- 21 Şubat 2015
- 60
- 79
- 18
- 33
Benim eşim biraz büyütür iyice bide eşimin ameliyatı sabah olck snra o ewe gidck kaynım da öle oldu eltim bekledi saat 3 e kadar olmsz çıkncada onu yatırdlr yumurtalkları alndktan snra o gün hastanede yattı bizde de öyle olrsa eşime en azndan ilk gün için yardm lazım arabmz falan da yok bulmakdada güçlük çekyrz her zaman beni ertsi gün yada olurda inş çıkarsa transfer sonrası hastane ye geri gelip alması lazım beni araba bulabileckmi bulsa araba kullnbileckmi eşimde nasıl ayarlyvgz ddi beni bunaltıo söyleyelm die sorun sendemi nie gizlmk istyrsn diyo bide affff dua edin bana kızlar o gün olmlu yada olmsz atlatak kimse bilmedn dönek eski düzenimzemrb canım biz livhospital'da olduk işlemleri, eşimde sperm bulunmayınca benim yumurtalar toplanmadı adet yoluyla attım çok zor olmadı. yumurta toplama işlemine gerek görmedi doktor. ama bazı yerler toplayıp sonra imha ediyo.
kadının önceden hazırlanma durumu çoğu yerde aynı, çünkü eğer 3-5 sperm çıkarsa dondurulmadığı için boşa gidebiliyor. diğer soruna gelince, bizde sadece karıkoca gittik hastaneye,ailemiz biliyo ama biz tek olmayı tercih ettik daha rahat hissediceğimiz için. tese sonrası eşin çok kötü durumda olmicak merak etme sadece biraz ağrısı olucak. sende eğer opu olursan biraz sancı çekiceksin sonra geçicek. yani ikinizinde durumu çok ağır olmiycağı için aileleri götürmek zorunda hissetmeyin. eve geldiğinizdede ikiniz bir yere kıvrılıp yatarsınız tamamdır :) çok kafana takma.
bende senin gibi düşündüğüm için böyle olmasını tercih ettim ama özel hastane oldğu için biraz daha ilgili oluyolar. açıkcası devleti kestiremiyorum yinede iyi düşünün siz canım
ooo canım ameliyat zamanı gelmiş.Me
mrb canım günaydın varikosel ne kadar var canım sizde kaçıncı derece bence önce varikosel ameliyatı olun yüzde yüz çıkacak diye bişey yok ama varikosel sonrası sperm çıkışı olanlar baya var abisindede çıkmış bak eşinin karar sizin tabi ama varikoselde önemli devlette zaten varikoseli hiç önemsemiyorlar özellerin çoğuda öyle ama çıkış olanlarıda göz ardı etmemek lazım canım bizde 23 Mart'a varikosel ameliyatı olcaz bakalım nasip çıkış olur inş
Maalesef hastane etkilemz ddgi için eşim de düşmüo üstüne bide hastne yapmynca elden bişey gelmio kiMe
mrb canım günaydın varikosel ne kadar var canım sizde kaçıncı derece bence önce varikosel ameliyatı olun yüzde yüz çıkacak diye bişey yok ama varikosel sonrası sperm çıkışı olanlar baya var abisindede çıkmış bak eşinin karar sizin tabi ama varikoselde önemli devlette zaten varikoseli hiç önemsemiyorlar özellerin çoğuda öyle ama çıkış olanlarıda göz ardı etmemek lazım canım bizde 23 Mart'a varikosel ameliyatı olcaz bakalım nasip çıkış olur inş
Mrb neresinde oluyo canım ağrısı varikosel varmı eşinde
varikosel yok diye biliyoruz. bir kere ultrason ile bakıldı çok küçük bir tıkanıklık olduğunu ama bunun önemli olmadığını söylediler.yumurtalıklarında oluyor, ağrısı kasıklarına vuruyormuş.
Canimm cok iyi dusunmussn bizimdurumu biliyosn zaten :) tamamdir :)Kızlarrrr günaydınnnn..
Bi fikrim var ve ben yapmak için gönüllüyüm kızlar isterseniz..
Şimdi diyorum ki eskilerin yapmış olduğu tablolar ver 2013 te falan hatta 2014 te bile olabilir. Hamile kalanlar tedavi oldukları merkezler durumları, çocuğu olan olmayan kaç deneme yapıldığı.. Kimin problemi neydi neler oldu görülüyordu oradan..
Bence şimdi yine böyle bişey yapalım.. Eskiyi de ekleyelim ki bir çok sonuç olsun elimizde.. Bu bir hafta herkes bana mail atsın bir hafta sonra ben düzenleyip tabloyu oluşturayımm..
