Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbım cuma hurmetıne edılen dualar hurmetıne dualarının kabulu olan kullarının hurmetıne hepımızn kalbındekı gönlundekını bızlerden daha ıyı bılen rabbım hayırlısıyla kucaklarımızı bos bırakmasın bos bırakırsada dayanma gucu bol sabır versın hakkımızda kötü dùsunenlerede rabbıme havele olsun...amin.

Aminnnn canim

kım tedavı etmısti ve esınz kac kere tese olmustu bu gıbı durumlarda hcmı ılerleme olmuyoki
Canim biz yurt disindayiz ilk teseyi 10 yil once yurtdisinda oldu esim. Sonra 8 yil falan hicbirsey yapmadik. 2 yil once emre beyde bir micro tese daha sonra 2 yil kaan hocayla tedavi ve tekrar 2 hafta once micro tese ama sonuc koca bir sifir.

cnm kimde tedavi görüyordunuz. Bide ayrıntılı teste germ hücresine baktırdınızmı hiç. Bide sebep neydi azospremi bilgilendirirsen sevinirim
Canim bizimki sebepsiz azospermi, esim cocukken bir bobrek rahatsizligi gecirmis belki ondan olabilir diyor doktorlar. Tedavimizi de bir onceki msjimda yazdim cnm.

Hersey gonlunce olsun canim. Tedaviniz hayirli olsun. Dualarimiz seninle.

arkadaşm ne güzel tüp bebeğe geçebilmişisiniz ama banada tuhaf geldi galiba o geride kalanlar yaşamadı o yüzden öyle olmuş olmalı cnm donmuşalrla embriyo oluyor tabii ama çözülürken hepsi yaşarsa embriyo oluşması olur ...

aysun000 arkadaşım inşlhh yarın bol kaliteli spermleriniz olur...

Bu arada dualarınızı bekliyorum...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Canimm yarinnn cuma mubarek gunde.Rabbim guzel haberler almanizi ve vermenizi nasip etsin... dualarim seninle.. Allah yardimciniz olsun... insallahh sperm bulundu diye yazarsin burda.

Saydin78 canım 14 saatlik yoldan geldik ilk mikro tesemiz akay hastanesinde olacak ameliyat canm inş güzel haberler verebilirim yarın
bizde orda olduk tese ameliyatını.inşallah sen güzel haberler alırsın kaan hoca ne kadar ücret istedi merak ettim

Hepimiz insss kurtuluruz canim bu dertten
yaaa yasim 30 oldu psikolojim bozuluyor ...duadan baska yol yok
benim esim allaha sukur kendisi takip ediyor ama yemesine sporuna cok dikkat etmiyor
is yerinde yemekler bazen yiyor etli tavuklu ben kiziuorjm

Canim ne mutlu size
sizin problem neydi?hormonlar yuksekmi normalmiydi?
Testis boyutlari nasildi??
Cok heyecanlandim bizimde 2 yil oldu tam haziranda test var belki bizidede cikar dutumlar ayniysa

Arkadaşlar eşim ameliyattan çıktı ama henüz sonucu söylemediler Kaan hoca arayıp sonucunu bildireceğini söyledi ben hemen öğreniriz diye düşünüyordum Kaan hocaya tedavi olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu?

canımmmm sonucu bizede yaz hemen.
güzel haberlerini bekliyoruz bu mübarek günde....
rabim yardım etsinnn....

Hadi gecmis olsun nekadar sürdü ameliyat canim narkozlu oldu demi

Caniim esimde kaan beyde mikro tese oldu sabah 6da oldu aksam 5de aldik sonuclari doktor 4bucuga kadar yatisimizi yapdi cikarsa haber veririm dedi 4 bucukda haber gelmemisdi daha hastaneden cikdik 5miyfi 6miydi haber verdi aradi bizi

Saol Canm yaklaşık 45 dakika sürdü evet narkozlu oldu
Benim eşim akşam 4 de ameliyat oldu
Sonucu ertesi gün akşam üzeri öğrendik
Zaten meraktan ölüp ölüp diriliyorsun
Bide olumsuz haberi alınca daha da bi canım sıkılmıştı.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…