Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Caniimmm cok sevindim senin adina allahin buyuklugu iste ins tamamina erdirirde rabbim mutlulugun daim olur

Canım benimmm teşekkür ederimmm... Allah razı olsunn.. Rabbim sizinde bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.. Sonumuz hamiş hamiş olsun.. Kurban olduğum Rabbim herşeyi bilir.. Ne geliyorsa ondan geliyor. Herşeye hazırız artık..

Canlar netten baktim yuzde 80-90 sikayetci bu hastaneden paragoz ilgisiz rahatsiz odalar ilgisiz doktorlar karisan tahlil sonuclari falan birsuru sey.kaan hoca nie burayi dedi anlamadim.bi yardim edin lutfen bileniniz varmi bu hastaneyi.netten fotografina baktim 5yildizli otel gibi yorumlardan sonra gozum korktu ya.yarin genetik konusunda bilgilendirilmek icin randevu verdiler bakalim bi.bu hastane hakkinda bisi bilen varmi.yada genetik uniteside olan ve memnun oldugunuz merkezler varmi.nooolluuuurrr yardiim(

Nerede yaptirdniz canim

hadi gozunuz aydın. inşallah hayırşı ve cok güzel şeyler olur :) Allahım yanınızda olsun.

C
Nerede yaptirdniz canim
canim suan bi yerde bisi yaptirmadik genetik sinuclarimizi bekliyoduk iste esinde deltaf508 gen mutasyonu tasiyicisi cikti dun kaan beye yolladim sonucu bugun genetik unitesi oldugu icin sizin tup bebegi orda yaptiralim demis ben ameliyatinizi orda yaparim demis.ozel hrs hastanesi die bi yer aradim yarin bilgi icin randevu verdiler.ama nette bu hastaneden memnun olan 3 4 kisi anca var.bende bilemedim kaan bey nie orayi dedi ki anlamadim.o yorumlari gorunce aklim kariati genetik unitesi olan ve iyi bi tup bebek merkezi bilen varmi die yazdim canim

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN iyi huylu farketmez canım evreleri önemli içeri sıçradıysa kemoterapi yada radyoterapi olursun eğer ki içeri sıçramadıysa belli dönemlerde gidip kontrol olursun yani gözetim altında korkma allahın izn. bişey çıkmayacak.

Canim hangi hastane bu kotu dedgn onu merak ettim. Ondan sordum.

Sagool canim bugün doktorumla görüstüm biyopsi yapalm ameliyat sart dedi almamiz gerek dedi kötü bisey olmaz korkmaa dedi insallah öyle olur

merhaba, ben bu hastanede bir tüp bebek denemesi yaptım. mesajını görünce cevap vereyim dedim. Benim eşim de azolu. Kaan Hocada tedavi görüyorduk biz de. 2-2,5 yıl önce. önce genartta yapalım dedi bize, ancak benim çalıştığım kurumun HRS ile anlaşması vardı ve bu hastaneyi sorduk Kaan Hocaya, o da orası da olur laboratuarı iyi dedi. Biz o nedenle bu hastaneyi tercih ettik. Benim doktorum Tarık beydi. Hastaneden ve dokturumdan çok memnun kaldım ben, zaten kurumumla anlaşmalı olduğundan ve tüp bebek raporu da çıkarttığımızdan eksta bir ücret ödemedim. Raporu Tarık beyin yönlendirmesi ile aldık. Kaan beyin ücreti ayrı tabi. Tahlilleri çıkar çıkmaz tlf ile bilgi alıyordum. Bizim denememiz m-tesede çıkan olgunlaşmamışlarla oldu ve sadece bir emriyomuz oluştu. Ancak sonuç negatif çıktı ve o gün Tarık beyle çok kısa görüştük, seni arayacağım dedi, daha da aramadı. o gün bu gün de gitmedim zaten.

