Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim biraz büyütür iyice bide eşimin ameliyatı sabah olck snra o ewe gidck kaynım da öle oldu eltim bekledi saat 3 e kadar olmsz çıkncada onu yatırdlr yumurtalkları alndktan snra o gün hastanede yattı bizde de öyle olrsa eşime en azndan ilk gün için yardm lazım arabmz falan da yok bulmakdada güçlük çekyrz her zaman beni ertsi gün yada olurda inş çıkarsa transfer sonrası hastane ye geri gelip alması lazım beni araba bulabileckmi bulsa araba kullnbileckmi eşimde nasıl ayarlyvgz ddi beni bunaltıo söyleyelm die sorun sendemi nie gizlmk istyrsn diyo bide affff dua edin bana kızlar o gün olmlu yada olmsz atlatak kimse bilmedn dönek eski düzenimze

ooo canım ameliyat zamanı gelmiş.
müfit beymi yapacak ameliyatı???nerde olacaksınız???

Maalesef hastane etkilemz ddgi için eşim de düşmüo üstüne bide hastne yapmynca elden bişey gelmio ki

Kızlarrrr günaydınnnn..

Bi fikrim var ve ben yapmak için gönüllüyüm kızlar isterseniz..

Şimdi diyorum ki eskilerin yapmış olduğu tablolar ver 2013 te falan hatta 2014 te bile olabilir. Hamile kalanlar tedavi oldukları merkezler durumları, çocuğu olan olmayan kaç deneme yapıldığı.. Kimin problemi neydi neler oldu görülüyordu oradan..

Bence şimdi yine böyle bişey yapalım.. Eskiyi de ekleyelim ki bir çok sonuç olsun elimizde.. Bu bir hafta herkes bana mail atsın bir hafta sonra ben düzenleyip tabloyu oluşturayımm..

Kızlar tamam derseniz ben neler yazacağınızı belirleyeceğim bana ona göre mail atacaksınız.. Bence oldukça etkili oluyor böyle tablolar.. Çok umut veriyor insana.. Fikirlerinizi netleştiriyorsunuz. C.peruda tedavi olanlar tablosu vardı benzer.. Ama bu herkesi kapsayacak.. Girmeyen kızlar var onlar bana mail atamaz aklınıza gelen arkadaşları siz söyleyin kızlar..

Bakıyorum da kimin problemi neydi nerede tedavi oluyor çok karıştı ortalıkkk

Canimm cok iyi dusunmussn bizimdurumu biliyosn zaten :) tamamdir :)

Süpeer oluur bencee yapalmm ben varimm :))

Canim benim eşim kücukken olmuş fıtık ameliyatı internette araştırdım ilerde kisirliga sebep olacağı yazıyordu malesef
benim eşim olmadı ameliyat ama zaten başlangıçmış önce mikrotese olun dedi dr bize ama mikrotese ye kadar bi zararı oşır mu onu bilmiyorum hep sonradan geliyo aklıma böyle sorrular

benim eşim olmadı ameliyat ama zaten başlangıçmış önce mikrotese olun dedi dr bize ama mikrotese ye kadar bi zararı oşır mu onu bilmiyorum hep sonradan geliyo aklıma böyle sorrular
Bence de önce tese olmasi daha mantikli fıtık ameliyatından sonra risk varmış ama öncesini bilmiyorum iyice bi araştırın canım doktorlara danisin

varikosel yok diye biliyoruz. bir kere ultrason ile bakıldı çok küçük bir tıkanıklık olduğunu ama bunun önemli olmadığını söylediler.
Önemli olabilir canım yumurtalıktaki ağrı başka bi Dr gösterin genelde varikosel yapıyomuş ağrıyı ama o yoksa iyice detaylı muayene olsun bence tıkanıklıkta nerdeymiş belki sperm çıkışı o yüzden olmuyor doktorunuz kim canım bide fsh değeri kaç

iyi fikir canım ne iyi düşünmüşsün

Evet canım geldi sonunda çok heyecanlıyım evet Müfit hoca yapacak yeri belli değil daha canım yarın görüşecek eşim tekrar ozaman söyleyecek bakalım
ayyy canım şansınız bol olsun.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
ameliyat çok iyi geçsin peşi sıra güzel günler gelsin inşallah.
şimdiden çok geçmiş olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…