Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi aksamlar arkadasim evet esim sertoll cell only .. biz bir tese bir de micro tese olduk.hic sperm cikmadi bulunamadi.ardindan burda celalettin bey diyr biri oldugunu ogrenip ona gittik bizden hormin testti ve doppler istedi sonuc olarak doplerde varikosel cikti esimde ameliyat oldu hemen ardindan celalettin hocada tedaviye basladik yaklasik 6 ay sonra sperm testtinde 6 tane sperm bulundu evet normal sperm testtinde cikis oldu darisi burdaki cumle arkadasima olsun..simdi hala tedavide esim ..

Primary testicular failure 1.cil olandi degilmi yani hipogandizm olanlar azonun hemen sperm cikan sekli.
seconder testicular failure da digeri hormon yuksekligi benmi yanlis hatiiyorum
primer hipo,testis kaynaklı oluyor zor olan primer hipo
seconder hipo,hipofiz kaynaklı oluyor,tedavisi kolay olan

cemrem nasilsin canim bizde variskosel aneluyati olmustuk bir ay olcak ins.ama esimin hala yasi car sizde de olmusmuydu Allh ins.sen bizede vu mutlulugu yasat bir tane sperm gormeye raziyiz esimlee vize ve herkese sen yasat Rabbim kalp kalp

primer hipo,testis kaynaklı oluyor zor olan primer hipo
seconder hipo,hipofiz kaynaklı oluyor,tedavisi kolay olan
anladim canim
bizimkisi neydi onu unuttum ben
1.si galiba zor olan ama bizim hormonlarda bozuk
nasil oliyor o zaman ?bunu anlayamadimda esimlede hic konusamiyoruz konusmak istemiyo..1. Mi 2. Mi oldugunu bile bilmiyorum ama bize dr testis kaynakli demisti yillarrrr once

Canlarım çok salonu inş sonuç yüzümüzü güldürür..Kaan Aydos yapacak micro teseyi ilk micro tesemiz eşim ameliyattayken nasıl geçecek dakikalar sonuç olumsuz olursa nasıl dayanacak kalbim bilmiyorum
Ayy canim allah yardimciniz olsun guzel haberlerle gelirsin insallah ameliyat oncesi esin tedavi oldumu?

cemrem nasilsin canim bizde variskosel aneluyati olmustuk bir ay olcak ins.ama esimin hala yasi car sizde de olmusmuydu Allh ins.sen bizede vu mutlulugu yasat bir tane sperm gormeye raziyiz esimlee vize ve herkese sen yasat Rabbim kalp kalp
yok benim eşimde yanma olmadı ama eşin de varsa eğer fazlaysa yanması dr.unuza danışın cnm
inşlh sizden umutluyum ben çıkış olacak allahın izniyle....

arkadaslar allahrızası ıcın bırı benı kaan aydosun sıtesıne kayıt yapabılrmı evde ınternette yok tlfndan grıyorum bundanda olmuyo yardımcı olursanzda olmassanzda hepnzdn allahrazı olsn.

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.Benimde eşim azosperm 8 yıllık evliyiz 1 kes mikro tese yaptırdık malesef canlı hücre bulunamadı.6 aydır çapada bütün tahlilleri yapıldı genetik çıktı şimdi ne yapmalıyız bu durumda olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen

Gecmis olsun canim genetikte sonuc ne cikti problem neymis??

gecmıs olsun canm Rabbım yardımcnz olsun sifa versın.

çok sağol canım sperm üreten bi kramozomu yok dedi doktor ama şu anda randevu alıpda ürolojı doktoruna gösteremedik.Yeni tese ameliyatlarında hücreleri canlandırabiliyorlarmış bilginiz varmı bu konuda
Bizimde ayni problem sana tavsiyem sonuclarini kaan aydosa gonder o size gereken bilgiyi verir esim 3 aydir tedavi goruyor igne ve ilac aylik kan tahlillerine gore doktor bilgi veriyor kendisi ankarada

Bizimde ayni problem sana tavsiyem sonuclarini kaan aydosa gonder o size gereken bilgiyi verir esim 3 aydir tedavi goruyor igne ve ilac aylik kan tahlillerine gore doktor bilgi veriyor kendisi ankarada
Sana tavsiyem tedavi olmadan tese ameliyati olma biz olmustuk sonuc negativ oldu ilac tedavisi olupta sonuc alan bur suru arkadasimiz var burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…