Cok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
Umudunu kaybetme canım daha ilk deneme inş diğer denemelerde olur. Üzme kendiniCok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallahsağol cnm TESA meliyatı oldu cnm eşim iğne ile parça aldılar ve bişey çıkmamıştı ama şu an hareketli spermi çıktı çok şükür ve inşallah hamilelik haberlerimide yazarım sizlere doktorumuz da sanko hastanesinde prof. dr. mehmet baştemir inşallah tüp bebekten sonra bebeğim de sıkı sıkı tutunup kucağıma gelir inşallah rabbim tüm isteyenlere versin bana da versin bir hayırlı evlat
gözünüz aydın .. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah minikleri.. azospermi miydi eşiniz ? tesada çıkmayıp sonradan doğal yoldan mı çıkış oldu ?Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
gözünüz aydın .. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah minikleri.. azospermi miydi eşiniz ? tesada çıkmayıp sonradan doğal yoldan mı çıkış oldu ?[/QUOTE
Sağol cnm evet hipogonodizm azospermiydi eşim ilaç tedavisi ile sperm çıkışı oldu ve tüp bebek ile hamile kaldım 5.5 haftalıklar şu an
hayırlı olsun canım rabbim kucagınada almayı nasıp etsın sorunsuz bısekılde ınsallah nasıl oldu pekı sorununz neydı normal yoldan mı hamıle kaldınMerhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Yok. Cnm tüp bebek eşim 2 yıldan beri ilaç tesavisi görüyordu tesa ile sperm çıkmadı bekledik ve önce hareketsiz 3 ay sonrada hareketli sperm çıkınca tüp bebeğe başvurduk rabbimde kısmet etti dualarla şimdi hanileyim ama zor geçiyor hamilelik dün çıktım hastanedenhayırlı olsun canım rabbim kucagınada almayı nasıp etsın sorunsuz bısekılde ınsallah nasıl oldu pekı sorununz neydı normal yoldan mı hamıle kaldın
Yok. Cnm tüp bebek eşim 2 yıldan beri ilaç tesavisi görüyordu tesa ile sperm çıkmadı bekledik ve önce hareketsiz 3 ay sonrada hareketli sperm çıkınca tüp bebeğe başvurduk rabbimde kısmet etti dualarla şimdi hanileyim ama zor geçiyor hamilelik dün çıktım hastaneden
Yok. Cnm tüp bebek eşim 2 yıldan beri ilaç tesavisi görüyordu tesa ile sperm çıkmadı bekledik ve önce hareketsiz 3 ay sonrada hareketli sperm çıkınca tüp bebeğe başvurduk rabbimde kısmet etti dualarla şimdi hanileyim ama zor geçiyor hamilelik dün çıktım hastaneden
Nasil yani canim tesa ameliyati olmus esin sperm cikmamis peki sonra nasil sperm cikti???Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Eşim 2 yıl boyunca menegon ve ovitrelle iğne kullandı tabi özel ballarla ilaçta yaptırdık osmaniyede eşimin rahatsızlığı hormonlara bağlıydı hormonlaru çok düşüktü şu an çok şükür iyi .tüp bebekte şansımızı arttırmak için dr iki embiryo transfer etti ve gaziantep sanko hastanesinde yaptırdık rabbim sizlerede nasip etsin inşallahIlac tedavisinden sorami sperm cikdi yoksa kürlerle falanmi bu arada iki embryomu transfer ettiler normalde 1 ya ondan sordm hangi tüp bebek merkezinde yapdirdin biraz anlatirsan hilaye i bizlerede umut olursuunn
Allah ın hikmeti diyeyim tesayı yapan doktor çoçuğunuz olmaz demişti bize tabi biz sıkıntıya sokmadık kendimizi eşim hep diyordu olacak bizim çoçuğumuz diye çok şükür oldu birde tesa ameliyatından sonra bir dergah ile tanıştım oraya gidip geldik sohbetlere gittik hatimelere katıldık dua aldık ve dergaha bağlandım günlük zikirlerimi çektim namazımı kıldım onunda vesilesi oldu dergahtaki hocam rabbim bu derdi verdi bizi buldurdu demişti bana çok şükür Allah a onun hikmeti büyük nakşibendi tarikatı ve erzincan a bağlıNasil yani canim tesa ameliyati olmus esin sperm cikmamis peki sonra nasil sperm cikti???
rabbim kolaylık versın cnm rabbım bızede nasıp eder ınsallah ısteyen allaha yalvaran tum hastaların duaları kabul olur ınsallah gercekten zor ve sabır ısteyen bırsey bu tarz sorunlar. benım daha yasım kucuk ama su ıkı senede kendımı 10 yas yaslanmıs hıssedıyorum ama umudumu yıtırmek ıstemıyorum sonuna kadar ugrasacagım rabbımın ıznı ıleYok. Cnm tüp bebek eşim 2 yıldan beri ilaç tesavisi görüyordu tesa ile sperm çıkmadı bekledik ve önce hareketsiz 3 ay sonrada hareketli sperm çıkınca tüp bebeğe başvurduk rabbimde kısmet etti dualarla şimdi hanileyim ama zor geçiyor hamilelik dün çıktım hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?