Anladim bitanem izel degilse hangi kurumdansin benim esim emniyet mensubu acaba kaan hoca bu yuzdenmi bizide oraya yonlendirdi.burda kaan hocaya gidenlerin cogu genartta oluyo orayi soyluyo ben bizede genart der diodum ama bilemedim.zaten okadar kisi icinden memnun olan o 3-4kiside tarik beyin hastalriymis memnunum diyenler onlar.ama galiba tarik hocada biraz ilgisizmis durekli unutuyomus hastasinin durumunu muayeneden sonra kayboluyomus,bisi soramiyolarmis gidenler.bide bu rapor dedigin ne tatlim bilgi verirsen cok sevinirim.son olarak ozetle oraya gitmis biri olarak ne diyosun gitmeyelimmi memnun kalmadinmi canim

özel bir kurumda çalışıyorum canım. Kaan beye de biz özellikle orayı sorduk da söyledi zaten. Tarık beyle ilgili söylediğin aynı olumsuz davranışları Kaan Hoca da yapmıyor mu ki!? yani unutma falan. ancak benim süreç zaten sırf tüp bebek süreciydi o yüzden çok muhatap olmak zorunda kalmadım. bu süreç içinde de çok memnun kaldım, biraz sıra beklemek zorunda kalsam da. tabi ki sonuç aldıktan sonraki ilgilenmemesini saymıyorum, o beni hüsrana uğrattı. yine deneme yapmayı düşünüyoruz ancak orası mı olur başka yer mi olur bilmiyorum, netleştirmedim daha. git ya da gitme diyemem ölçün biçin tartın başka yerlerle de kıyaslayın derim ben. ne karar verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olsun..

Anladim canim valla bilmiyorum dedigin gibi rabbim hepimizin hakkindaki en hayirlisini versin.valla canim bilemedim biz kaan hocayla sadece bi kere yuz yuze gorustuk ondada bu forumda kizlardan adini duydum randevu falan olmadan sansimiza dedik gittik meger oda sansiniza ogun ordaymis ben sekreter bayana gorusmeye geldik dedim oda randevuyu sordu yok dedik bayan biz yemege gidiyoruz sansinizi deneyin dedi.girdik oda saolsun sicak karsiladi sonuclarimiza bakti hatta muayene bile etti.haa bidaha randevusuz gelmeyin burda balamayabilirsiniz dedi ama bilmiyorum yinede bakti.hos benim icin ilgili ilgisiz coookk da farketmiyoda sadece hastanenin basari oranida dusuk bide bisi bilmeden yanlis bi adim atmak istemiyorum sadece neden kaan bey herkese genarti onerirken bize burayi dedi onu merak ediyorum canim.ilgilendigin icin cok saol

biliyorsun ikimizin sorunuda aynı ama bizimkinde genetik temiz çıkmıştı. sizinkinde inşallah her şey yolunda gider. bize de güven hastanesi demişti. orda olmuştu tese. bu dediğin hastaneyi de başka topiklerden duymuştum ama tam olarak fikrim yok. yinede mesaj gönder bence çekincelerini söyle belki karar değiştirir.

cnm çok sevindm ertelenmedi bak tedavin inşlh mayıs yazın başı size güzel haberler ve güzel günler getirsin cnm cnm emre bey mi yoksa süleyman beymi yurt dışına çıkıyormuş

Sagool canim bugün doktorumla görüstüm biyopsi yapalm ameliyat sart dedi almamiz gerek dedi kötü bisey olmaz korkmaa dedi insallah öyle olur
çok çok çok geçmiş olsun umarım çok sıkıntılı olmadan atlatırsın biyopsiden çıkan sonuçta inşlh temiz çıkar....

ya arkadaslar allah rızası ıcın yardmcı olun kaan aydosa kayıt olamıyorum bı turlu ne yapcgmı bılemdı kan tahlılı yapıp sonucları gòndrecektk

Canim kaan bey genarta ile de calisiyor.
Orayi niye demedi acaba ise.
Genetik anlamda iyi genart.laboratuvarlari da iyi.
Mikro-gen diye bir laboratuvar var.orasi da genartin sahiplerinin.
Benim 2 tup bebek denemem oldu orda.3.denememde nisanda orda baslayacak allah nasip ederse tabi.ben memnunum sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…