- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm cok uzuldum heyecanla bekliyoduk. Cok sukur dondurulmus spermler var insallah rabbim nasip edecekCok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
Canim senin adina cok sevindim rabbim oyle buyukku bide cift cift vermis sana insallah bizlerede nasip eder.peki hangi doktorda esin tedavi gorduAllah ın hikmeti diyeyim tesayı yapan doktor çoçuğunuz olmaz demişti bize tabi biz sıkıntıya sokmadık kendimizi eşim hep diyordu olacak bizim çoçuğumuz diye çok şükür oldu birde tesa ameliyatından sonra bir dergah ile tanıştım oraya gidip geldik sohbetlere gittik hatimelere katıldık dua aldık ve dergaha bağlandım günlük zikirlerimi çektim namazımı kıldım onunda vesilesi oldu dergahtaki hocam rabbim bu derdi verdi bizi buldurdu demişti bana çok şükür Allah a onun hikmeti büyük nakşibendi tarikatı ve erzincan a bağlı
anladım canım hayırlısı Allahtan artıkCanım çıktı ama hala doktora gösteremedik kısmetse cuma göstericez şuan normal gibi gözüküyo
doktorumuz Emre Bakırcıoğlu. Ona gidiyoruzÖnemli olabilir canım yumurtalıktaki ağrı başka bi Dr gösterin genelde varikosel yapıyomuş ağrıyı ama o yoksa iyice detaylı muayene olsun bence tıkanıklıkta nerdeymiş belki sperm çıkışı o yüzden olmuyor doktorunuz kim canım bide fsh değeri kaç
kızlar merhaba aranıza yenı katılıyorum bız ıkı yıllık evlıyız esim 29 ben 23 yasındayım ilk bir sene korunmadan cocuk olmasını bekledık fakat olmayınca doktora gıttık ve sorun esımde oldugunu ogrendık esımde cıft taraflı ınmemıs testıs sorunu yuzunden azospermı cıktı ve gunlerce aylarca kendımıze gelemedık o gunden sonra hayatımız mahfoldu hangı doktora gıttıysek bıze bı sonuc alamayacagımızı cocugumuzun olmasının cok zor oldugunu soyledı daha sonra internetten arastırma yaparken emre bakırcıoğlunun cok tecrubelı oldugunu gorduk ve ılk olarak ona gıttık ve bıze esımın testıslerının halen ınmemesınden dolayı cok zor oldugunu ama yinede umudumuzu yitirmememiz gerektıgını soyledı once ındırme ve mıkro tese ıle sperm arastırması yapacagını ıstedı ve bızden bır kac tahlıl yaptırmamızı soyledı biz kocaelıde oturdugumuz ıcın tahlıllerı kocaelıde yaptırın ve bana gelın dedı bizde burda kocaelı unı. hastanesınde bı prf.le tanıstık amelıyatınızı bnde yapabılır deyınce ona yaptırdık ındırme basarılı gectı fakat sperm bulunamadı esımde bende tekrar hayallerımız umutlarımız yıkıldı daha sonra doktor bıze olmadıgını ve o hastanenın cıhazlarını bahane ederek ıstanbula gıtmemızı soyledı ıste o anda bastan emre beyden vazgectıgımız ıcın ıcımızde bı pısmanlık oldu ve hemen emre beyı aradık bıze amelıyattan en az 1sene gecmesını soyledı bu yuzden bekledık ve gecen hafta gorusmeye gıttık bıze esımın testıslerının cok ufak kaldıgını sadece sag taraftan umutlu oldugunu ve %15 sansımız oldugunu soyledı ama yınede umudunuzu yıtırmeyın dedı suan cok karısık duygular ıcındeyız sıze sorum aranızda bızım gıbı olupda basarılı olanlar varmı ve emre beye gıdıp memnun kalan varmı lutfen yardım edın
Canim gecmis olsun bizde ilk emre beye raporlarimizi yolladik bize dedigi gelin hemen micro tesa yapalim kesinlikle bi ilac tedavisi yok yok dedi size nasil bi tedavi uyguluyorcanım bizde kocaeli de yaşıyoruz ve emre beye tedaviye başladık .3 aydır devam ediyoruz. Bizde 2 yıl boyunca burada gitmediğimiz doktor kalmadı.bütün ürologlar evlatlık edinin gibi şeyler bile söylediler.ne bir ilaç tedavisi ne başka birşey. Bişey söylemek için belkide çok erken ama Emre bey ile görüştükten ve tedaviye başladıktan sonra en azından bi umudumuz oldu. Ve ben herzaman büyük denizde boğulmaktan yanayım. açıkçası emre beyden başkasına da güvenemem.Şimdi ye kadar saat kaç olursa olsun her aradığımda ulaştım.dakikalarca vakit ayırdı bize. ve öyle çok paralar da ödemedik. Kocaelide üniversite hastaanesi anabilim dalı başkanı na gösterdik tahlilleri. adam bizim suratımıza bile bakmadı. Git kafanı biraz rahatlat dedi bize düşün.
