Aynen oyle bende bu duruma biraz kizdim niye hic ugrasmiyor diye ama ugrasani da bulduk hicbirsey degismedi.Şuan olumsuz hiçbirşey düşünmek istemiyorum ama emre bey ilk denemeden sonra 2.ciye pek yanaşmıyormuş diye okumuştum. Bitkisel kürler ile desteklenemez mi
Malesef canim daha dun haberlerde izledim 4 gunluk bebegi cop kutusuna atmislar bu nasil bi vijdanKızlar çok farklı duygular içerisindeyim kimi anneler çocuğunu çöpe atar, kimi babalar terk eder gider, kimi gayri Meşru hamile kalır, kürtaj olur... Bizler ise arayıp bulamayanlardanız.. Hayat ne tuhaf değil mi? Kader kısmet Hayırlısı imtihan desek de çok zor bir durum çooooook..
Yok kuzum bekliyoruz daha çıksa haber verirlerdi bence Şartları zorluyorlar ama bulamıyorlar gibi geliyor banaaysun kuzuumm belli olmadı mı daha yahu
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..Kizlar bugun klosturolumu ölctürdüm 298 cikti 35 yasindayim doktor beni korkuttu bu yasta bu rakam cok yuksek allah korusun kalp krizi beyin kanamasina yol aciyormus napcam benn yaaa
Canim telefondami soylucekler sonucu suan oteldemisinYok kuzum bekliyoruz daha çıksa haber verirlerdi bence Şartları zorluyorlar ama bulamıyorlar gibi geliyor bana
Evet canım oteldeyiz Kaan hoca arayacak bizi.Canim telefondami soylucekler sonucu suan oteldemisin
Geçmiş olsun caglacansu dikkat et allah şifa versin
canım umudunu kırmak istemem ama cıksa hemen söylüyolar bekletmiyolar bizim olduğumuz zaman bitane hastasınıda ameliyat etti onda 2tane buldu hemen eşini çagırdı dondurma işlemini gercekleştirdiler.bizimde olmadı hoca konuşcak sizinle dediler hocada akşamına tel.actı söyledi.canım inşallah senin farklı olurArkadaşlar eşim ameliyattan çıktı ama henüz sonucu söylemediler Kaan hoca arayıp sonucunu bildireceğini söyledi ben hemen öğreniriz diye düşünüyordum Kaan hocaya tedavi olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu?
çok sürmüş bizim o kadar sürmediSaol Canm yaklaşık 45 dakika sürdü evet narkozlu oldu
bence en mantıklı olanıda bu. cıkmıyo cıkmadığınıda hocaya devrediyolar hoca güzel konuşuyo çünkü.2gün bekle 4bekle hep bi ümitle aslında ne gerek var.neyse söyleyin ameliyata giren ler bile anlıyo.Kızlar benim esim adana tahsin turunç a ameliyat oldu. Ve esim daha ameliyat tan cikmadan haber verdiler bulundu diye acaba sizin dr neden böyle bekletiyor. Yani sonucta ameliyatı yaptiginda dr sonucu görüyor. Neyse inşallah bulunsunda bekleyelim...
tese patolojisindemi cıktı sertoli cell olduğucanım bız gecen sene tedavı falan olmadan tese yapıldı o gün benıde hazırlamıslardi esımde cıksaydı yumurtalar toplanp tüp bebege gecılcktı ama olmadı hc bsey ckmadı patoloji sonuclarndada sertolı cell cıktı bıde kaan hocaya gttk ıgne hap verdı 6ay boyunca tedavıdeyiz rabbım herkesın kalbındeknı gönlundekını versn...
Sizdemi kaan hocada oldunuz ameliyetcanım umudunu kırmak istemem ama cıksa hemen söylüyolar bekletmiyolar bizim olduğumuz zaman bitane hastasınıda ameliyat etti onda 2tane buldu hemen eşini çagırdı dondurma işlemini gercekleştirdiler.bizimde olmadı hoca konuşcak sizinle dediler hocada akşamına tel.actı söyledi.canım inşallah senin farklı olur
Benim esim mikrotese oldugunda esimle ameliyata girmeden bulunursa narkozluda olsa elini sıkacaktim. Ve cok şükür oylede oldu elini narkozluyken sıktım ve esim gozleri kapalı bir sekilde aglamisti Mutluluktan. Ve cok şükür suan hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin.bence en mantıklı olanıda bu. cıkmıyo cıkmadığınıda hocaya devrediyolar hoca güzel konuşuyo çünkü.2gün bekle 4bekle hep bi ümitle aslında ne gerek var.neyse söyleyin ameliyata giren ler bile anlıyo.
amin canımBenim esim mikrotese oldugunda esimle ameliyata girmeden bulunursa narkozluda olsa elini sıkacaktim. Ve cok şükür oylede oldu elini narkozluyken sıktım ve esim gozleri kapalı bir sekilde aglamisti Mutluluktan. Ve cok şükür suan hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin.
evet canım akay hastanesinde hoca orda yeni anlaşma yaptı yeniydi ama 4hasta ameliyat etti orda ben hastaneden hiç memnun kalmadım.Sizdemi kaan hocada oldunuz ameliyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?