Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aslinda aklimda olanda bu canim ama bakalim bi yarin bilgilendirmek icin randevu aldik gidip konusalim bi yakindan goreyim ona gore olmazsa kaan hocaya mail atarim.simdi bizde genetiktede sorun varya genetik unitesi olan bi merkez ama iyi bi merkez bulmamiz lazim.isler bu kadr karisikken bide merkez yuzunden husrana ugramak istemiyorum.yinede saol bitanem

Doğru söylüyorsun. İnşallah her şey yolunda gider içine siner.

Valla bilmiorumki tatlim ya kaan bey hastalarina genarti oneriyomus cogunlukla burda ogrendigim kadariyla bize biye burayi dedi bilmiyorum.yanlis secim yapmak istemiyorum.burdaki kizlardan bide bette arastirdiklarima gore ben ya novart yada genart die dusunuyodum ama bu is kafami allak bullak etti.hayirlisi bakalim

Amiiinn sagoll caniimm insallaaah

Arkadaşlar eşi meni kültürü yaptıran varmı? Eşime doktor yaptır demiş bakteri varmı diye bakalum demiş.

canım hayırlısı olsun inşallah 12nisan yiğenimin doğum günü sanada ugur getirsin inşallah sende nisan da hamile kal yazarken bile içimden hep inşallah inşallah diyorum sevindim kız aaaaaa niye böyle oldum içime bi sevinç geldi hamile kalıcaksın şimdiden hissettim valla.

S.a kızlar yarin Esim İstanbula kontrole gidecek Allah rizasi için dualarinizi eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle döner
Allah hepimizin yuvalarini çocuk sesleriyle şenlendirsin
amin inşallah canım hayırlı güzel haberler alırsınız.rabbim gönlünüze göre hayırlıysa nasip etsin.

Kizlar aranizda esine gnc arginmax kullandiran varmi yemekten once mi sonrami iciliyo

Sagool canim bugün doktorumla görüstüm biyopsi yapalm ameliyat sart dedi almamiz gerek dedi kötü bisey olmaz korkmaa dedi insallah öyle olur

ALLAHIMA sırtını dayadınmı bişey olmaz sen yeter ki sığın dr bile dediyse problem yok demektir annem sırttındaki bezeden ameliyat oldu çok şükür bişey çıkmamıştı. sende geciktirmedin fazla

Ayneen öyle caniim gecmis olsun sizedee suan sira vekliyorum biyopsi iciin hayirlisi knsallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…