Cok uzgunum malesef kizlar olmadi kismet..
rabbim yardımcınız olsun canım umarım sonuclarınız guzel cıkarSlm benim esimde hipogonadizm cikmisti 3 aydir igne oluyo bugun kan verdi ogleden sonra 2 de doktor bizi cagirdi insallah degerlerindel duzelme vardir bana dua edermisiniz cok korkuyorum kotu cikacak diye
Hadi canim insallah guzel haberler ver bize rabbim yardimciniz olsunSlm benim esimde hipogonadizm cikmisti 3 aydir igne oluyo bugun kan verdi ogleden sonra 2 de doktor bizi cagirdi insallah degerlerindel duzelme vardir bana dua edermisiniz cok korkuyorum kotu cikacak diye
Hangi doktorda tedavidesinizHadi canim insallah guzel haberler ver bize rabbim yardimciniz olsun
inşallah Allah kısmet eder. hepbirlikte burada mutlu haberlerini paylaşırız.anladım canım umarım bir sonuc alırsınızz biz daha yeni basladık tedaviye emre beyle mayısa kadar beni hazırlıcaklarını söyledi bakalım... umarım umutlarımız ve hayallerımız gercek olur
insallah canim hepimizz guzrl haberlerle yazariz buraya rabbim guzel guEl hayirli evlatlar versin hepimizeinşallah Allah kısmet eder. hepbirlikte burada mutlu haberlerini paylaşırız.
Aminnnnninsallah canim hepimizz guzrl haberlerle yazariz buraya rabbim guzel guEl hayirli evlatlar versin hepimize
canım senin problemın nedirAminnnnn
Azospermi AZFC delesyonu suan tedavideyiz hayirlisi ALLAH tan artik rabbim hepimizin yardimcisi olsuncanım senin problemın nedir
amin ewet rabbim yardımcı olsun bizeAzospermi AZFC delesyonu suan tedavideyiz hayirlisi ALLAH tan artik rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canım 46 xy ama azf c delesyonu mu var?Azospermi AZFC delesyonu suan tedavideyiz hayirlisi ALLAH tan artik rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Vala doktor oyle dedi y kromozonu dedi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme oluyormus sizin demi ayniCanım 46 xy ama azf c delesyonu mu var?
Biz yurtdisindayiz emre beye yolladim genetik sonuclari oda esimde AZFC delesyonu oldugunu soyledi kaan hocada aynisini soyledi bakalim suan tedavi goruyor esin 2.5 ay olduVala doktor oyle dedi y kromozonu dedi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme oluyormus sizin demi ayni
Vala doktor oyle dedi y kromozonu dedi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme oluyormus sizin demi ayni
canım sen yorumlayabilir misin testiYok kuzum azf c delesyonu diyorlar ya hep 46 xy mi oluyor yoksa farklı mı oluyor diye sordum birtanemm.. Ama bak tablo yayınlanınca anlıcaksın bir sürü genetik te sorun olan kişinin çocukları omuş.. Mutlu olacaksın inşallah
Canım açıkçası anlayamadım.. Sperm miktarı yüksek yalnız maaşallah.. 1 saat sonra hareketlilik %50 mi demek istemiş orada.. Sorun ne ki şimdi bu testte.. Gayet ii gibi.. Yada sayıların olduğu testlere alışık olmadığım için yorumlayamıyor olabilirim kuzummcanım sen yorumlayabilir misin testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?