Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Caniim esimde kaan beyde mikro tese oldu sabah 6da oldu aksam 5de aldik sonuclari doktor 4bucuga kadar yatisimizi yapdi cikarsa haber veririm dedi 4 bucukda haber gelmemisdi daha hastaneden cikdik 5miyfi 6miydi haber verdi aradi bizi

Sizin ki baya erken olmuş
Neden o kadar erken oldu ki

Canim biz yurt disindayiz ilk teseyi 10 yil once yurtdisinda oldu esim. Sonra 8 yil falan hicbirsey yapmadik. 2 yil once emre beyde bir micro tese daha sonra 2 yil kaan hocayla tedavi ve tekrar 2 hafta once micro tese ama sonuc koca bir sifir.
canım bız gecen sene tedavı falan olmadan tese yapıldı o gün benıde hazırlamıslardi esımde cıksaydı yumurtalar toplanp tüp bebege gecılcktı ama olmadı hc bsey ckmadı patoloji sonuclarndada sertolı cell cıktı bıde kaan hocaya gttk ıgne hap verdı 6ay boyunca tedavıdeyiz rabbım herkesın kalbındeknı gönlundekını versn...

Canim gecmis olsun insallah bulunur sperm yuzunuz guler. Biz 2-3 saat sonra sonucu ogrendik canim. Insallah guzel haberler verirsin
Kızlar benim esim adana tahsin turunç a ameliyat oldu. Ve esim daha ameliyat tan cikmadan haber verdiler bulundu diye acaba sizin dr neden böyle bekletiyor. Yani sonucta ameliyatı yaptiginda dr sonucu görüyor. Neyse inşallah bulunsunda bekleyelim...

Canim ameliyat yapılan hastane baska spermi arastiran embriyo lab. baska binada olunca gecikme oluyor maalesef bizde oyleydi. Spermi de urolog yada kadin dogumcu degil de embriyolog arastiriyor. Tebrik ederim bu arada canim hamişsin ne guzel Rabbim tamamina erdirsin, bizim yuzumuz de gulsun insallah

Evet bizimde esim daha odaya gelmeden haber gelmisti ikisinin ayri yerde olmasi bizim icin kotu degilmi kizlar

Yani bulunmamıştır mı diyorsun canm?

Amin canım inşallah. .. rabbim sizede bu duyguyu yasatmasin

Rabbım cuma hürmetıne hepımızın kalbındekı gönullerımızdekını versın en ıyı bu durumları basına gelenler bılır gelmeyenlerde atar tutar durur...suna bı nasıl sorsam veyahutta nasıl laf soksam dıye unrasır dururlar herkes cahıl ya hep kendılerı bılırler Allahın verıp alacagnı bılmezler...daha dogrusu kendılerınde bılmezlerkı...

Yani bulunmamıştır mı diyorsun canm?
Hayır tabiki inşallah bulunmuş tur. Biz adana kışla baskent hastanesi nde yaptirdik. Orda olumluda olsa olumsuz da olsa hemen soylediler. Çünkü bizim yan odada mikrotese olan vardi onlara mesala soyle bir haber gelmişti ameliyat devam ederken ilk tesede bulunmadi ikinci tese aciliyor diye.

evet çok haklısın canım. bende çok bıkmış durumdayım. Yabancıları bi şekilde kaldırabiliyorum ama çok yakıınım olan insanları pek kaldıramıyorum. saten zoraki iyi tutmaya çalıştığım moralimde altüst olabiliyor en ufak şeyde. Allaha çok dua ediyorum. Allah kimsenin başına vermesin böyle bişey ama biraz olsun anlasınlar. anlasalar keşke ....

Arkadaşlar ayrıntılı sprem testinde germ hücresi yokmuş eşimde. 3 aydır tedavi oluyor bu durumda olup tedaviden kaç ay sonra sonuç aldınız.

yabancılara bende kızmıyorum zaten yabancılar ters bısey söylese şöyle böyle dıye konusabılır ama en yakınından kaynanaydı kaynataydı görumcydı elın adamları gercekten cekılmıyo yerı gelıyo kendı anneme bıle bagırıyom ama onların kımıne bagracn elın adamı ne dıyecenki nekadarda anne baba desen kendı anenı babanı tutmuyo derdımı anlatsam ne dıyecekler napcklar cok merak edıyom hastaneye gıdındn baska bısey demezlerdır tıp cok gelstı olmayandan bıle cocuk oluymus onu derler baska ne diyecklerkı

kızlar merhaba aranızda Numan bayazıta gıden varmı emre beyle aynı yerdeler emre bey esımı muayne ettıkten sonra benım muayne olmamı soyledı oradakı kızlar numan beye yonlendırdıler sızce nasıl bı doktor acıl cevap verırmısınız ?...

merhaba kızlar
azo belimizi o kadar büküyor ki tabiri caizse yazacak bisey bırakmıyor

eskiden hatırlayanlar bilir celalettin peru tedavi listesi yapmıştım onu güncellerdim sürekli, artık forumun yeni halinden

dolayı tablo yülenmiyor yada ben beceremiyorum , e bide kimse artık son durumları hakkında bilgi de yazmıyor ,ama merak edeniniz varsa facede ki azospermi grubuna yükleyeyim ordan indirip bakabilirsiniz. sağlıcakla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…