- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Sen özelden msj attın mı bana tablo için hatırlayamadım da canım.. Eğer atmadıysan atar mısın?çok sağol canım
biz hiç tedavi olmadık henüz canım ama istersen yinede atarımSen özelden msj attın mı bana tablo için hatırlayamadım da canım.. Eğer atmadıysan atar mısın?
olsun at sen yinede canım.biz hiç tedavi olmadık henüz canım ama istersen yinede atarım
güzel haberlerle gel canım iyi düşün iyi olsun umutsuz olma sakın rabbim sizinle olsun inşallahKızçeler bir de biz mikro tese için gidiyoz çok stresliyim günlerdir midem ağrıyor ne bileyim çok da umutlu Değilim nedense
serin canim ince giyinmeyin hasta olursunuz. Gecmis olsun insallah basarili gecer teseniz. Doktorunuz kim nerede tese olacaksiniz?Ankara'da olan arkadaşlar acaba orda hava nasıl Ankara'da olucaz da yarın ne giysem Yanıma ne alsam bilemedim
Canim hava durumu nekdr dogru soyluyo bilmiyorum ama yarin yer yer kar gorunuyo.aksamda yagmur ihtimali varmis meteroloji gibi oldum :) canim buarada hangi doktora ve hastaneye gidiyosunz.. Guzel haberler verirsn insallah persembe gununun yuzu suyu hurmetineKızçeler bir de biz mikro tese için gidiyoz çok stresliyim günlerdir midem ağrıyor ne bileyim çok da umutlu Değilim nedense
İnş. İyi sonuçlar alırsın sende hazırlanacakmısınCanlarım çok salonu inş sonuç yüzümüzü güldürür..Kaan Aydos yapacak micro teseyi ilk micro tesemiz eşim ameliyattayken nasıl geçecek dakikalar sonuç olumsuz olursa nasıl dayanacak kalbim bilmiyorum
Anldm cnm inş. Herşey istediğin gibi olur.bulunur inş.Eslem 9284 canım çıkarsa dondurulacak sonra da beni hazırlayacaklar tüp bebek için..
Anldm cnm inş. Herşey istediğin gibi olur.bulunur inş.Eslem 9284 canım çıkarsa dondurulacak sonra da beni hazırlayacaklar tüp bebek için..
Meraba cemre.. benim eşime de sertoli cell only teşhisi koyuldu. Eşinden sperm çıkışı var demişsin ciddisin değilmi yani tese yapmadan örnek vererek çıkış oluyor mu bunun cevabı benim için çok önemli..lütfen cevaplar mısınMerhaba arkadasim benim esimde azosperm hastasi ve esim 2 defa ameliyat oldu sonuc sertolly cell ve simdi bizde celalettin hocada tedavideyis esimde simdi sperm cikiyo ve kismetse bu sene sonuna kadar tup bebek tedavisine baslicam he benim daha bebegim yok ama hamdolsun ki spermlerimiz var umudunuzu yitirmeyin sakin.,
Evet cnm olmuş. Bende sormuştum cemremeMeraba cemre.. benim eşime de sertoli cell only teşhisi koyuldu. Eşinden sperm çıkışı var demişsin ciddisin değilmi yani tese yapmadan örnek vererek çıkış oluyor mu bunun cevabı benim için çok önemli..lütfen cevaplar mısın
Allah hepimizin yar ve yardimcomiz olsun arkadasim Rabbim bixi duymak istediklerimizi duymayi nasip etsin hayirli haberlerle tese olcak arkadasinda Allah yardimcisi olsun ins.sperm vulundu demek nasip olsun aminmerhaba kızlar,yarın eşim Celaleddin hocaya gidiyor inşallah,sonuçları sizinle paylaşırım dua edin lütfen
Allah hepimizin yar ve yardimcomiz olsun arkadasim Rabbim bixi duymak istediklerimizi duymayi nasip etsin hayirli haberlerle tese olcak arkadasinda Allah yardimcisi olsun ins.sperm vulundu demek nasip olsun amin
canim ne guzep masallahh cok.ukur xabim ins.cikiwiniz artar Biz daha goremdik xabim spermperi ins.bes ayimiz var beklioz variskosel vardi ilermisti onun ameliyatini olduk bes ay snra belli olak cabim ins.bizdede cikis.oluramin canım inşallah,geçen hafta ilk kez sperm çıktı eşimde,bu sefer daha bir heyecanlıyız uygun sperm bulunursa dondurulacak inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlısıyla bulunur. Nerede ameliyat olacaksınız.Canlarım çok salonu inş sonuç yüzümüzü güldürür..Kaan Aydos yapacak micro teseyi ilk micro tesemiz eşim ameliyattayken nasıl geçecek dakikalar sonuç olumsuz olursa nasıl dayanacak kalbim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?