Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Malesef canim daha dun haberlerde izledim 4 gunluk bebegi cop kutusuna atmislar bu nasil bi vijdan

Kizlar bugun klosturolumu ölctürdüm 298 cikti 35 yasindayim doktor beni korkuttu bu yasta bu rakam cok yuksek allah korusun kalp krizi beyin kanamasina yol aciyormus napcam benn yaaa

canım umudunu kırmak istemem ama cıksa hemen söylüyolar bekletmiyolar bizim olduğumuz zaman bitane hastasınıda ameliyat etti onda 2tane buldu hemen eşini çagırdı dondurma işlemini gercekleştirdiler.bizimde olmadı hoca konuşcak sizinle dediler hocada akşamına tel.actı söyledi.canım inşallah senin farklı olur

bence en mantıklı olanıda bu. cıkmıyo cıkmadığınıda hocaya devrediyolar hoca güzel konuşuyo çünkü.2gün bekle 4bekle hep bi ümitle aslında ne gerek var.neyse söyleyin ameliyata giren ler bile anlıyo.

tese patolojisindemi cıktı sertoli cell olduğu

Sizdemi kaan hocada oldunuz ameliyet

Benim esim mikrotese oldugunda esimle ameliyata girmeden bulunursa narkozluda olsa elini sıkacaktim. Ve cok şükür oylede oldu elini narkozluyken sıktım ve esim gozleri kapalı bir sekilde aglamisti Mutluluktan. Ve cok şükür suan hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…