Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Facebook adresi azosperm grubu olanmi?

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-20-09-22-30.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 160
Ne guzel yaa super sperm cikmis
hayirlisiyla hamile de kalirsin canim ins cok yakinda
spermatid dusmemesi mi gerek?bizim testlerde hep spermatid ve spermatosit oranlari degisik cikiyor ..en sonuncu testte %22ydi spermatid orani kac olunca sperm gorunuyor acaba?

inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere göstersin,en son kasımda gitmişti eşim kontrole canım,spermatid %15 ten 13 e düşmüştü iğneler fayda etmemiş gelişme yok diye kesmişti iğneleri işte 3 aydır kullanmıyordu eşim şimdi çıktı :)

takip edenler için yazayım son durumu kızlar;dün verdiğimiz testte ferhat bey sadece bir damla meniye bakmış 6 adet canlı ileri hareketli sperm görmüş,devamına bakmamış sayısına,çok fazla sperm olduğu için meninin hepsini dondurmuş.bugün celaleddin beyle konuştu eşim,şu an tüp yaparsak olur büyük ihtimalle ama biz garantiye alalım sayı artıralım diye 3 aylık bir tedavi daha verdi,3 ay iğne kullancak yine eşim ve 3 ay sonra durumumuza bakıcaz ona göre hareket edicez.Çok şükür Rabbime beklemediğimiz bir zamanda umutlarımız yeşerdi bin şükür.

Canlar hayirli cumalar olsun hepinize.rabbim el acip ettiginiz tum dualari kabul etsin ins.ben sizden bi yardim istemistim genetik unitesi olan ve basari orani iyi olan tup bebek merkezi ismi biliyomusunuz kizlar
şişli memorial diyor herkes,bende bir dahaki sefere oraya gitmeyi planlıyorum.ankara genesise gittim ama hiç memnun kalmadım.

Canim ankaradayim ben ya burada bildiginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim yinede saol tatlim
genesis demişim kusura bakma ankarada genart var canım.genetikte iyi olduğunu doktorumuz söylemişti ama ben memnun kalmadım.aslında doktorumdan memnun değildim.aysun hanımın daha iyi olduğunu söylüyorlar.gidersen onu tercih bence.globozosperm den dolayı tüp yapan bir arkadaş orda hamile kaldı buradan.

Yani biz normalde kaan beyin hastasiyiz burda ogrendigim kadariylada kaan hoca genartla anlamasmaliymis genelde hastalarini oraya yonlendiriyomus ama bize genetik unitesi oldugu icin ozel hrs hastanesinde yapalim tup bebeginizi diye msj atmis.anlamadim niye orayi dedi bize kaldiki o hastaneden memnun olan 2 3 kisi anca var nette acayip sikayet var.bende ondan arastiriyorum iste.aslinda normalde ben novaart yada genart diye dusunuyodum ama bilmiyorum iste.simdi sen oranin genetik unitesi var diyosun yani.cunku esimde deltaf508 mutasyonu casiyicisi cikti.genetik bi bizukluk var yani canim saol tatlim paylasimin icin

Kaan hocayi hic gormedinizmi sabahdan beri?hastanedemisiz daha esin nasil agrisi varmi
Canım ameliyattan sonra görüştük Kaan hocayla odaya gelmişti çıkmazsa genetik test yapılacak o da on beş gün sürecekmiş öyle dedi çok oldu hastaneden çıkalı eşim de gayet iyi ağrısı da yok şu an zaten antibiyotik ve Ağrı kesici ilaç verdi doktor
saydin78 canım inş güzel haber verir bize

İnş. bu cumanın yüzü gözü hürmetine. Yüzünüz güler cnm benim

Kızlar çok farklı duygular içerisindeyim kimi anneler çocuğunu çöpe atar, kimi babalar terk eder gider, kimi gayri Meşru hamile kalır, kürtaj olur... Bizler ise arayıp bulamayanlardanız.. Hayat ne tuhaf değil mi? Kader kısmet Hayırlısı imtihan desek de çok zor bir durum çooooook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…