadar iyi biz duyar duymaz ankaraya gitti esim hemen

Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Canım başınsağolsun mekanları cennet olsun geride kalanlara Allah sabır versin

Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun

Başınız sağoolsun canım.. Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm..

Canım bizdede atrofik testis durumu var. Ama üzülmüyorum ben o duruma çünkü bazen küçük testisten daha fazla sperm elde edebiliyorlar.. Üzülme bence. Daha önce oldu çünkü sperm bulunan kişiler..

Betuss kuzum sende bendensin daha genetik testi bile cikmadi ben deli gibi merkez aradtiriyorum bazen kiziyorumda kendime acele ediyorum seytan karisacak die ama napim hevesleniyorum

Canım sonuçlarınız inşallah güzel çıkacak.. İnşallah..

@eylüldegel

Canım üzülme daha belli olmayabilir teste.. Bebeğin seninle içime doğuyor.. İnşallah güzel haberler gelecek senden burada halayını çekeceğiz bebişinnnnn

Off yine cikmamis canlar ya bakalim yarin bidaha aricam(

ona seçeceğiniz doktor karar verir cnm bence,çünkü bazı doktorlar tedaviye olumlu bakarken,bazılarıda olumlu bakmayıp direk microtese öneriyolar

Amin inş kızlar :) bu arada eşinin testleri hormonları normal olanlara dr ne önerdi gerçi hormonlar normalse tedavi degl tese öneriliomş arnzda öle olan vrmı bize devlet hastansi dirk tese dio bnde tedavisi varsa eyer olsn eşim diorm daha snra tese olmsnı istyrm

Canim yeni misiniz? Buradakilerin çoğu celalettin Peru hocadan tedavidelerr .. sayfadan geriye doğru bak. . Herkes tedavi olduğu hocanın olumlu olumsuz paylaşıyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…