Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikoselde var eşimde ama o kadar etkilmz dmş dr.. biz özele hiç gitmdk dewletde muane olyrz renklimi bilmyrm ama ultrasona girdi eşim .kaan aydosada mail atacgm inş blkm ne diyck
 
Bu arada eşime dewlet hastansi tese ddi direk.. önce beni hazırlaycklarmş snra eşimi teseye alacklrmş ama özellerde seçme hakkmz varmş galba araştrdgma göre bazı özeller dewlettki gibi önce kadını hazırlıyrlarmş bazılarıda önce teseyi öneriolarmş bügün sgk ile anlşmalımı die anatolia hastnsini aradm durumumuzu sordlr anlttm oradaki sistem de önce kadını hazırlamkmş çünkü kadın hazırlandktn snra tese de sperm bulunrsa. Dondurmadan dölleyip transfer etmkmş o şekilde gebelik şansı dondurulmuş çözdürülmş sperme göre daha yüksekmş dünya saglk örgütünün araştrmasıymş hatta öle söledi bayan bnde tüp bebk masrafı olmasın eşimde çıkmassa die düşnydm kadın öyle deynce kafam karştı bilgisi olan varmı aranzda bide eşinde sperm bulunmazsa biz yumurta toplama işlemi yapmyrz vücut onu adet yoluyla atıo zaten Dedi ..kaynımda tese olmstu hiç çıkmadı eşinin yumurtaklrnı toplayp attlr özellerde işlem farklı oluo
 
Bu arada eşim ilk defa tese olck ailelermzde bilmio eşim söyleylm yanmzda olsnlar ddi ama ben istmyrm hiç kimsyi kimsenin bilmsni duymasınıda istmyrm ama eşimin tesesi ile benm yumurta toplama işlemim aynı gün olck devlet hastanesinde eşimin eve geçmsi ona bakım lazım toparlayana kadar aynı şekilde eyer bulunrsa transfer olcgı için benmde kendimi yormamam lazım istirahat etmem lazım bulunmazsa da gene ewde olup dinlemem gerekio eltimlere annesi bakmşdı bi hafta ikiside raharszdı çünkü mayısa kadar allah kerim ama ne yapayım diye düşünmeden edemyrm siz ne önerirsnz arkdşlr okudgm kadarı ile ailelere söylemyn kişiler de varmş ben gibi siz nasıl yaptnz önce eşimi alsalar tese ye sktı yokda aynı anda birmz tese bi kaç saat snrada ya olursa transfer yada yumurta alma işlmi olck bende ama bu konuda zor olck ama gene de söylmk istmyrm .. sperm bulunmzsa da kaderim derim önüme bakrm ama insanlarn tuhaf bakış ve sorularnı duymk istmyrm yada üzülerek bakmalrnı ben o zaman iyce kötü olrm suan herşymz normal demkki zamanı var diorm o zamanda öle der geçerim .. hayatımı yazdm k bakmayn :)))kızlar ama iyiki varsınız burada güzell sters atılo burası bana çok güzell insanlar tanımamı sagladı çogu arkdş özelden yardmcı olmya çalştı ..sewgi ablamada çok tsk edyrm buradan hepnzdn Rabbim razıolsn hepmz tez zamanda ewlatlarmza kawuşurz inş ve bügünleri hatırlyp tebessüm ederiz kimbilir :))
 
Ewt cnm eşimin abiside oldu ve bulunamadı diger abiside varikösel ameliyatndan snra çocugu olmş 4 yıl snra ailede gentk degl ama eşim ve abilernden snra diger nesilleri olrsa eyer genetiklik teşkil edebilir
 
Allah Allah genetikte de sorun yokmuş cnm,belki senin eşinin nedeni de varikosel olabilir cnm
 
Anladım cnm da aslında öncelik olan varikosel diye biliyorum ben.Doktorunuzun varikoseli halletmeden direk microtese önermesi ilginç!!!
 
