biizde Kaan hocada tedavi görüyoruz çok sıkıştırdık yoksa şu hastanede yapın demiyordu asla.eşimin genetik testleri orda yapılınca artık genartta yapabilirsiniz dedi.genartla anlaşması yok canım nerede istersen orada yapar.normalde şuan trilyoner olabilir o kadar hastası var adamın ama bilim için çalışıyor hiç kimseyi yolmaya çalışmıyor.gandhi gibi valla inanılması güç.eğer 5 yıldır onda tedavi olmasaydık inanmazdım.Yani biz normalde kaan beyin hastasiyiz burda ogrendigim kadariylada kaan hoca genartla anlamasmaliymis genelde hastalarini oraya yonlendiriyomus ama bize genetik unitesi oldugu icin ozel hrs hastanesinde yapalim tup bebeginizi diye msj atmis.anlamadim niye orayi dedi bize kaldiki o hastaneden memnun olan 2 3 kisi anca var nette acayip sikayet var.bende ondan arastiriyorum iste.aslinda normalde ben novaart yada genart diye dusunuyodum ama bilmiyorum iste.simdi sen oranin genetik unitesi var diyosun yani.cunku esimde deltaf508 mutasyonu casiyicisi cikti.genetik bi bizukluk var yani canim saol tatlim paylasimin icin
Canim sizin nekadar oldu tedaviye baslayali bizim 3 ay dolmak uzere kaan hocada siz hic sperm fisch testi yaptinizmi yaptiysaniz bi gelisme oldumu hicevet canım akay hastanesinde hoca orda yeni anlaşma yaptı yeniydi ama 4hasta ameliyat etti orda ben hastaneden hiç memnun kalmadım.
İnsallah bizde o duygulari yasariz aminnnnnBenim esim mikrotese oldugunda esimle ameliyata girmeden bulunursa narkozluda olsa elini sıkacaktim. Ve cok şükür oylede oldu elini narkozluyken sıktım ve esim gozleri kapalı bir sekilde aglamisti Mutluluktan. Ve cok şükür suan hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin.
amin :) ne güzel olmuş avatarın gibi oğluşun olsun inşallahİnsallah bizde o duygulari yasariz aminnnnn
sütü bizede Bi genetikçi söylemişti de neden öyle dediğini anlayamamıştık sağol canım.eşimde her gün içiyor lıkır lıkır.Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar .... Sonunda mr sonucunu doktora göstermek için bugün gittik ve doktor L3 bölgesiyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi . Bende eşim çocuk tedavisi görüyor birinin tavsiyesi üzerine çektirmek istedik dedim. Ve biz henüz hastalığımızla ilgili bişe söylemeden azospermmi dedi. Biz şaşırdık ve nerden bildiniz dedik doktor hanımda benim erkek kardeşimde azospermdi şu an 4 tane çocuğu var dedi. Eşime beslenmesine dikkat edip doğal beslenmesi gerektiğini söyledi hazır hiç bişe yeme özellikle sütlerin içerisine bir madde koyuyorlarmış bu da kısırlığa sebep oluyormuş. Ve hamburger de özellikle yenmemeli diye söyledi . Kısacası ambalajlı bişe yeme dedi.
Aminnn insallah cümlemize kizz ben onun oglan oldugunu simdi gordum bebek olsunda cinsiyet onemli degilamin :) ne güzel olmuş avatarın gibi oğluşun olsun inşallah
biz 2013 de başladık hepsini yaptırdık sperm fısh testide dna hasar testide hiç bişey cıkmadı tesede de cıkmadı canımCanim sizin nekadar oldu tedaviye baslayali bizim 3 ay dolmak uzere kaan hocada siz hic sperm fisch testi yaptinizmi yaptiysaniz bi gelisme oldumu hic
Aycan sen napiyon denicenmi tup bebegi spermlerin hazir nede olsa .canim siz yaptinizmi bu fisch testini bizim 3 ay dolmak uzere nedersin bi sperm testi yaptirsakmi:)Aminnn insallah cümlemize kizz ben onun oglan oldugunu simdi gordum bebek olsunda cinsiyet onemli degil
:) ne çıkarsa bahtına bilmeden oğlan seçmişsin işte.hayırlısı inşallah.Aminnn insallah cümlemize kizz ben onun oglan oldugunu simdi gordum bebek olsunda cinsiyet onemli degil
evet deniyoruz canım ama buda çok zor yav.neler çektim bilemezsin resmen 5kez doğum yapmış gibi oldum.insanın içini oyuyorlar resmen.Aycan sen napiyon denicenmi tup bebegi spermlerin hazir nede olsa .canim siz yaptinizmi bu fisch t
estini bizim 3 ay dolmak uzere nedersin bi sperm testi yaptirsakmi:)
Bizede 3 ay oldı tedaviye yaptırdık hiç birşey çıkmadı. Tedaviye ve umutlara devam ediyoruzAycan sen napiyon denicenmi tup bebegi spermlerin hazir nede olsa .canim siz yaptinizmi bu fisch testini bizim 3 ay dolmak uzere nedersin bi sperm testi yaptirsakmi:)
nedenmiş peki?genetik mi?Bizede 3 ay oldı tedaviye yaptırdık hiç birşey çıkmadı. Tedaviye ve umutlara devam ediyoruz
Canim siz hicmi aramadiniz doktoru biz aramisdik yarim saate dönmüsdü bize ama demisdi bugün aksama cikmassa yarin sabaha kesin cikar demisdi ayrintili taraniyor korkmaa insallah olumlu sonuc alirsin. Iyi düsün iyi olsuun insallahKızlar durumumuz henüz belli değil...
Genart taki doktorunuz sertaç bey miydi. Neden memnun kalmadınız paylaşırmısınıznedenmiş peki?genetik mi?
evet canım patolojı sonucu ögrndktese patolojisindemi cıktı sertoli cell olduğu
Yok nedeni ateşli hastalık olabilirmiş . Belki tıkanıklıkta olabilir dedinedenmiş peki?genetik mi?
Aynen oyle bende bu duruma biraz kizdim niye hic ugrasmiyor diye ama ugrasani da bulduk hicbirsey degismedi.
tedavın hayırlı olsun cnm ıns hersey yolunda gıder yuzunuz gulerKizlar merhaba... bugun suleyman beye gittik ve ilk ignemi oldum. Tedavimiz basladi. 10 -12 gunluk bir maraton basliyor bizim icin. Hergun aksam igne ve gunde 2 kez hap verdi. Allahim hepimizin yuzune gulsun. Hakkimizda hayirlisi olsun
bize patoloji sonuç vermediler bizmi istiyoruz onu nasıl oluyo akay hastanesinde tüp bebek yeni kurulmuş zaten.istanbul eurofertilin ankara şubeşi arkadaşlarevet canım patolojı sonucu ögrndk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?