Kızlar tamam derseniz ben neler yazacağınızı belirleyeceğim bana ona göre mail atacaksınız.. Bence oldukça etkili oluyor böyle tablolar.. Çok umut veriyor insana.. Fikirlerinizi netleştiriyorsunuz. C.peruda tedavi olanlar tablosu vardı benzer.. Ama bu herkesi kapsayacak.. Girmeyen kızlar var onlar bana mail atamaz aklınıza gelen arkadaşları siz söyleyin kızlar..
Bakıyorum da kimin problemi neydi nerede tedavi oluyor çok karıştı ortalıkkk
Kızlarrrr günaydınnnn..
Şimdi diyorum ki eskilerin yapmış olduğu tablolar ver 2013 te falan hatta 2014 te bile olabilir. Hamile kalanlar tedavi oldukları merkezler durumları, çocuğu olan olmayan kaç deneme yapıldığı.. Kimin problemi neydi neler oldu görülüyordu oradan..
Bence şimdi yine böyle bişey yapalım.. Eskiyi de ekleyelim ki bir çok sonuç olsun elimizde.. Bu bir hafta herkes bana mail atsın bir hafta sonra ben düzenleyip tabloyu oluşturayımm..
Kızlar tamam derseniz ben neler yazacağınızı belirleyeceğim bana ona göre mail atacaksınız.. Bence oldukça etkili oluyor böyle tablolar.. Çok umut veriyor insana.. Fikirlerinizi netleştiriyorsunuz. C.peruda tedavi olanlar tablosu vardı benzer.. Ama bu herkesi kapsayacak.. Girmeyen kızlar var onlar bana mail atamaz aklınıza gelen arkadaşları siz söyleyin kızlar..
Canim benim eşim kücukken olmuş fıtık ameliyatı internette araştırdım ilerde kisirliga sebep olacağı yazıyordu malesefarkadaşlar sizce fıtık testislere zarar verir mi
benım esımde askerde fıtık amelıyatı gecırmıstı azosperm cıktı ama fıtıklada ılgısı oluyormukıCanim benim eşim kücukken olmuş fıtık ameliyatı internette araştırdım ilerde kisirliga sebep olacağı yazıyordu malesef
benim eşim olmadı ameliyat ama zaten başlangıçmış önce mikrotese olun dedi dr bize ama mikrotese ye kadar bi zararı oşır mu onu bilmiyorum hep sonradan geliyo aklıma böyle sorrularCanim benim eşim kücukken olmuş fıtık ameliyatı internette araştırdım ilerde kisirliga sebep olacağı yazıyordu malesef
Bence de önce tese olmasi daha mantikli fıtık ameliyatından sonra risk varmış ama öncesini bilmiyorum iyice bi araştırın canım doktorlara danisinbenim eşim olmadı ameliyat ama zaten başlangıçmış önce mikrotese olun dedi dr bize ama mikrotese ye kadar bi zararı oşır mu onu bilmiyorum hep sonradan geliyo aklıma böyle sorrular
Evet canım geldi sonunda çok heyecanlıyım evet Müfit hoca yapacak yeri belli değil daha canım yarın görüşecek eşim tekrar ozaman söyleyecek bakalımooo canım ameliyat zamanı gelmiş.
müfit beymi yapacak ameliyatı???nerde olacaksınız???
tamam canım sağolBence de önce tese olmasi daha mantikli fıtık ameliyatından sonra risk varmış ama öncesini bilmiyorum iyice bi araştırın canım doktorlara danisin
Önemli olabilir canım yumurtalıktaki ağrı başka bi Dr gösterin genelde varikosel yapıyomuş ağrıyı ama o yoksa iyice detaylı muayene olsun bence tıkanıklıkta nerdeymiş belki sperm çıkışı o yüzden olmuyor doktorunuz kim canım bide fsh değeri kaçvarikosel yok diye biliyoruz. bir kere ultrason ile bakıldı çok küçük bir tıkanıklık olduğunu ama bunun önemli olmadığını söylediler.
iyi fikir canım ne iyi düşünmüşsünKızlarrrr günaydınnnn..
ayyy canım şansınız bol olsun.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.Evet canım geldi sonunda çok heyecanlıyım evet Müfit hoca yapacak yeri belli değil daha canım yarın görüşecek eşim tekrar ozaman söyleyecek bakalım
Aminnnn canım inş çok sağol dua et olurmu :))ayyy canım şansınız bol olsun.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
ameliyat çok iyi geçsin peşi sıra güzel günler gelsin inşallah.
şimdiden çok geçmiş olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?