Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biizde Kaan hocada tedavi görüyoruz çok sıkıştırdık yoksa şu hastanede yapın demiyordu asla.eşimin genetik testleri orda yapılınca artık genartta yapabilirsiniz dedi.genartla anlaşması yok canım nerede istersen orada yapar.normalde şuan trilyoner olabilir o kadar hastası var adamın ama bilim için çalışıyor hiç kimseyi yolmaya çalışmıyor.gandhi gibi valla inanılması güç.eğer 5 yıldır onda tedavi olmasaydık inanmazdım.
Birde herkes aynı merkeze gider ama doktoru ve gitme sebebi farklıdır o yüzden farklı sonuç alır.gerçekten yürekten söylüyorum ben bir daha genarta gitmem çünkü doktorumun gelişi güzel davrandığını düşünüyorum transfer esnasında.önemsenmediğim yerede bir daha gitmem doğal olarak.Ama globozosperm denen bir illet varki Allah sabır versin bununla mücadele edenlere,bu yüzden tüp yapan bir arkadaşın ki orada tutmuş.
Hemde iyi olmayan bir labaratuvarda başarısız olmak istemez bu adam hiç merak etme.

İnsallah bizde o duygulari yasariz aminnnnn

sütü bizede Bi genetikçi söylemişti de neden öyle dediğini anlayamamıştık sağol canım.eşimde her gün içiyor lıkır lıkır.

Canim sizin nekadar oldu tedaviye baslayali bizim 3 ay dolmak uzere kaan hocada siz hic sperm fisch testi yaptinizmi yaptiysaniz bi gelisme oldumu hic
biz 2013 de başladık hepsini yaptırdık sperm fısh testide dna hasar testide hiç bişey cıkmadı tesede de cıkmadı canım

Aycan sen napiyon denicenmi tup bebegi spermlerin hazir nede olsa .canim siz yaptinizmi bu fisch t
estini bizim 3 ay dolmak uzere nedersin bi sperm testi yaptirsakmi:)
evet deniyoruz canım ama buda çok zor yav.neler çektim bilemezsin resmen 5kez doğum yapmış gibi oldum.insanın içini oyuyorlar resmen.
fish testini bizede yaptırmıştı.doktor da söyler artık yaptırın diye bence biraz sabırlı olmak lazım.bunların olgunlaşması baya zaman alıyor,eşim 6 ay kullanmadan çıkmamıştı.yani yaptırın ama çok büyük bir süprizde bekleme.

Aycan sen napiyon denicenmi tup bebegi spermlerin hazir nede olsa .canim siz yaptinizmi bu fisch testini bizim 3 ay dolmak uzere nedersin bi sperm testi yaptirsakmi:)
Bizede 3 ay oldı tedaviye yaptırdık hiç birşey çıkmadı. Tedaviye ve umutlara devam ediyoruz

Kizlar merhaba... bugun suleyman beye gittik ve ilk ignemi oldum. Tedavimiz basladi. 10 -12 gunluk bir maraton basliyor bizim icin. Hergun aksam igne ve gunde 2 kez hap verdi. Allahim hepimizin yuzune gulsun. Hakkimizda hayirlisi olsun
tedavın hayırlı olsun cnm ıns hersey yolunda gıder yuzunuz guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…