- 21 Şubat 2015
- 60
- 79
- 18
- 33
Sabırlı olun ertelemyn bence.. inş kendlgndn olur ugraşmadan yıpranmadanYok canim daha gitmedik bu hafta ici dusunuyoduk aslinda ama esim gene kaytardionumuzdeki hafta da bi bahane bulursa ugrasmiycam artik
canım iyi bir fikir c.peru tedavi tablosoyla uğraşmak çok zordu beni çok uğraştırıyordu ama bu daha kolay olur. eğer işine yarayacaksa bana mail adresini at özelden sana tablonun son halini atayım burası güncellendiği için geçmişte tablo bozuk çıkyor ordada tedavi disinda yas, nick , hastalık sebebi evlilik yılı gibi bilgiler var yeni tabloya faydası olur.Kızlarrrr günaydınnnn..
Bi fikrim var ve ben yapmak için gönüllüyüm kızlar isterseniz..
Şimdi diyorum ki eskilerin yapmış olduğu tablolar ver 2013 te falan hatta 2014 te bile olabilir. Hamile kalanlar tedavi oldukları merkezler durumları, çocuğu olan olmayan kaç deneme yapıldığı.. Kimin problemi neydi neler oldu görülüyordu oradan..
Bence şimdi yine böyle bişey yapalım.. Eskiyi de ekleyelim ki bir çok sonuç olsun elimizde.. Bu bir hafta herkes bana mail atsın bir hafta sonra ben düzenleyip tabloyu oluşturayımm..
Kızlar tamam derseniz ben neler yazacağınızı belirleyeceğim bana ona göre mail atacaksınız.. Bence oldukça etkili oluyor böyle tablolar.. Çok umut veriyor insana.. Fikirlerinizi netleştiriyorsunuz. C.peruda tedavi olanlar tablosu vardı benzer.. Ama bu herkesi kapsayacak.. Girmeyen kızlar var onlar bana mail atamaz aklınıza gelen arkadaşları siz söyleyin kızlar..
Bakıyorum da kimin problemi neydi nerede tedavi oluyor çok karıştı ortalıkkk
Valla aynen canim ya ordaki sekreter bayanida cildirttim hergun ara ara bi hal oldum bakalim bidaha aicam igleden once ins dedigin gibi iyi cikarda deger.canim sorma ya malum suanki turkiye pekde hukuki adaletli bi turkiye degil.esim bembeyaz tertemiz adim gibi eminim yanlis hicbisi yapmadi ama baktilar yapacak bisi bulastiracak pislik bulamadilar atamadilar uzaklastirdilar.vardir tabbimin bi bildigi allah buykSizin sonuc da bayagi bekletti canim ya sonunda guzel ciksa bari de bekledigine degse :)) esin neden uzaklastirildi isten ?
Sagolun kizlar... heyecan var korku var bide bilmiyorum yaa benim buraz kotu gecti ilk 4 gun olmamasi gereken butun olumsuzluklari yasadim. Bide hic belirti yok bende.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmiyordum kulübü,sanırım size güzel haberlerim var 2,5 yıl tedavinin ardından dün test yaptırdık ve eşimde ilk kez 5 adet motil,1 adet immotil sperm görüldü.bizim durumumuzda olanlar var mı bundan sonra bizi neler bekliyor hamilelik için daha erken mi?
ben de katılırım :) mail adresine mi yoksa özelden mi yazacağız.. bilgiler : problem tedavi olunan klinik tedavi şekli doktor ve süresi şeklinde mi olacak ?
canım iyi bir fikir c.peru tedavi tablosoyla uğraşmak çok zordu beni çok uğraştırıyordu ama bu daha kolay olur. eğer işine yarayacaksa bana mail adresini at özelden sana tablonun son halini atayım burası güncellendiği için geçmişte tablo bozuk çıkyor ordada tedavi disinda yas, nick , hastalık sebebi evlilik yılı gibi bilgiler var yeni tabloya faydası olur.
