Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın cnm,çok güzel bir fikir bence,iyi düşünmüşsün,ben varım:))
Canim bende varim da bizim idler karisti biraz esimin isi askiya alindi ama yinede katilirim yani yardimci oluruz hemde bilgileniriz dedigin gibi kimin neyi var kim kimdi karisiyo:))neyse canim dedigim gibi ben varim

ben de katılırım :) mail adresine mi yoksa özelden mi yazacağız.. bilgiler : problem tedavi olunan klinik tedavi şekli doktor ve süresi şeklinde mi olacak ?

Öncelikle hepinize merhabalar kızlar bazı özel sorunlarım yüzünden forumu uzun süre takip edemedim.genetik sonucumuz çıktı ve maalesef azfc delasyonu olduğunu öğrendik.çok ama çok umutsuzum

cnm hoşgeldin,büyük geçmiş olsun,Allah acilinden şifalar versin.Her ne kadar üzülme desem de üzüleceğini biliyorum.Ama azf c delesyonu olanlarda da bulunabiliyo sperm

Slm canim benim e
Öncelikle hepinize merhabalar kızlar bazı özel sorunlarım yüzünden forumu uzun süre takip edemedim.genetik sonucumuz çıktı ve maalesef azfc delasyonu olduğunu öğrendik.çok ama çok umutsuzum
Canim uzulme bizimde ayni genetik problemde azfc delesyonu en hafifiymis

Canım sizindemi azo sebebiniz inmemiş testisti varikosel kaç derecrydi fayda etmedimi hiç . Bizde 5 ay fela tedavi olduk Celalettin hocada bıraktık canım Müfit hocada varikosel ameliyatı olcaz bakalım
Celalettin hocayı neden bırakınız arkadaşım ? Sizin değerleriniz Iyi değil miydi?

Hayırlı Akşamlar arkadaşlar
Herkese hayırlı evlatlı huzurlu gelecekler diliyorum,
Hatırlarsanız murat ile tedaviye başlamıştık , haftada bir pregnly5000 vuruluyor eşim ilk 6 hafta sonra 25 olan fsh 15 e lh 13 e düşmüştü , 2,50 olan testosteronda 1.80 e düşmüştü. Hoca fsh un normal testosteronun ise beklenilen düzeyde olmadığını söyledi doğal olarak , tekrar 6 hafta daha devam etmemiz gerektiğini iğnenin yanında da arimidex kullanmamız gerektiğini söyledi . Dediği gibi yaptık fakat tahlil sonuçlarımız çok ilginç fsh 21 lh 20 testosteron ise 3.50 ye yükselmiş . Bu iğne işi bizde ile yaramadı sanırım . Neden böyle oldu anlamadım kullanan arkadaşlar yazıyorlar Sıfır küsürlere Düşüyor . Tutanacak hiç dalım kalmadı , isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum hepimiz gibi çok üflüyorum

Üzülmeyin rabbim yardmcmz olsn hepimzn rabbim den ümit kesmeyelim imtihanmz rabbim geçebilmemzi nasip etsn

Kızlar bizde bügün ankalifeye gittk devlet hastansi dirk bize tese ddi dedik eşinzin sonçları normal ddi ilaçı hormonları düşk yada yüksekse weriliomş yani tese olcksn ddi bnde ilaç verirlrse amelyta kadar ii gelir düşnmştm eşinin tahlileri hormonları normal çıkıpta ameliyatla sperm bulunan varmı arnzda şansmz yüksk saylrmı acaba çünkü gentkde deglmş ve tüm fsh falan norml düzeydymş adet olnca gelin başlylm ddlr tüp bebege bizde devlette olcgz sgk dan yararlnmyı beklyrz dedk neyse mayıs dan birşy çıkmzsa artk ALLAH dan başlaycgz rabbim hepmzn yardmcsı olsn

Sagolun kizlar... heyecan var korku var bide bilmiyorum yaa benim buraz kotu gecti ilk 4 gun olmamasi gereken butun olumsuzluklari yasadim. Bide hic belirti yok bende.
Kac tane cocuk doguran kadin bile hamile olup olmadığını belirtiden anlayamiyo ki kuzum yaa insallah bebisin seninledir hayırlısıyla alirsin kucagina

Canim zor donemlerden geciyoruz hepimiz de hic kolay degil gercekten.. kendini cok sıkma rahat olmaya calis biraz moralimizi yuksek tutmamız gerek. .. Ama hormonlarin ve diger testlerin normal olmasi iyi bisey bence insallah bulunur da hamile kalirsin ve hayirlisiyla kucagina da alirsin

Ben de bekliyorum valla E eylul de gel .. Guzel haberlerle gel insallah cok dua ediyorum :))
Eveeettt bende bekliyorum is rabbim iyi haberler verirsibende yarin tekrar aricm bakalim sinuc ne oldu esim bgn isinden yzalastirildi ama vardir rabbimin bibildigi belkide hatane bebek isi icin bole bisi oldu bakalim hayirlisi ins haberlerin iyi olur teyzelerini mutlu eder pitircigin

Sizin sonuc da bayagi bekletti canim ya sonunda guzel ciksa bari de bekledigine degse :)) esin neden uzaklastirildi isten ?

İnş cnm siz naptnz Müfit beye gidcktnz gittnzmi sizin sonuçlar nasıl çıktı tese olckmı eşinz sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…