- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Ayneen öyle caniim gecmis olsun sizedee suan sira vekliyorum biyopsi iciin hayirlisi knsallaah
canıms çok sağol zaten alınan parçalar patolojiye gönderilmemiş hücre olmadığını nasıl anladılar acaba???????İlk kez kafam gerçekten karıştı. testlerde spermatit varsa tesede hücre bile bulunamaması çok büyük bir çelişki! ya testlerde bir sorun var yada yapılan tesede ama tese güvenilir bir yerde yapılıp hücreye kadar bakılıyorsa kesin sonuç tesenin ki dogrudur. herşeyi sizin vesilenizle yeniden bir gözden geçirmek lazım demek.
ayrıca sizde ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin. herşeyden önce bizimde imkansızdı ama Celalettin beyi yada arif beyi geçin, spermi kendi gözlerimizle gördük. şuan biraz fazla salladığımız için bizde göremiyoruz, son testtede bulunamadı zatende yeniden göremeyecegimiz anlamına gelmiyor. Allah ol derse olacak. demek ki umut var.
bu arada tesede zaten küçük bir kısım açılarak parça alınır. o konuda içiniz rahat olsun.
canım hayırlısı olsun inşallah 12nisan yiğenimin doğum günü sanada ugur getirsin inşallah sende nisan da hamile kal yazarken bile içimden hep inşallah inşallah diyorum sevindim kız aaaaaa niye böyle oldum içime bi sevinç geldi hamile kalıcaksın şimdiden hissettim valla.
hayalimmm77
canım arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alacaksın ve bize yeni bir umut olacaksın
cnm çok sevindm ertelenmedi bak tedavin inşlh mayıs yazın başı size güzel haberler ve güzel günler getirsin cnmcnm emre bey mi yoksa süleyman beymi yurt dışına çıkıyormuş..
Canım pazartesi yayinlarim diyodun ama uzadi galiba kolay gelsin :) kac kisi oldueksikler var kuzucuklar.. Sonra ben yokum diye darılmayın bana olur mu....
Canım pazartesi yayinlarim diyodun ama uzadi galiba kolay gelsin :) kac kisi oldu
Ayy cok güzel ellerine saglikMaalesef canım bitmedi daha.. yanlış bişey yazmamak için yazdıklarını kontrol ettiklerim bile oluyor.. 108 kişide kuzum şuan.. İnşallah tamamlayacağım az kaldı..
Vala sabirsizlikla bekliyorum buradami paylasacan yoksa ayri bi formmu olcakMaalesef canım bitmedi daha.. yanlış bişey yazmamak için yazdıklarını kontrol ettiklerim bile oluyor.. 108 kişide kuzum şuan.. İnşallah tamamlayacağım az kaldı..
sağol canım güzel haberlerini bekliyorum :) ALLAHIMIN izn. güzel çıkacak inanıyorum
canıms çok sağol zaten alınan parçalar patolojiye gönderilmemiş hücre olmadığını nasıl anladılar acaba???????
hoca gerek görmemiş bizim fikrimizin önemi yok demek ki zaten kitle için ameliyat olacaktı durumumuzu görmüş olduk eşim iyileşsin yeniden planlama yağacağız
Vala sabirsizlikla bekliyorum buradami paylasacan yoksa ayri bi formmu olcak
emre@emrebakircioglu.com canım..arkadaşlar emre Bakırcıoğlu nun mailini bilen bana atabilir mi birde soru sorsam cevap veriri mi
çok sağol canım
rica ederim canımçok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?