Merhabalar hayırlı olsun spermleriniz
Sizdeki asıl proplem neydi tam olarak
Ve sizlerde celalettin hoca da tedavideydiniz değil mi
Hamileliğiniz hakkında daha erken olup olmadığını bilmiyorum
Ama tedaviye biraz daha devam edebilirsiniz
Haklısın canim sabir lazim.. Daha cok basindayiz biz ama bazen cok yorgun hissediyorum esim tedaviyi erteliyo kotu bi sonuc almaktan korkuyo sanirim ..ben de bi an once biseylere baslamak istiyorum .. Bakalim allh sonumuzu hayretsin :))Sabırlı olun ertelemyn bence.. inş kendlgndn olur ugraşmadan yıpranmadanbiz ögrendmz günden beri çabalyrz çalşmyı para biriktrmyi bile düşündm siz sabrlı olun vazgeçmyn eşinze destk olun benim eşimde çok stesli sinirli ama onun yerine kendimi koyup düşnyrm hak veryrm artk.. bazen beni de çok bunaltıo sabır edyrm artk uysam büyür olay napalım cnm rabbimden geldi buda ya çok agır hastalklada imtihan olabrdk beterin beterin var ben öle düşünüp teselli edyrm kendimi
Dogru diyosun her ser gorunende vardir bi hayir .. Biz bilemeyiz.. Eger haksiz yere esine boyle yaptilarsa onlar da cezasiz kalmaz elbette .. Icini ferah tut sen .Valla aynen canim ya ordaki sekreter bayanida cildirttim hergun ara ara bi hal oldum bakalim bidaha aicam igleden once ins dedigin gibi iyi cikarda deger.canim sorma ya malum suanki turkiye pekde hukuki adaletli bi turkiye degil.esim bembeyaz tertemiz adim gibi eminim yanlis hicbisi yapmadi ama baktilar yapacak bisi bulastiracak pislik bulamadilar atamadilar uzaklastirdilar.vardir tabbimin bi bildigi allah buyk
eylulde gelden varmıki bı haber Rabbim gönlune göre vermıstır bebişi tutunmustur inş.E eylul de gel hadi caniiiiimmmm meraktan catliycaz burda birazdan :))) bebiss haberiyle gel de bi halay cekelimm
insallah guzel bir haber verir hep beraber halay cekerizKızlar eylül de gel arkadaşımız daha gitmemiş kliniğe,sonucu alınca haber verecek bizlere,hadi inşallah bakalım:))
Saol canim benim cok sukur hic uzulmedim esimi cok iyi biliyorum zerre suphe yok icimde o sadece vicdana hukuka ve gorevinin getirdigi kurallara uygun calisti.o yuzden icim cok rahat alnimuz acik cok sukur.esimi az goruyodum rabbim al biraz hasret giderin dedi:)) herseyin hayirlisiHaklısın canim sabir lazim.. Daha cok basindayiz biz ama bazen cok yorgun hissediyorum esim tedaviyi erteliyo kotu bi sonuc almaktan korkuyo sanirim ..ben de bi an once biseylere baslamak istiyorum .. Bakalim allh sonumuzu hayretsin :))
Dogru diyosun her ser gorunende vardir bi hayir .. Biz bilemeyiz.. Eger haksiz yere esine boyle yaptilarsa onlar da cezasiz kalmaz elbette .. Icini ferah tut sen .
Canim gecmis olsun hayirdir isinimi kaybetti?Valla aynen canim ya ordaki sekreter bayanida cildirttim hergun ara ara bi hal oldum bakalim bidaha aicam igleden once ins dedigin gibi iyi cikarda deger.canim sorma ya malum suanki turkiye pekde hukuki adaletli bi turkiye degil.esim bembeyaz tertemiz adim gibi eminim yanlis hicbisi yapmadi ama baktilar yapacak bisi bulastiracak pislik bulamadilar atamadilar uzaklastirdilar.vardir tabbimin bi bildigi allah buyk
Canım çıktı ama hala doktora gösteremedik kısmetse cuma göstericez şuan normal gibi gözüküyobirde @nur86 emar sonucunuz ne oldu canım merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?