Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm benim esimde hipogonadizm cikmisti 3 aydir igne oluyo bugun kan verdi ogleden sonra 2 de doktor bizi cagirdi insallah degerlerindel duzelme vardir bana dua edermisiniz cok korkuyorum kotu cikacak diye
rabbim yardımcınız olsun canım umarım sonuclarınız guzel cıkar

Slm benim esimde hipogonadizm cikmisti 3 aydir igne oluyo bugun kan verdi ogleden sonra 2 de doktor bizi cagirdi insallah degerlerindel duzelme vardir bana dua edermisiniz cok korkuyorum kotu cikacak diye
Hadi canim insallah guzel haberler ver bize rabbim yardimciniz olsun

Kızlar görmeyenler için tekrar paylaşıyorumm;

Kızlar merhaba;

Şimdi bana özelden msj olarak atmanızı istediğim bilgiler şöyle canlarım ;

1) Sizin yaşınız-Eşinizin yaşı
2) Evlilik süreniz
3) Azo Sebebi (Bilinmiyorsa- Bilinmiyor deyin kızlar)
4)Tedavileriniz kısaca (süreçler özet olarak)
5)Eşiniz yada sizin geçirdiğiniz ameliyatlar, operasyonlar (Tese, Taş düşürme vs..)
6)Tüp bebek deneme sayısı ve merkezleri (2 deneme: 1.memorial 2.umut tüp bebek gibi..)
7)Son durum hakkında kısaca bilgi (1.000 immatüre germ hücre bulundu tedaviye şu hoca da devam ediliyor... veya Şuan hamişşşş gibi..
)

Birde tavsiye köşesi yapalım diyorummmm kuzucuklar:

Tavsiye edilen dr veya merkez.. Gerçekten size fayda sağladığınızı düşündüğünüz kürler veya uygulamar...

Mesela:
Hayalimm77- 1) Proxeed plus ve .... kürü öneriyor.. 2)Yürüyüşün testesteron hormonunu arttırdığını düşünüyor.. 3) ... dr. öneriyor..

Hadi bakalım kızlar inşallah yararlı bir tablo yapabiliriz..

Vala doktor oyle dedi y kromozonu dedi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme oluyormus sizin demi ayni
Biz yurtdisindayiz emre beye yolladim genetik sonuclari oda esimde AZFC delesyonu oldugunu soyledi kaan hocada aynisini soyledi bakalim suan tedavi goruyor esin 2.5 ay oldu

Kızlar eşimin sperm sonuçları bunlar ama hiçbirşey anlamıyoruz doktorada yarın gidecek merak ediyoruz ne olduğunu bilgisi olanlar yazarsa çok mutlu olurum

SPERMIYOGRAM

17.800.000

Hacim
ml
2

Direkt Mikroskopi
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.

Sperm Sayısı

17.800.000

Hareket 1 ‎saat ‎
sonra‎
50

ÖZEL SPERM TEKTIKI
17.800.000

SPERMA ‎
DEĞERLENDIRILMESI‎
17.800.000

VÜCUT SIVILARINDA PH
8

Vala doktor oyle dedi y kromozonu dedi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme oluyormus sizin demi ayni

Yok kuzum azf c delesyonu diyorlar ya hep 46 xy mi oluyor yoksa farklı mı oluyor diye sordum birtanemm.. Ama bak tablo yayınlanınca anlıcaksın bir sürü genetik te sorun olan kişinin çocukları omuş.. Mutlu olacaksın inşallah

birde bu sonuçlar eksik değil mi daha önce baktığım sonuçlarda daha farklı birçok şey var ama burada çok azına bakılmış sanki

canım sen yorumlayabilir misin testi

canım sen yorumlayabilir misin testi
Canım açıkçası anlayamadım.. Sperm miktarı yüksek yalnız maaşallah.. 1 saat sonra hareketlilik %50 mi demek istemiş orada.. Sorun ne ki şimdi bu testte.. Gayet ii gibi.. Yada sayıların olduğu testlere alışık olmadığım için yorumlayamıyor olabilirim kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…