Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimde 10.000 falan tutuyor cnm ve daha ılk muayne 300 oldu acaba her gıdısımızde ucret verıcekmıyız ve benım kullanacagım ılaclarda 2.000 lira falan allah herkesın yardımcısı olsun bı sonuc alabılsem mılyarlar harcamaya razıyımmm umrumda degılll

Arkadaşlar bir tanıdığım vardı. Eşinde şekil bozukluğu sayı azlığı vardı 7 senelik evlilerdi. 5 kere tüp benek denemesi yaptırlar olmadı. Doğal yoldan hamile kalmış dün doğum yapmış. Bugün bebegin resimlerini gördüm. Sordum kimse umudunu kayıp etmesin. Sabrımız sonu selamet olacak inş.

Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
gözünüz aydın .. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah minikleri.. azospermi miydi eşiniz ? tesada çıkmayıp sonradan doğal yoldan mı çıkış oldu ?

hayırlı olsun canım rabbim kucagınada almayı nasıp etsın sorunsuz bısekılde ınsallah nasıl oldu pekı sorununz neydı normal yoldan mı hamıle kaldın

hayırlı olsun canım rabbim kucagınada almayı nasıp etsın sorunsuz bısekılde ınsallah nasıl oldu pekı sorununz neydı normal yoldan mı hamıle kaldın
Yok. Cnm tüp bebek eşim 2 yıldan beri ilaç tesavisi görüyordu tesa ile sperm çıkmadı bekledik ve önce hareketsiz 3 ay sonrada hareketli sperm çıkınca tüp bebeğe başvurduk rabbimde kısmet etti dualarla şimdi hanileyim ama zor geçiyor hamilelik dün çıktım hastaneden

Canım tebrikkk ederimmmmmmmmmmmmmmm... Bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah..

Bana http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-olanlar-burada-dertleselim.160345/page-14917 bu yazıma istinaden özel msj atarmısın canım..

Ilac tedavisinden sorami sperm cikdi yoksa kürlerle falanmi bu arada iki embryomu transfer ettiler normalde 1 ya ondan sordm hangi tüp bebek merkezinde yapdirdin biraz anlatirsan hilaye i bizlerede umut olursuunn

Ilac tedavisinden sorami sperm cikdi yoksa kürlerle falanmi bu arada iki embryomu transfer ettiler normalde 1 ya ondan sordm hangi tüp bebek merkezinde yapdirdin biraz anlatirsan hilaye i bizlerede umut olursuunn
Eşim 2 yıl boyunca menegon ve ovitrelle iğne kullandı tabi özel ballarla ilaçta yaptırdık osmaniyede eşimin rahatsızlığı hormonlara bağlıydı hormonlaru çok düşüktü şu an çok şükür iyi .tüp bebekte şansımızı arttırmak için dr iki embiryo transfer etti ve gaziantep sanko hastanesinde yaptırdık rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Nasil yani canim tesa ameliyati olmus esin sperm cikmamis peki sonra nasil sperm cikti???
Allah ın hikmeti diyeyim tesayı yapan doktor çoçuğunuz olmaz demişti bize tabi biz sıkıntıya sokmadık kendimizi eşim hep diyordu olacak bizim çoçuğumuz diye çok şükür oldu birde tesa ameliyatından sonra bir dergah ile tanıştım oraya gidip geldik sohbetlere gittik hatimelere katıldık dua aldık ve dergaha bağlandım günlük zikirlerimi çektim namazımı kıldım onunda vesilesi oldu dergahtaki hocam rabbim bu derdi verdi bizi buldurdu demişti bana çok şükür Allah a onun hikmeti büyük nakşibendi tarikatı ve erzincan a bağlı

rabbim kolaylık versın cnm rabbım bızede nasıp eder ınsallah ısteyen allaha yalvaran tum hastaların duaları kabul olur ınsallah gercekten zor ve sabır ısteyen bırsey bu tarz sorunlar. benım daha yasım kucuk ama su ıkı senede kendımı 10 yas yaslanmıs hıssedıyorum ama umudumu yıtırmek ıstemıyorum sonuna kadar ugrasacagım rabbımın ıznı ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…