Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Caniimm mail atin demissin mail adresini yZmamissin özeldenmi yazalim

kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum bız ıkı yıllık evlıyız esim 29 ben 23 yasındayım ilk bir sene korunmadan cocuk olmasını bekledık fakat olmayınca doktora gıttık ve sorun esımde oldugunu ogrendık esımde cıft taraflı ınmemıs testıs sorunu yuzunden azospermı cıktı ve gunlerce aylarca kendımıze gelemedık o gunden sonra hayatımız mahfoldu hangı doktora gıttıysek bıze bı sonuc alamayacagımızı cocugumuzun olmasının cok zor oldugunu soyledı daha sonra internetten arastırma yaparken emre bakırcıoğlunun cok tecrubelı oldugunu gorduk ve ılk olarak ona gıttık ve bıze esımın testıslerının halen ınmemesınden dolayı cok zor oldugunu ama yinede umudumuzu yitirmememiz gerektıgını soyledı once ındırme ve mıkro tese ıle sperm arastırması yapacagını ıstedı ve bızden bır kac tahlıl yaptırmamızı soyledı biz kocaelıde oturdugumuz ıcın tahlıllerı kocaelıde yaptırın ve bana gelın dedı bizde burda kocaelı unı. hastanesınde bı prf.le tanıstık amelıyatınızı bnde yapabılır deyınce ona yaptırdık ındırme basarılı gectı fakat sperm bulunamadı esımde bende tekrar hayallerımız umutlarımız yıkıldı daha sonra doktor bıze olmadıgını ve o hastanenın cıhazlarını bahane ederek ıstanbula gıtmemızı soyledı ıste o anda bastan emre beyden vazgectıgımız ıcın ıcımızde bı pısmanlık oldu ve hemen emre beyı aradık bıze amelıyattan en az 1sene gecmesını soyledı bu yuzden bekledık ve gecen hafta gorusmeye gıttık bıze esımın testıslerının cok ufak kaldıgını sadece sag taraftan umutlu oldugunu ve %15 sansımız oldugunu soyledı ama yınede umudunuzu yıtırmeyın dedı suan cok karısık duygular ıcındeyız sıze sorum aranızda bızım gıbı olupda basarılı olanlar varmı ve emre beye gıdıp memnun kalan varmı lutfen yardım edın

Canım merhaba. Bizde emre bey ile tedavideyiz şuan.. Ve biz gerçekten memnunuz Rabbime şükürler olsunn.. Bence işinin ehli bi dr.. Ama araştırmanı tavsiye ederim.. O zaman daha rahat karar verirsin canım.. Umudunu asla yitirme.. 1 spermle hamile kalınıyor kuzum..

okadar zor durumdayız ki butun gun bos bos bakıyorum etrafa emre bey bıze guven verdı aslında bırazda cok doktorla gorsutum telefonda yada maılle mesela murad basar var memorıalde falan ama hıc guven alamadım onlardan esımın fsh ı 68 cıkıyo cok yuksek bızı en cok korkutanda bu emre bey mayıs gıbı yapacak mıkro tese amelıyatımızı suan benı hazırlayacaklar bana esınden bulsam dahı 3, 5 tane anca sperm bulurum ama bellı de olmaz bu yuzden spremlerı rıske atamam o anda senın hazır olman lazım dedı bızde kabul ettık bırde bırsey soracagım emre bey muayneye her gıttımızde ucret alıyormu acaba bır muayne 300 tl cunku

acaba sizin problem nedir sizin tedaviniz ne durumda?

Bizim problemde atrofik testis ve yüksek fsh idi canım.. M.tese gününü bekliyoruz biz şimdi. Herhangi bir tedavi görmedi eşim. En son 3 adet iğne oldu hepsi bu..

Merhabalar çok geçmiş olsun
İnşALLAH Bu çektiğiniz sıkıntılar son olur
Rabbim ne taraf hayırlı ise otarafa yönlendirsin canım

Eşimde de inmemiş testist sorunu mevcut ve testistleri küçük yinede
Ama gel gelelim hiç indirme operasyonu geçirmemiş
Aile tarafından hiç farkedilmemiş
Kaan Aydos da tese oldu eşim ama sperm bulunmadı sadece olgunlaşmamış sperm vardı
Tedavi falan gördü 2,5 yıl başka dr larda
Şimdi Murat BAŞAR a gidiyoruz
Eşim hem tese hem de indirme ameliyatı olacak.
Aynı anda bende hazırlanacağım
Bu dr da zaten öyle çok bulamam 3-5 tane anca bulabilirim dedi
Yani işimiz şansa ve kadere kaldı canım
Ama emre bey de işin ehli bir dr
Başarabileceğine eminim ben
Bir de önemli olan dr dan başka hastanenin laboratuvarı ve embriyologları

Mrb Tülay nasılsın ameliyat olcakcı eşin naptınız bellimi günü Murat beymi yapcak

evet canım cok dogru soyluyosun laboratuvarı cok onemlı emre bey amelıyatı lıve hastanesınde yapacagını soyledı. bizde ailesinin ihmal karlıgı yuzunden bu durumdayız benım esımde hıc sıperm cıkmadı fsh da cok yuksek cıkıyor bu yuzden emre bey herseye hazırlıklı olun umudunuzu yıtırmeyın dedı suan karısık bı durumdayız bırde hastane masraflarınız ne kadar tutuyor sızın onu da yazabılırmısın

Cok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
canım Rabbim sabırlar versin. Zamanı degilmiş demek ki. Seni bu üzüntüyü yasamış biri olarak cok ama cok iyi anlayabiliyorum Cok zor biliyorum. Rabbim herseyin hayırlısını versin. Dondurulmuşlarınız var canım şükür, bir süre sonra tekrar denersiniz

Biz memorial da yaptırcaz
Orda ortalama 10 000 i buluyor
Tabi sperm bulunursa
Ama Liv hospital de fiyatlar biraz daha uygun oluyor tabiki de
Eşim tedavi gördüğü için fsh normal çıkıyor şu anda
Ama hormonlara çok takılma
Fsh yüksek olan da sperm bulunuyor düşük olan da da
O yüzden her şeyin hayırlısı

Hayırlısı olsun canım hakkınızda iyi sonuçlar alırsınız inş
Amin canım İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…