Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah canim aminnnn rabbim hepimize tatirsin bu duyguyu .tabloya bende yazcam

sorun var mı bilmiyorum ki bende ilk defa yaptırıyoruz 1 yıldır çocuğumuz olmuyo yarın görcek doktor sonucu ama çok merak ettik biz de hiç anlamıyoruz bu sayılardan evet 1 saat sonra hareketlilik %50 iyi bişey mi bu

birde bu sonuçlar eksik değil mi daha önce baktığım sonuçlarda daha farklı birçok şey var ama burada çok azına bakılmış sanki
Canim sizin sorun neydi kaan hocadami tedavi goruyor esin igne kullaniyoruz demissin .bu normal bi sperm testimi yoksa?

Ben iyi birşey gibi anladım ama morfolojisi hk bi bilgi yok.. İleri hareketli hareketsiz falan oluyor mesela.. Ama sayı iyi sorun yok gibi duruyor..

Mikroteseeee
kızlar yarın sabah saat 7:30'da eşimin mikrotese ameliyatı var bende hazırlandım dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Canimmmmmm ayyyy heyecann yaptimmm ayyy hadiii insallahhhhh spermmm bulunur hamile kalirsinn tatlimm. Rabbimmm yardimciniz olsunn. Dualarimm sizinlee.

Mikroteseeee
kızlar yarın sabah saat 7:30'da eşimin mikrotese ameliyatı var bende hazırlandım dualarınızı eksik etmeyin ne olur
canım dualarım sizinle, şu mübarek cuma gecesi hürmetine insallah başarılı gecer ameliyatınız ve opunuz. Allah gönlünüze göre versin, insallah bebişlerinize kavuştursun Rabbim

Azospermi AZFC delesyonu suan tedavideyiz hayirlisi ALLAH tan artik rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Merhaba azfc delasyonu Nerede silinme var benim eşimde de azfc delasyonu var sy54 sy55 de silinme var Celalettin hoca da tedavideyiz preglin ve menegon kullanıyor eşim siz tedavi oluyormusunuz?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .benim eşimdede azospermi var sertoli cell only teşhisi konuldu .eylülde tese oldu ve beş tüp doku donduruldu. Eylülde hemen ilk denememizi yaptık ama sonuç olumsuz oldu. Geçen ay ikinciyi denedik beta-hcg 13. Günde 8 çıktı sonuç yine hüsran. Benim iki tüpümde tesbih şeklindeymiş yani kapalı doktor gerek yok açmaya dedi.pkomda var iki taraflı. RAbbim yardımcımız olsun... normal yolla hamile kalanları duydukça hem seviniyor hem üzülüyorum...

Mikroteseeee

İnşallah hayırla sonuçlansın teseniz tüp tüp sperm bulunsun çift çift gelsin yavrularınız inşallah.Amin

eylülde gel canım tabloyu hayalim hazırlayacak sağolsun tablo için gerekli bilgiler yukarıda bunalım takılma canım spermleriniz var maasallah, tekrar denersiniz şansınız var şükür

Hepinize iyi aksamlar kizlar.. Gecen hafta sivilce tedavisi icin dermatolojiye gitmistim o da hormonlara bakilmasi gerektigini söyleyip jinekolojiye yonlendirdi.. Bugun adetimin 3. Gunuydu ve hormonlarima baktirdim muayene oldum polikist over dedi ve prolaktin 45 cikti diane35 verdi 6 ay kullan dedi

Cnm geçmş olsn çok atlatrsn inş biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…