İns canim benim yaaBizim de akrabalar var ama tedavi surecinde kimseye soyleyemeyecegimiz icin kimsede de kalamayiznovaart a daha cok ısındım ben ama mufit hoca genarta gelin dedi kaan hoca ne der bilmiyorum .. Kararsizlikkkk:/
Dualarimiz sizinleee.. Guzel haberlerle gel insallah :))
Yok canim biz 6 7 ay once ogrendik sonra hic gitmedik doktora esim hep geri duruyo ama harekete gecmek istiyorum ben de artık cunku 2.5 yilimiz bitti...
Amiin canim insallah.. Bizim durumumuzda en onemlisi de umudunu yitirmeden beklemek sanirim..
Canım başınsağolsun mekanları cennet olsun geride kalanlara Allah sabır versinSelam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
AminnnnnCanım başınsağolsun mekanları cennet olsun geride kalanlara Allah sabır versin
Selam arkadaslar kac gundur cok üzgünüm bir gun arayla 3 tane gencecik kuzenlerimi kaybettim 12 tane cocuk öksüz kaldi rabbim herseyin hayirlisini versin en kucugu daha 3 yasinda hepsine dua edelim mekanlari cennet olsun
Biraz once 2011 de yazılmış yazıları okudum esi azospermi olan iki arkadaşımızın yazısını.. Suanda ikisinin de bebekleri varmış tesede bulunmus ve hamile kalmışlar :)) hatta birisi testislerin birisi cok kucuk ama digerinden bulundu yazmış ben de dun sormustum küçüklük olunca bulunmaz mi acaba diye.Allahimmm insallah kısa zamanda bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ett... Amiiin
Betuss kuzum sende bendensin daha genetik testi bile cikmadi ben deli gibi merkez aradtiriyorum bazen kiziyorumda kendime acele ediyorum seytan karisacak die ama napim hevesleniyorum
canım basınz sagolsun Rabbım sabır versın...canim Caglacansu arkadasimizin kuzenleri vefat etmismekanlari cennet olsun
Off yine cikmamis canlar ya bakalim yarin bidaha aricamBaşınız sağoolsun canım.. Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm..
Canım bizdede atrofik testis durumu var. Ama üzülmüyorum ben o duruma çünkü bazen küçük testisten daha fazla sperm elde edebiliyorlar.. Üzülme bence. Daha önce oldu çünkü sperm bulunan kişiler..
Canım sonuçlarınız inşallah güzel çıkacak.. İnşallah..
Allah gonlumuze gore versin hepimizin insallah...aminİnş cnm.. tsk ederim cewapldgn için kızlar dua edin yarın ankalife gidcgz
Bence cok guzel ideal olan oranlardaArkdşlar mrba eşimin sonuçları çıktı yarın rabbim nasip ederse hastanye gidcgz anlayan varmı içinzde fsh 4.59 lh 4.67 prolaktin 4.51
Canim bence dr kaan aydosa bi email at o sana dogrusunu anlatir eyer tedavi gerekiyorsaGentk test ve diger testlerde bşka dr normal demşti sizce bize tedavi mi yksa tese önerirler direk
Canim yeni misiniz? Buradakilerin çoğu celalettin Peru hocadan tedavidelerr .. sayfadan geriye doğru bak. . Herkes tedavi olduğu hocanın olumlu olumsuz paylaşıyorlar ...Amin inş kızlar :) bu arada eşinin testleri hormonları normal olanlara dr ne önerdi gerçi hormonlar normalse tedavi degl tese öneriliomş arnzda öle olan vrmı bize devlet hastansi dirk tese dio bnde tedavisi varsa eyer olsn eşim diorm daha snra tese olmsnı istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?