Kızlar merhaba;
Şimdi bana özelden mail olarak atmanızı istediğim bilgiler şöyle canlarım ;
1) Sizin yaşınız-Eşinizin yaşı
2) Evlilik süreniz
3) Azo Sebebi (Bilinmiyorsa- Bilinmiyor deyin kızlar)
4)Tedavileriniz kısaca (süreçler özet olarak)
5)Eşiniz yada sizin geçirdiğiniz ameliyatlar, operasyonlar (Tese, Taş düşürme vs..)
6)Tüp bebek deneme sayısı ve merkezleri (2 deneme: 1.memorial 2.umut tüp bebek gibi..)
7)Son durum hakkında kısaca bilgi (1.000 immatüre germ hücre bulundu tedaviye şu hoca da devam ediliyor... veya Şuan hamişşşşgibi.. )
Birde tavsiye köşesi yapalım diyorummmm kuzucuklar:
Tavsiye edilen dr veya merkez.. Gerçekten size fayda sağladığınızı düşündüğünüz kürler veya uygulamar...
Mesela:
Hayalimm77- 1) Proxeed plus ve .... kürü öneriyor.. 2)Yürüyüşün testesteron hormonunu arttırdığını düşünüyor.. 3) ... dr. öneriyor..
Hadi bakalım kızlar inşallah yararlı bir tablo yapabiliriz..
Canım mail atın derken özelden msj gönderim demek istedim aslında :) kusura bakma açıklayamamışım orada tam olarakkk :)Caniimm mail atin demissin mail adresini yZmamissin özeldenmi yazalim
kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum bız ıkı yıllık evlıyız esim 29 ben 23 yasındayım ilk bir sene korunmadan cocuk olmasını bekledık fakat olmayınca doktora gıttık ve sorun esımde oldugunu ogrendık esımde cıft taraflı ınmemıs testıs sorunu yuzunden azospermı cıktı ve gunlerce aylarca kendımıze gelemedık o gunden sonra hayatımız mahfoldu hangı doktora gıttıysek bıze bı sonuc alamayacagımızı cocugumuzun olmasının cok zor oldugunu soyledı daha sonra internetten arastırma yaparken emre bakırcıoğlunun cok tecrubelı oldugunu gorduk ve ılk olarak ona gıttık ve bıze esımın testıslerının halen ınmemesınden dolayı cok zor oldugunu ama yinede umudumuzu yitirmememiz gerektıgını soyledı once ındırme ve mıkro tese ıle sperm arastırması yapacagını ıstedı ve bızden bır kac tahlıl yaptırmamızı soyledı biz kocaelıde oturdugumuz ıcın tahlıllerı kocaelıde yaptırın ve bana gelın dedı bizde burda kocaelı unı. hastanesınde bı prf.le tanıstık amelıyatınızı bnde yapabılır deyınce ona yaptırdık ındırme basarılı gectı fakat sperm bulunamadı esımde bende tekrar hayallerımız umutlarımız yıkıldı daha sonra doktor bıze olmadıgını ve o hastanenın cıhazlarını bahane ederek ıstanbula gıtmemızı soyledı ıste o anda bastan emre beyden vazgectıgımız ıcın ıcımızde bı pısmanlık oldu ve hemen emre beyı aradık bıze amelıyattan en az 1sene gecmesını soyledı bu yuzden bekledık ve gecen hafta gorusmeye gıttık bıze esımın testıslerının cok ufak kaldıgını sadece sag taraftan umutlu oldugunu ve %15 sansımız oldugunu soyledı ama yınede umudunuzu yıtırmeyın dedı suan cok karısık duygular ıcındeyız sıze sorum aranızda bızım gıbı olupda basarılı olanlar varmı ve emre beye gıdıp memnun kalan varmı lutfen yardım edın
acaba sizin problem nedir sizin tedaviniz ne durumda?Canım merhaba. Bizde emre bey ile tedavideyiz şuan.. Ve biz gerçekten memnunuz Rabbime şükürler olsunn.. Bence işinin ehli bi dr.. Ama araştırmanı tavsiye ederim.. O zaman daha rahat karar verirsin canım.. Umudunu asla yitirme.. 1 spermle hamile kalınıyor kuzum..
anladım canım rabbım yardım etsın sizedeBizim problemde atrofik testis ve yüksek fsh idi canım.. M.tese gününü bekliyoruz biz şimdi. Herhangi bir tedavi görmedi eşim. En son 3 adet iğne oldu hepsi bu..
