Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canim daha gitmedik bu hafta ici dusunuyoduk aslinda ama esim gene kaytardi onumuzdeki hafta da bi bahane bulursa ugrasmiycam artik
Sabırlı olun ertelemyn bence.. inş kendlgndn olur ugraşmadan yıpranmadan biz ögrendmz günden beri çabalyrz çalşmyı para biriktrmyi bile düşündm siz sabrlı olun vazgeçmyn eşinze destk olun benim eşimde çok stesli sinirli ama onun yerine kendimi koyup düşnyrm hak veryrm artk.. bazen beni de çok bunaltıo sabır edyrm artk uysam büyür olay napalım cnm rabbimden geldi buda ya çok agır hastalklada imtihan olabrdk beterin beterin var ben öle düşünüp teselli edyrm kendimi

canım iyi bir fikir c.peru tedavi tablosoyla uğraşmak çok zordu beni çok uğraştırıyordu ama bu daha kolay olur. eğer işine yarayacaksa bana mail adresini at özelden sana tablonun son halini atayım burası güncellendiği için geçmişte tablo bozuk çıkyor ordada tedavi disinda yas, nick , hastalık sebebi evlilik yılı gibi bilgiler var yeni tabloya faydası olur.

Sizin sonuc da bayagi bekletti canim ya sonunda guzel ciksa bari de bekledigine degse :)) esin neden uzaklastirildi isten ?
Valla aynen canim ya ordaki sekreter bayanida cildirttim hergun ara ara bi hal oldum bakalim bidaha aicam igleden once ins dedigin gibi iyi cikarda deger.canim sorma ya malum suanki turkiye pekde hukuki adaletli bi turkiye degil.esim bembeyaz tertemiz adim gibi eminim yanlis hicbisi yapmadi ama baktilar yapacak bisi bulastiracak pislik bulamadilar atamadilar uzaklastirdilar.vardir tabbimin bi bildigi allah buyk

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmiyordum kulübü,sanırım size güzel haberlerim var 2,5 yıl tedavinin ardından dün test yaptırdık ve eşimde ilk kez 5 adet motil,1 adet immotil sperm görüldü.bizim durumumuzda olanlar var mı bundan sonra bizi neler bekliyor hamilelik için daha erken mi?

Merhabalar hayırlı olsun spermleriniz
Sizdeki asıl proplem neydi tam olarak
Ve sizlerde celalettin hoca da tedavideydiniz değil mi

Hamileliğiniz hakkında daha erken olup olmadığını bilmiyorum
Ama tedaviye biraz daha devam edebilirsiniz

ben de katılırım :) mail adresine mi yoksa özelden mi yazacağız.. bilgiler : problem tedavi olunan klinik tedavi şekli doktor ve süresi şeklinde mi olacak ?

Canım ben yazıcam kriterleri, henüz ne eklesek ne çıkarsak onları ayarlıyorum..

Canım benimle paylaşırsan çok sevinirim.. İnan bayağı eski arkadaşların bile tablolarını aldım match yapıcam hepsini.. Ben sana mail atıcam adresimi canım..

Ya en azından bu topiği ziyaret eden telaşını daha atamamış insanlar kendi durumlarına benzer kişilerde ne olmuş ne olmamış görsünlerde içlerine su serpilsin istedimm.. İnşallah başarabilirim.

sağolun Allah razı olsun,evet 2,5 yıldır celaleddin beyle tedavideyiz,sorunun ne olduğu belli değildi ateşli kabakulak geçirmiş olabilirsin demişti tedavi başında.

Haklısın canim sabir lazim.. Daha cok basindayiz biz ama bazen cok yorgun hissediyorum esim tedaviyi erteliyo kotu bi sonuc almaktan korkuyo sanirim ..ben de bi an once biseylere baslamak istiyorum .. Bakalim allh sonumuzu hayretsin :))
Dogru diyosun her ser gorunende vardir bi hayir .. Biz bilemeyiz.. Eger haksiz yere esine boyle yaptilarsa onlar da cezasiz kalmaz elbette .. Icini ferah tut sen .

Saol canim benim cok sukur hic uzulmedim esimi cok iyi biliyorum zerre suphe yok icimde o sadece vicdana hukuka ve gorevinin getirdigi kurallara uygun calisti.o yuzden icim cok rahat alnimuz acik cok sukur.esimi az goruyodum rabbim al biraz hasret giderin dedi:)) herseyin hayirlisi

Canim gecmis olsun hayirdir isinimi kaybetti?

Kızlar merhaba;

Şimdi bana özelden mail olarak atmanızı istediğim bilgiler şöyle canlarım ;

1) Sizin yaşınız-Eşinizin yaşı
2) Evlilik süreniz
3) Azo Sebebi (Bilinmiyorsa- Bilinmiyor deyin kızlar)
4)Tedavileriniz kısaca (süreçler özet olarak)
5)Eşiniz yada sizin geçirdiğiniz ameliyatlar, operasyonlar (Tese, Taş düşürme vs..)
6)Tüp bebek deneme sayısı ve merkezleri (2 deneme: 1.memorial 2.umut tüp bebek gibi..)
7)Son durum hakkında kısaca bilgi (1.000 immatüre germ hücre bulundu tedaviye şu hoca da devam ediliyor... veya Şuan hamişşşş gibi..
)

Birde tavsiye köşesi yapalım diyorummmm kuzucuklar:

Tavsiye edilen dr veya merkez.. Gerçekten size fayda sağladığınızı düşündüğünüz kürler veya uygulamar...

Mesela:
Hayalimm77- 1) Proxeed plus ve .... kürü öneriyor.. 2)Yürüyüşün testesteron hormonunu arttırdığını düşünüyor.. 3) ... dr. öneriyor..

Hadi bakalım kızlar inşallah yararlı bir tablo yapabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…