Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar aysun arkadaşımızdan hala haber yok mu bu kadar bekletilir mi ya sırf bu yüzden Kaan hocadan vazgeçebilirim

Genart taki doktorunuz sertaç bey miydi. Neden memnun kalmadınız paylaşırmısınız
merkezin kapısında Bi adam var merkez ona yönlendiriyor ilaç için.eczaneden pahalıya o adam oraya gelenlere satıyor.zaten şaşkın olan insanları oracıkta sobeliyor bu adam.fiş miş vermiyor karaborsa bu işi yapıyor galiba.sertaçtı evet,idrara sıkışık olmak gerekiyor biliyorsun transferden önce,bende heyecandan gelmedi Bi türlü.buda yarım saat bekledi sıkıldı ondan başka kimse kalmamıştı ofladı pufladı.transferi öylece yapıverdi,transferden sonrada merkezde yarım saat beklemeye izin verdiler ondan sonra sepetlediler hemen.akşam 5 gibiydi o yüzden sanırım.Ama ben Bi dünya emek verdim Bi sürü para verdim kimin umurunda.

Arkadaşlar dün akşam hocayla görüştük bir kısmına bakılmış ve bulunamamış sabaha kadar aramaya devam edileceğini söyledi şimdi tekrar haber bekliyoruz fakat ümidimiz yok maalesef bulunamazsa üç gün solüsyonda bekletilip tekrar bakılacak yine olmazsa başka bir laboratuvarda başka bir işlemden bahsetti kromozom eksikliği falan var mı diye bakılacakmış o süreç de on beş gün sürüyormuş sonunda Ayrıntılı bir rapor sunacağım dedi bakalım her şeyin Hayırlısı artık.. Merak eden dua eden arkadaşlar Allah Razı olsun hepinizden..

Caniimm üzülmee insallah cikaar lim15 testindende bahsettimi bize yapmisdi tedavi uygularsa cevap verirmi tedaviye diye bakiliyo labaratuvarda

Caniimm üzülmee insallah cikaar lim15 testindende bahsettimi bize yapmisdi tedavi uygularsa cevap verirmi tedaviye diye bakiliyo labaratuvarda
Canm lim15 demedi direk ama on beş günlük süreçte tedavi uygulanırsa cevap verir mi o belli olacakmış. peki sizin sonucunuz ne oldu canm?

bize patoloji sonuç vermediler bizmi istiyoruz onu nasıl oluyo akay hastanesinde tüp bebek yeni kurulmuş zaten.istanbul eurofertilin ankara şubeşi arkadaşlar
yok canm ya onu tese yaparken alıyolar hepsıne bakıyolar parcaların sperm varmı dıye o bır parcayada patolojıde bakıyolar azosperm nedenıde ordan cıkan inceleme sonu ögrendk

Canim insallah bakilacak kisimda bulunur. Umidini kaybetme. Rabbimden umit kesilmez. Insallah yuzunuz guler canim. Bizde 2 tese de bulundu ama olmadi hersey Rabbimin takdiri Hakkimizda hayirlisi

Son düzenleme:
Canim insallah bakilacak kisimda bulunur. Umidini kaybetme. Rabbimden umit kesilmez. Insallah yuzunuz guler canim. Bizde 2 tese de bulundu ama olmadi hersey Rabbimin takdiri Hakkimizda hayirlisi
Canm inş Dediğin gibi olur ama öyle olsaydı haber verirlerdi bence.. İşimiz çok zor gerçekten sperm bulununca da garanti değil bu sefer de Bebeğin tutunamaması gibi bir sorun var

Canm lim15 demedi direk ama on beş günlük süreçte tedavi uygulanırsa cevap verir mi o belli olacakmış. peki sizin sonucunuz ne oldu canm?

Anladm lim15 iste o kaan hoca 15 gün diyo ama labaratuvar 1 ayda cikariyo sonuclari hocanin dedigi hizlandirilmis ama labaratuvar genis bakiyo tam 1 ayda cikyo sonucta bizde tedvaiye cevap verebilir cikdi 2 ay oldu tedavideyiz

Canm inş Dediğin gibi olur ama öyle olsaydı haber verirlerdi bence.. İşimiz çok zor gerçekten sperm bulununca da garanti değil bu sefer de Bebeğin tutunamaması gibi bir sorun var
Evet canim bizde ilkinde tutunamadi negatif sonuc almistik. 2. nci de embriyo bolunemedi bile Rabbim sınavımızı gecmemizi saglasın insallah. Zorlu bir sinav bizimkisi. Yasta geciyor benim Hayirlisi dedim hep. Oyle de olsun insallah arkadasim. Olursa da olmazsa da Rabbimin takdiri. Ama insallah muradı kabul olan kullarından eylesin Rabbim hepimizi

Bende tuvalete sıkışamamıştım.ama o kadar su içmişsin birşey olmaz transferini yapalım dediler. Ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bende iki denemeyi güven hastanesinde yapmıştım. Şimdi genart sertaç beyi düşünüyordum.benim için önemli olan hastanın menfatini düşünüp ona güven verip onu rahatlatmak.psikolojik olarak zaten çok gergin oluyor insan.Böyle davranan doktorda çok az sanırım.

Saol canim benim allah razi olsun

şimdi gittiğim merkezdeki doktora su içmeden sondayla şişir dedim onu bile kabul etmedi ve sıkışık olmanın çok önemli olduğunu anlattı.

şimdi gittiğim merkezdeki doktora su içmeden sondayla şişir dedim onu bile kabul etmedi ve sıkışık olmanın çok önemli olduğunu anlattı.
Doğrudur. Doktordan doktora farkediyorda olabilir. İkincisindede aşırı derecede sıkışmıştım. Böyle transfer yapamıyorum bir kısmını boşaltacağım demişti. Hiç sevmiyorum şu sıkışma işini. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…