Dewlet hastaneleri maalsf öle cnm hormon bozklgnu kanal tıkanlklgı gibi şeylede de direk tese denilio çok saçma yarın ankalife ye gidcgz oranın ilk muanesi ücretsmş dr a danşcgz ne diyck bklm nasip artk sizede benim gibi uyku tutmadı galba bu saatte:)))
 
çok haklısın cnm,benm bulunduğum yerde de hiç özel hastane yok,geçenlerde doktora gitmek zorunda kaldım,tahlil istedi benden,neyse yaptırdım,sonuçlarımı göstermeye gittim soru soruyorum yüzüme bile bakmıyo.ondan sonra baktım olacak gibi değil,il merkezinde özel bi hastaneye gittim.Aynen cnm yaa sürekli bişeyler araştırıyorum,zamanında bukadar araştırsaydım kesin bi ürolog yada tüp bebek doktoru olurdum kesin:))
 

inşallah canım. hepimizin dilekleri duaları aynı. Bugün eşim raporlarının hepsini aldı.başka bir doktora daha göstericek. Çok umutsuzum.ama yinede dua ediyorum. Allah hayırlısını versin hepimize. Bazen bişeylerin ollmaması olmasından daha hayırlı olabiliyor.
 
arkadaşlar eşimde azosipermi var.3 aydır sadece klomen kullanıyor. şubatın sonunda fsh ve total testesteron testi yaptırmıştık.gene değerler aynı çıktı. yani bi değişiklik yok. Fakat eşimin ağrısı oluyordu. doktorumuza söyledik ilacı artırdı. 1 ay daha böyle devam edicez. Acaba ağrı olması normal mi? iyi bişeymi kötü bişeymi?
Daha önce yaşayan yada bilen varmı ?
 
Me
Varikoselde var eşimde ama o kadar etkilmz dmş dr.. biz özele hiç gitmdk dewletde muane olyrz renklimi bilmyrm ama ultrasona girdi eşim .kaan aydosada mail atacgm inş blkm ne diyck
mrb canım günaydın varikosel ne kadar var canım sizde kaçıncı derece bence önce varikosel ameliyatı olun yüzde yüz çıkacak diye bişey yok ama varikosel sonrası sperm çıkışı olanlar baya var abisindede çıkmış bak eşinin karar sizin tabi ama varikoselde önemli devlette zaten varikoseli hiç önemsemiyorlar özellerin çoğuda öyle ama çıkış olanlarıda göz ardı etmemek lazım canım bizde 23 Mart'a varikosel ameliyatı olcaz bakalım nasip çıkış olur inş
 
Mrb neresinde oluyo canım ağrısı varikosel varmı eşinde
 

mrb canım biz livhospital'da olduk işlemleri, eşimde sperm bulunmayınca benim yumurtalar toplanmadı adet yoluyla attım çok zor olmadı. yumurta toplama işlemine gerek görmedi doktor. ama bazı yerler toplayıp sonra imha ediyo.
kadının önceden hazırlanma durumu çoğu yerde aynı, çünkü eğer 3-5 sperm çıkarsa dondurulmadığı için boşa gidebiliyor. diğer soruna gelince, bizde sadece karıkoca gittik hastaneye,ailemiz biliyo ama biz tek olmayı tercih ettik daha rahat hissediceğimiz için. tese sonrası eşin çok kötü durumda olmicak merak etme sadece biraz ağrısı olucak. sende eğer opu olursan biraz sancı çekiceksin sonra geçicek. yani ikinizinde durumu çok ağır olmiycağı için aileleri götürmek zorunda hissetmeyin. eve geldiğinizdede ikiniz bir yere kıvrılıp yatarsınız tamamdır :) çok kafana takma.
bende senin gibi düşündüğüm için böyle olmasını tercih ettim ama özel hastane oldğu için biraz daha ilgili oluyolar. açıkcası devleti kestiremiyorum yinede iyi düşünün siz canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…