Facebook adresi azosperm grubu olanmi?merhaba kızlar
azo belimizi o kadar büküyor ki tabiri caizse yazacak bisey bırakmıyor
eskiden hatırlayanlar bilir celalettin peru tedavi listesi yapmıştım onu güncellerdim sürekli, artık forumun yeni halinden
dolayı tablo yülenmiyor yada ben beceremiyorum , e bide kimse artık son durumları hakkında bilgi de yazmıyor ,ama merak edeniniz varsa facede ki azospermi grubuna yükleyeyim ordan indirip bakabilirsiniz. sağlıcakla kalın..
Ne guzel yaa super sperm cikmiscanım bizde genetik yoktu testis boyutları çok az küçükmüş biri diğerinden ama çok önemli değil demişti doktor,hormonlar yüksekti
eşim azosperm olduğunu öğrendik 2 yıldır celaleddin beyde tedavi görüyoruz,nedeni belli değil ateşli kabakulaktan şüpheleniyordu hoca,senden umutluyum 9-10 aya sonuç alırız senden demişti,o umutla başladık biz canım iğneler bitkiseller macunlar derken 2 yıl geçmiş, en son yaz aylarında %15 spermatid çıkmıştı,3 aya bir kontrole gidiyor eşim kasım sonu gittiğinde %13 spermatide düşmüş değerler öyle olunca iğneyi kesti hoca 4-5 ay vücudun dinlensin dedi birşey vermedi stres için macun verdi sadece,eşimde 3 aydır forever living ürünleri vardı elimizde bitkisel duymuşsundur onları kullandı kafasına göre,istanbula gitmeyi düşünmüyorduk hala,öylesine verdiği bir testte 5 canlı sperm çıktı canım(geçen hafta oldu bu),bu haftada istanbulda eşim spermler dondurulacak inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur mutlu sonla biter tedavimiz.sizlere umut olsun Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah bizim de yuvalarımıza güneş doğsun.
Ne guzel yaa super sperm cikmis
hayirlisiyla hamile de kalirsin canim ins cok yakinda
spermatid dusmemesi mi gerek?bizim testlerde hep spermatid ve spermatosit oranlari degisik cikiyor ..en sonuncu testte %22ydi spermatid orani kac olunca sperm gorunuyor acaba?
şişli memorial diyor herkes,bende bir dahaki sefere oraya gitmeyi planlıyorum.ankara genesise gittim ama hiç memnun kalmadım.Canlar hayirli cumalar olsun hepinize.rabbim el acip ettiginiz tum dualari kabul etsin ins.ben sizden bi yardim istemistim genetik unitesi olan ve basari orani iyi olan tup bebek merkezi ismi biliyomusunuz kizlar
Canim ankaradayim ben ya burada bildiginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim yinede saol tatlimşişli memorial diyor herkes,bende bir dahaki sefere oraya gitmeyi planlıyorum.ankara genesise gittim ama hiç memnun kalmadım.
genesis demişim kusura bakma ankarada genart var canım.genetikte iyi olduğunu doktorumuz söylemişti ama ben memnun kalmadım.aslında doktorumdan memnun değildim.aysun hanımın daha iyi olduğunu söylüyorlar.gidersen onu tercih bence.globozosperm den dolayı tüp yapan bir arkadaş orda hamile kaldı buradan.Canim ankaradayim ben ya burada bildiginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim yinede saol tatlim
Yani biz normalde kaan beyin hastasiyiz burda ogrendigim kadariylada kaan hoca genartla anlamasmaliymis genelde hastalarini oraya yonlendiriyomus ama bize genetik unitesi oldugu icin ozel hrs hastanesinde yapalim tup bebeginizi diye msj atmis.anlamadim niye orayi dedi bize kaldiki o hastaneden memnun olan 2 3 kisi anca var nette acayip sikayet var.bende ondan arastiriyorum iste.aslinda normalde ben novaart yada genart diye dusunuyodum ama bilmiyorum iste.simdi sen oranin genetik unitesi var diyosun yani.cunku esimde deltaf508 mutasyonu casiyicisi cikti.genetik bi bizukluk var yani canim saol tatlim paylasimin icingenesis demişim kusura bakma ankarada genart var canım.genetikte iyi olduğunu doktorumuz söylemişti ama ben memnun kalmadım.aslında doktorumdan memnun değildim.aysun hanımın daha iyi olduğunu söylüyorlar.gidersen onu tercih bence.globozosperm den dolayı tüp yapan bir arkadaş orda hamile kaldı buradan.
Neden bu kadar uzun surdu ki canim? Hic aciklama yok muKızlar durumumuz henüz belli değil...
canm yok henüz açıklama ama eli kulağındadır bence...Neden bu kadar uzun surdu ki canim? Hic aciklama yok mu
Hayirlisi canim umarim guzel haberler alirsinizcanm yok henüz açıklama ama eli kulağındadır bence...
Kaan hocayi hic gormedinizmi sabahdan beri?hastanedemisiz daha esin nasil agrisi varmiKızlar durumumuz henüz belli değil...
Canım ameliyattan sonra görüştük Kaan hocayla odaya gelmişti çıkmazsa genetik test yapılacak o da on beş gün sürecekmiş öyle dedi çok oldu hastaneden çıkalı eşim de gayet iyi ağrısı da yok şu an zaten antibiyotik ve Ağrı kesici ilaç verdi doktorKaan hocayi hic gormedinizmi sabahdan beri?hastanedemisiz daha esin nasil agrisi varmi
İnş. bu cumanın yüzü gözü hürmetine. Yüzünüz güler cnm benimCanım ameliyattan sonra görüştük Kaan hocayla odaya gelmişti çıkmazsa genetik test yapılacak o da on beş gün sürecekmiş öyle dedi çok oldu hastaneden çıkalı eşim de gayet iyi ağrısı da yok şu an zaten antibiyotik ve Ağrı kesici ilaç verdi doktor
saydin78 canım inş güzel haber verir bize
İnş canım Allah Razı olsun hepimizin yüzü Gülsün tez zamanda...İnş. bu cumanın yüzü gözü hürmetine. Yüzünüz güler cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?