Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankara'da olan arkadaşlar acaba orda hava nasıl Ankara'da olucaz da yarın ne giysem Yanıma ne alsam bilemedim

Kızçeler bir de biz mikro tese için gidiyoz çok stresliyim günlerdir midem ağrıyor ne bileyim çok da umutlu Değilim nedense
Canim hava durumu nekdr dogru soyluyo bilmiyorum ama yarin yer yer kar gorunuyo.aksamda yagmur ihtimali varmis meteroloji gibi oldum :) canim buarada hangi doktora ve hastaneye gidiyosunz.. Guzel haberler verirsn insallah persembe gununun yuzu suyu hurmetine

Canlarım çok salonu inş sonuç yüzümüzü güldürür..Kaan Aydos yapacak micro teseyi ilk micro tesemiz eşim ameliyattayken nasıl geçecek dakikalar sonuç olumsuz olursa nasıl dayanacak kalbim bilmiyorum
İnş. İyi sonuçlar alırsın sende hazırlanacakmısın

Meraba cemre.. benim eşime de sertoli cell only teşhisi koyuldu. Eşinden sperm çıkışı var demişsin ciddisin değilmi yani tese yapmadan örnek vererek çıkış oluyor mu bunun cevabı benim için çok önemli..lütfen cevaplar mısın

Evet cnm olmuş. Bende sormuştum cemreme

merhaba kızlar,yarın eşim Celaleddin hocaya gidiyor inşallah,sonuçları sizinle paylaşırım dua edin lütfen
Allah hepimizin yar ve yardimcomiz olsun arkadasim Rabbim bixi duymak istediklerimizi duymayi nasip etsin hayirli haberlerle tese olcak arkadasinda Allah yardimcisi olsun ins.sperm vulundu demek nasip olsun amin

Allah hepimizin yar ve yardimcomiz olsun arkadasim Rabbim bixi duymak istediklerimizi duymayi nasip etsin hayirli haberlerle tese olcak arkadasinda Allah yardimcisi olsun ins.sperm vulundu demek nasip olsun amin

amin canım inşallah,geçen hafta ilk kez sperm çıktı eşimde,bu sefer daha bir heyecanlıyız uygun sperm bulunursa dondurulacak inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.

amin canım inşallah,geçen hafta ilk kez sperm çıktı eşimde,bu sefer daha bir heyecanlıyız uygun sperm bulunursa dondurulacak inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.
canim ne guzep masallahh cok.ukur xabim ins.cikiwiniz artar Biz daha goremdik xabim spermperi ins.bes ayimiz var beklioz variskosel vardi ilermisti onun ameliyatini olduk bes ay snra belli olak cabim ins.bizdede cikis.olur

Canlarım çok salonu inş sonuç yüzümüzü güldürür..Kaan Aydos yapacak micro teseyi ilk micro tesemiz eşim ameliyattayken nasıl geçecek dakikalar sonuç olumsuz olursa nasıl dayanacak kalbim bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlısıyla bulunur. Nerede ameliyat olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…