Canim facede oldug zaman bizi taniyan herkes yorumlarimizi görüyormu??merhaba kızlar
azo belimizi o kadar büküyor ki tabiri caizse yazacak bisey bırakmıyor
eskiden hatırlayanlar bilir celalettin peru tedavi listesi yapmıştım onu güncellerdim sürekli, artık forumun yeni halinden
dolayı tablo yülenmiyor yada ben beceremiyorum , e bide kimse artık son durumları hakkında bilgi de yazmıyor ,ama merak edeniniz varsa facede ki azospermi grubuna yükleyeyim ordan indirip bakabilirsiniz. sağlıcakla kalın..
canım grup kapalı görünmüyor diye biliyorum ama yinede fake bir hesap aç genelde herkes öyle yapıyorCanim facede oldug zaman bizi taniyan herkes yorumlarimizi görüyormu??
Canim facede oldug zaman bizi taniyan herkes yorumlarimizi görüyormu??
yabancılara bende kızmıyorum zaten yabancılar ters bısey söylese şöyle böyle dıye konusabılır ama en yakınından kaynanaydı kaynataydı görumcydı elın adamları gercekten cekılmıyo yerı gelıyo kendı anneme bıle bagırıyom ama onların kımıne bagracn elın adamı ne dıyecenki nekadarda anne baba desen kendı anenı babanı tutmuyo derdımı anlatsam ne dıyecekler napcklar cok merak edıyom hastaneye gıdındn baska bısey demezlerdır tıp cok gelstı olmayandan bıle cocuk oluymus onu derler baska ne diyecklerkı
Canim nerde tedavi goruyorsunuz hangi doktor neler kullaniyorsunux testi nerede yaptirdiniz ayrintili sperm testi nasil oluyor fazla soru sordum demi kusura bakma:)Arkadaşlar ayrıntılı sprem testinde germ hücresi yokmuş eşimde. 3 aydır tedavi oluyor bu durumda olup tedaviden kaç ay sonra sonuç aldınız.
Canim ne mutlu size
sizin problem neydi?hormonlar yuksekmi normalmiydi?
Testis boyutlari nasildi??
Cok heyecanlandim bizimde 2 yil oldu tam haziranda test var belki bizidede cikar dutumlar ayniysa
Daha bekliyoruz:)Hayırlı cumlar arkadaşlar.. Aysun da son durum nedir??
Hosgeldin canim gecmis olsun biz kaan aydosta tedavi goruyoruz igne ve ilac emre bey direk teseye aliyorMerhabalar bende aranızda henüz yeniyim 1 hafta oldu öğreneli şuan dr ve merkez araştırmalarına girdik istanbulda tavsiyeniz var mı emre bakırcıoğlu diyor herkes nasıldır.
en iyisi diyebilirim canım herkes ona gidiyor tavsiye ederimMerhabalar bende aranızda henüz yeniyim 1 hafta oldu öğreneli şuan dr ve merkez araştırmalarına girdik istanbulda tavsiyeniz var mı emre bakırcıoğlu diyor herkes nasıldır.
en iyisi diyebilirim canım herkes ona gidiyor tavsiye ederim
canım kullandıgınız ilaçlar ne içinHosgeldin canim gecmis olsun biz kaan aydosta tedavi goruyoruz igne ve ilac emre bey direk teseye aliyor
Hosgeldin canim gecmis olsun biz kaan aydosta tedavi goruyoruz igne ve ilac emre bey direk teseye aliyor
Canim bizim istanbulda ilk gittigimiz doktor emre beydi. Doktorlugu konusunda hicbirsey diyemem. Esime microtese yapti. Sperm cikmadi fakat ameliyat sonradi hic problem yasamadik. Yara yeri cabuk iyilesti hic agri sizi olmadi. Ama tedaviye pek yanasmiyor. Direk microtese oneriyor ve cikmazsa yapilacak bisey yok diyor. Gerci su da bir gercek. Buz ondan sonra kaan hocaya gidip 2 yil birsuru igne ilac kullandik ama durumumuzda en ufak bir degisiklik olmadi.Merhabalar bende aranızda henüz yeniyim 1 hafta oldu öğreneli şuan dr ve merkez araştırmalarına girdik istanbulda tavsiyeniz var mı emre bakırcıoğlu diyor herkes nasıldır.
Canim bizim istanbulda ilk gittigimiz doktor emre beydi. Doktorlugu konusunda hicbirsey diyemem. Esime microtese yapti. Sperm cikmadi fakat ameliyat sonradi hic problem yasamadik. Yara yeri cabuk iyilesti hic agri sizi olmadi. Ama tedaviye pek yanasmiyor. Direk microtese oneriyor ve cikmazsa yapilacak bisey yok diyor. Gerci su da bir gercek. Buz ondan sonra kaan hocaya gidip 2 yil birsuru igne ilac kullandik ama durumumuzda en ufak bir degisiklik olmadi.
Aminnnn canım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?