acaba bizimle aynı sorunu yaşayan varmı varsa lütfen ne gibi aşamalardan geçtiklerinizi yazabilirmisiniz
kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum bız ıkı yıllık evlıyız esim 29 ben 23 yasındayım ilk bir sene korunmadan cocuk olmasını bekledık fakat olmayınca doktora gıttık ve sorun esımde oldugunu ogrendık esımde cıft taraflı ınmemıs testıs sorunu yuzunden azospermı cıktı ve gunlerce aylarca kendımıze gelemedık o gunden sonra hayatımız mahfoldu hangı doktora gıttıysek bıze bı sonuc alamayacagımızı cocugumuzun olmasının cok zor oldugunu soyledı daha sonra internetten arastırma yaparken emre bakırcıoğlunun cok tecrubelı oldugunu gorduk ve ılk olarak ona gıttık ve bıze esımın testıslerının halen ınmemesınden dolayı cok zor oldugunu ama yinede umudumuzu yitirmememiz gerektıgını soyledı once ındırme ve mıkro tese ıle sperm arastırması yapacagını ıstedı ve bızden bır kac tahlıl yaptırmamızı soyledı biz kocaelıde oturdugumuz ıcın tahlıllerı kocaelıde yaptırın ve bana gelın dedı bizde burda kocaelı unı. hastanesınde bı prf.le tanıstık amelıyatınızı bnde yapabılır deyınce ona yaptırdık ındırme basarılı gectı fakat sperm bulunamadı esımde bende tekrar hayallerımız umutlarımız yıkıldı daha sonra doktor bıze olmadıgını ve o hastanenın cıhazlarını bahane ederek ıstanbula gıtmemızı soyledı ıste o anda bastan emre beyden vazgectıgımız ıcın ıcımızde bı pısmanlık oldu ve hemen emre beyı aradık bıze amelıyattan en az 1sene gecmesını soyledı bu yuzden bekledık ve gecen hafta gorusmeye gıttık bıze esımın testıslerının cok ufak kaldıgını sadece sag taraftan umutlu oldugunu ve %15 sansımız oldugunu soyledı ama yınede umudunuzu yıtırmeyın dedı suan cok karısık duygular ıcındeyız sıze sorum aranızda bızım gıbı olupda basarılı olanlar varmı ve emre beye gıdıp memnun kalan varmı lutfen yardım edın
Mrb Tülay nasılsın ameliyat olcakcı eşin naptınız bellimi günü Murat beymi yapcakMerhabalar hayırlı olsun spermleriniz
Sizdeki asıl proplem neydi tam olarak
Ve sizlerde celalettin hoca da tedavideydiniz değil mi
Hamileliğiniz hakkında daha erken olup olmadığını bilmiyorum
Ama tedaviye biraz daha devam edebilirsiniz
Mrb Tülay nasılsın ameliyat olcakcı eşin naptınız bellimi günü Murat beymi yapcak
evet canım cok dogru soyluyosun laboratuvarı cok onemlı emre bey amelıyatı lıve hastanesınde yapacagını soyledı. bizde ailesinin ihmal karlıgı yuzunden bu durumdayız benım esımde hıc sıperm cıkmadı fsh da cok yuksek cıkıyor bu yuzden emre bey herseye hazırlıklı olun umudunuzu yıtırmeyın dedı suan karısık bı durumdayız bırde hastane masraflarınız ne kadar tutuyor sızın onu da yazabılırmısınMerhabalar çok geçmiş olsun
İnşALLAH Bu çektiğiniz sıkıntılar son olur
Rabbim ne taraf hayırlı ise otarafa yönlendirsin canım
Eşimde de inmemiş testist sorunu mevcut ve testistleri küçük yinede
Ama gel gelelim hiç indirme operasyonu geçirmemiş
Aile tarafından hiç farkedilmemiş
Kaan Aydos da tese oldu eşim ama sperm bulunmadı sadece olgunlaşmamış sperm vardı
Tedavi falan gördü 2,5 yıl başka dr larda
Şimdi Murat BAŞAR a gidiyoruz
Eşim hem tese hem de indirme ameliyatı olacak.
Aynı anda bende hazırlanacağım
Bu dr da zaten öyle çok bulamam 3-5 tane anca bulabilirim dedi
Yani işimiz şansa ve kadere kaldı canım
Ama emre bey de işin ehli bir dr
Başarabileceğine eminim ben
Bir de önemli olan dr dan başka hastanenin laboratuvarı ve embriyologları
Hayırlısı olsun canım hakkınızda iyi sonuçlar alırsınız inşevet canım tese olacak eşim
ama zamanı belli değil daha
bende kontrollerimi falan yaptırıyorum işte
ondan sonra karar vereceğiz
Çook üzüldüm canım Allah sabır versinCok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
nasıl ama yaaaCok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
canım Rabbim sabırlar versin. Zamanı degilmiş demek ki. Seni bu üzüntüyü yasamış biri olarak cok ama cok iyi anlayabiliyorumCok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
evet canım cok dogru soyluyosun laboratuvarı cok onemlı emre bey amelıyatı lıve hastanesınde yapacagını soyledı. bizde ailesinin ihmal karlıgı yuzunden bu durumdayız benım esımde hıc sıperm cıkmadı fsh da cok yuksek cıkıyor bu yuzden emre bey herseye hazırlıklı olun umudunuzu yıtırmeyın dedı suan karısık bı durumdayız bırde hastane masraflarınız ne kadar tutuyor sızın onu da yazabılırmısın
Amin canım İNŞALLAHHayırlısı olsun canım hakkınızda iyi sonuçlar alırsınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?