- 21 Şubat 2015
- 60
- 79
- 18
- 33
canim benim bizimde hersey normal variskosel cikti onu oldukk sizde variskosel varmi renkli ultrason cekildinizmiYeni sayılrm dewlet hastansnde tese olck eşim
Kaan Aydos a mail atamiyorim daha doğrusu sitesine üye olup soru mu iletemiyorum bi problem mi var site de yoksa ben mi yapamıyorumCanim bence dr kaan aydosa bi email at o sana dogrusunu anlatir eyer tedavi gerekiyorsa
Evet canim cok ugrastiriyor once kayit olman lazimKaan Aydos a mail atamiyorim daha doğrusu sitesine üye olup soru mu iletemiyorum bi problem mi var site de yoksa ben mi yapamıyorum
Aminnn canım Rabbim sabır versin bizlere. Insallah tedaviniz olumlu sonuçlanır bebeginizi kucaginiza alirsinizmillete laf anlatmak zor anlayabilen var anlayamayan var Rabbim sınavımızı kolay eylesin. Hepimizin muradını nasip etsin insallah
mrb canım günaydın varikosel ne kadar var canım sizde kaçıncı derece bence önce varikosel ameliyatı olun yüzde yüz çıkacak diye bişey yok ama varikosel sonrası sperm çıkışı olanlar baya var abisindede çıkmış bak eşinin karar sizin tabi ama varikoselde önemli devlette zaten varikoseli hiç önemsemiyorlar özellerin çoğuda öyle ama çıkış olanlarıda göz ardı etmemek lazım canım bizde 23 Mart'a varikosel ameliyatı olcaz bakalım nasip çıkış olur inşVarikoselde var eşimde ama o kadar etkilmz dmş dr.. biz özele hiç gitmdk dewletde muane olyrz renklimi bilmyrm ama ultrasona girdi eşim .kaan aydosada mail atacgm inş blkm ne diyck
Mrb neresinde oluyo canım ağrısı varikosel varmı eşindearkadaşlar eşimde azosipermi var.3 aydır sadece klomen kullanıyor. şubatın sonunda fsh ve total testesteron testi yaptırmıştık.gene değerler aynı çıktı. yani bi değişiklik yok. Fakat eşimin ağrısı oluyordu. doktorumuza söyledik ilacı artırdı. 1 ay daha böyle devam edicez. Acaba ağrı olması normal mi? iyi bişeymi kötü bişeymi?
Daha önce yaşayan yada bilen varmı ?
Bu arada eşime dewlet hastansi tese ddi direk.. önce beni hazırlaycklarmş snra eşimi teseye alacklrmş ama özellerde seçme hakkmz varmş galba araştrdgma göre bazı özeller dewlettki gibi önce kadını hazırlıyrlarmş bazılarıda önce teseyi öneriolarmş bügün sgk ile anlşmalımı die anatolia hastnsini aradm durumumuzu sordlr anlttm oradaki sistem de önce kadını hazırlamkmş çünkü kadın hazırlandktn snra tese de sperm bulunrsa. Dondurmadan dölleyip transfer etmkmş o şekilde gebelik şansı dondurulmuş çözdürülmş sperme göre daha yüksekmş dünya saglk örgütünün araştrmasıymş hatta öle söledi bayan bnde tüp bebk masrafı olmasın eşimde çıkmassa die düşnydm kadın öyle deynce kafam karştı bilgisi olan varmı aranzda bide eşinde sperm bulunmazsa biz yumurta toplama işlemi yapmyrz vücut onu adet yoluyla atıo zaten Dedi ..kaynımda tese olmstu hiç çıkmadı eşinin yumurtaklrnı toplayp attlr özellerde işlem farklı oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?