Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün eşim ferhat beye test verdi kızlar çok heyecanlıyım sadece spermin bir damlasına bakmış 3 adet canlı hareketli sperm görmüş,devamına bugün bakıcak ve yarın bilgi verecek.bunlar normal insanda bulunan spermler tüp bebek için hiçbir sorun görünmüyor demiş. Allahıma çok şükür kızlar inşallah bir pürüz çıkmaz bundan sonra belkide normal yolla hamile kalabilicem.

Ayyy canim benim cok sevindim hadi insallah en kisa zamanda bebek haberi verirsin bizlere bugunu kadar nelar yaptin nerde tedavi gordun anlatirsan bizlerede umut olursun canim

iyi akşamlar yorumunuzu şimdi okudum benim eşimdede azospermi var ve geçen yıl mayıs ayında öğrendik. Sıfır çıktı testlerde hep sonuç malesef. Koü de melih çulha var onu bulduk ve ona gittik oda bi kaç test istedi ve sonuç olarak bizi tüp bebeğe yönlendirdi . Sonra öğrendikki benim iki tüpümde tesbih şeklinde tıkalı ve polikistik over hastasıymışım . Tüp bebeğe gittik tüplerin açılmasına gerek yok dedi doktor. Eşim tese oldu çok şükürdoku bulındu. Tabi benide tüp bebek için hazırladılar. İki gün sonra toplama sonra transfer oldu üç emriyo oluştu dediler transferin ikinci günü de 9 emriyonuz var dediler pazartesi arayın dondurmak içşn dediler aradım sonuç sıfır anlayamadım. ikinci denemede dondırulmuş doku kullandık 11 yumurtadan ikisi döllendi. İkinci gün transfer ettiler korktular yasamayacak diye herhalde. Sonuç 13.gün 8.1 iki gün sonra 1.14 (((kimyasal (( şimdi ateş kadıoğluna randevu aldık bakalım dondurulmuşla emriyo olmuyomu ne

Ayyy canim benim cok sevindim hadi insallah en kisa zamanda bebek haberi verirsin bizlere bugunu kadar nelar yaptin nerde tedavi gordun anlatirsan bizlerede umut olursun canim

eşim azosperm olduğunu öğrendik 2 yıldır celaleddin beyde tedavi görüyoruz,nedeni belli değil ateşli kabakulaktan şüpheleniyordu hoca,senden umutluyum 9-10 aya sonuç alırız senden demişti,o umutla başladık biz canım iğneler bitkiseller macunlar derken 2 yıl geçmiş, en son yaz aylarında %15 spermatid çıkmıştı,3 aya bir kontrole gidiyor eşim kasım sonu gittiğinde %13 spermatide düşmüş değerler öyle olunca iğneyi kesti hoca 4-5 ay vücudun dinlensin dedi birşey vermedi stres için macun verdi sadece,eşimde 3 aydır forever living ürünleri vardı elimizde bitkisel duymuşsundur onları kullandı kafasına göre,istanbula gitmeyi düşünmüyorduk hala,öylesine verdiği bir testte 5 canlı sperm çıktı canım(geçen hafta oldu bu),bu haftada istanbulda eşim spermler dondurulacak inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur mutlu sonla biter tedavimiz.sizlere umut olsun Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah bizim de yuvalarımıza güneş doğsun.

aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz canım,Allah yardımcımız olsun,tez zamanda evlatlarımıza kavuşmamızı nasib etsin inşallahhh

Aminnnn canim insallah hepimiz annelik duygusunu yasariz Allahin izniyle

Canlarım çok saolun merak etmişsiniz beni ne güzel yalnız Değilim çok şükür sizler varsınız bugün geldik Ankara'ya ameliyat yarın olacak çok heyecanlıyım sonucu sizinle paylaşırım mutlaka ayrıca bizimle aynı durumda olan bi arkadaşın ikinci mikrotesede bugün sperm çıkmış hemşire hanım söyledi çok sevindirik oldum olumlu Örnekler görmeye hepimizin ihtiyacı var

Bugun saniyorduk canim. Hayirlisi insallah bulunur sperm. Kaan hoca ameliyati nerede yapacak? Siz hangi sehirden Ankara'ya geldiniz tedavi icin canim? Ilk miydi teseniz? Hadi guzel haberler ver bizlere insallah

9

Ecemcicek canım iki ay kadar önce öğrendik durumumuzu internetten baya araştırdık konuyu Kaan Hoca'nın konunun uzmanı Olduğunu öğrendik hemen kendi kliniğini arayıp randevu Aldık hemşiresi sitesine üye olmamızı ve tahlil sonuçlarımızı hocaya göndermemizi istedi öyle yaptık biz de Kaan hoca bikaç gün içinde dönüş yaptı soğuk algınlığında kullanılan iki ilaç verdi on beş gün kullanıp semen analizi yaptırıp sonucu siteden göndermemizi istedi onu da yaptık ama yine çıkış olmadı micro yese gerekiyor dedi hemen randevu aldık yarın olacak ameliyat canm...

Anladim canim hadi insallah yarin yuzun güler

Peki canim kan aldirip hormanlara bakildim fsh lh totaltestetoran gibi biliyosan yazarmisin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…