Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim senin adina cok sevindim rabbim oyle buyukku bide cift cift vermis sana insallah bizlerede nasip eder.peki hangi doktorda esin tedavi gordu

dokr
doktorumuz Emre Bakırcıoğlu. Ona gidiyoruz

canım bizde kocaeli de yaşıyoruz ve emre beye tedaviye başladık .3 aydır devam ediyoruz. Bizde 2 yıl boyunca burada gitmediğimiz doktor kalmadı.bütün ürologlar evlatlık edinin gibi şeyler bile söylediler.ne bir ilaç tedavisi ne başka birşey. Bişey söylemek için belkide çok erken ama Emre bey ile görüştükten ve tedaviye başladıktan sonra en azından bi umudumuz oldu. Ve ben herzaman büyük denizde boğulmaktan yanayım. açıkçası emre beyden başkasına da güvenemem.Şimdi ye kadar saat kaç olursa olsun her aradığımda ulaştım.dakikalarca vakit ayırdı bize. ve öyle çok paralar da ödemedik. Kocaelide üniversite hastaanesi anabilim dalı başkanı na gösterdik tahlilleri. adam bizim suratımıza bile bakmadı. Git kafanı biraz rahatlat dedi bize düşün.

Canim gecmis olsun bizde ilk emre beye raporlarimizi yolladik bize dedigi gelin hemen micro tesa yapalim kesinlikle bi ilac tedavisi yok yok dedi size nasil bi tedavi uyguluyor

Canim gecmis olsun bizde ilk emre beye raporlarimizi yolladik bize dedigi gelin hemen micro tesa yapalim kesinlikle bi ilac tedavisi yok yok dedi size nasil bi tedavi uyguluyor

Şuan Klomen kullanıyoruz biz. Başlangıçta gün aşırı yarım kullanıyorduk şimdi gün aşırı tam kullanıyoruz.

Canim zikir olarak ne cekiyordun

Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım Allahım bize de tattırsın inşallah,canım sperm çıktı demişsin sperm sayısı neydi ilk kez mi çıktı tedavi sürecini yazarmısın lütfen

Yagmur canim gozunuz aydin olsun Rabbim kucagina almani nasip etsin. bizlerede nasip etsin insallah. Anladgm kadariyla hipogonadizm mis sizin durum hormon dusuklugnde ignelerle cikis olabiliyo. Arkadaslar nasil ciktgni sormuslarda aciklik getrym dedim :)

buzede kesinlikle ilac yok dedu cnm esimin testisleri 1sene once indirldi tek care mikro tese dedi o yuzden sperm cok az bulurum diye beni bir an once tub bebege hazirliyacaklar ilaclar verdi cunku buldugunda benim hazir olup yumurtalarimin toplanmasi gerekiyormus ben emre beye guveniyorum once allah sonra o

ca
canim sizin probleminiz nedir

anladım canım umarım bir sonuc alırsınızz biz daha yeni basladık tedaviye emre beyle mayısa kadar beni hazırlıcaklarını söyledi bakalım... umarım umutlarımız ve hayallerımız gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…