Canim gecmis olsun bizde ilk emre beye raporlarimizi yolladik bize dedigi gelin hemen micro tesa yapalim kesinlikle bi ilac tedavisi yok yok dedi size nasil bi tedavi uyguluyor
Saol bitanem yok cikarilmadi askiya alindi.bi sure benimle ewde takilcak:))herseyin hayirlisi belkide rabbim bebek icin ugrasalim die bize zaman verdiCanim gecmis olsun hayirdir isinimi kaybetti?
Canim zikir olarak ne cekiyordunAllah ın hikmeti diyeyim tesayı yapan doktor çoçuğunuz olmaz demişti bize tabi biz sıkıntıya sokmadık kendimizi eşim hep diyordu olacak bizim çoçuğumuz diye çok şükür oldu birde tesa ameliyatından sonra bir dergah ile tanıştım oraya gidip geldik sohbetlere gittik hatimelere katıldık dua aldık ve dergaha bağlandım günlük zikirlerimi çektim namazımı kıldım onunda vesilesi oldu dergahtaki hocam rabbim bu derdi verdi bizi buldurdu demişti bana çok şükür Allah a onun hikmeti büyük nakşibendi tarikatı ve erzincan a bağlı
Bizde suan igne ve klomen kullaniyoruz insallah guzel sonuclar alirixŞuan Klomen kullanıyoruz biz. Başlangıçta gün aşırı yarım kullanıyorduk şimdi gün aşırı tam kullanıyoruz.
Evet bencede:)Saol bitanem yok cikarilmadi askiya alindi.bi sure benimle ewde takilcak:))herseyin hayirlisi belkide rabbim bebek icin ugrasalim die bize zaman verdi
Merhaba kızlar buraya bu msj yazalı 4 ay olmuş ve şu an hamileyim ikiz bebek bekliyorum inşallah hayırlısı ile rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
buzede kesinlikle ilac yok dedu cnm esimin testisleri 1sene once indirldi tek care mikro tese dedi o yuzden sperm cok az bulurum diye beni bir an once tub bebege hazirliyacaklar ilaclar verdi cunku buldugunda benim hazir olup yumurtalarimin toplanmasi gerekiyormus ben emre beye guveniyorum once allah sonra oCanim gecmis olsun bizde ilk emre beye raporlarimizi yolladik bize dedigi gelin hemen micro tesa yapalim kesinlikle bi ilac tedavisi yok yok dedi size nasil bi tedavi uyguluyor
Bizde suan igne ve klomen kullaniyoruz insallah guzel sonuclar alirix[/QUOTEesime bi ilac vermedi gerek yok dedi
canim sizin probleminiz nedircanım bizde kocaeli de yaşıyoruz ve emre beye tedaviye başladık .3 aydır devam ediyoruz. Bizde 2 yıl boyunca burada gitmediğimiz doktor kalmadı.bütün ürologlar evlatlık edinin gibi şeyler bile söylediler.ne bir ilaç tedavisi ne başka birşey. Bişey söylemek için belkide çok erken ama Emre bey ile görüştükten ve tedaviye başladıktan sonra en azından bi umudumuz oldu. Ve ben herzaman büyük denizde boğulmaktan yanayım. açıkçası emre beyden başkasına da güvenemem.Şimdi ye kadar saat kaç olursa olsun her aradığımda ulaştım.dakikalarca vakit ayırdı bize. ve öyle çok paralar da ödemedik. Kocaelide üniversite hastaanesi anabilim dalı başkanı na gösterdik tahlilleri. adam bizim suratımıza bile bakmadı. Git kafanı biraz rahatlat dedi bize düşün.
Gaziantep sanko hastanesi endokronoloji doktoru prof dr mehmet baştemirCanim senin adina cok sevindim rabbim oyle buyukku bide cift cift vermis sana insallah bizlerede nasip eder.peki hangi doktorda esin tedavi gordu
Dergaha bağlananlar çekiyor cnm onu günlük ders var nakşibendi tarikatıCanim zikir olarak ne cekiyordun
ca
canim sizin probleminiz nedir
anladım canım umarım bir sonuc alırsınızz biz daha yeni basladık tedaviye emre beyle mayısa kadar beni hazırlıcaklarını söyledi bakalım... umarım umutlarımız ve hayallerımız gercek olurAzosperm. Hiç bir şekilde dışarıya sperm çıkışı yok. Vücudun sperm üretip üretmediği konusunda da net birşey söylenemiyor. Tüm tahlillerimizi yaptırdık.herşey normal çıkıyor. ama sperm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?