- 22 Mart 2015
- 95
- 101
- 23
- 33
Merhaba canimKizlar Merhaba
MERHABA canimMerhaba canim
Canimgecmis olsun ins.yavrularimiza kavusuruz hepimiz benim esomde azospermi burdaki arkadaslar gibi bizim fsh de normal genetikte normal variskosel vardi ameliyat olduk beklioz ins.cikiaimiz olur sizin azospermi sebebiniz ne canim kucukken bi rahasizlik gecirmismi yada inmemiz testis filan varmi benim esim atesli hastaliktan olabilir demis doktor mucadeleye devam bizde mikro olcaz gibi hepimiz ins.yavrularimza kavusuruzBiz 5 yıllık evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim ilk tedaviye basladik bahceci klinigi tansel kaplancan inş iyi sonuçlar alırız bizden hormon ve genetik testi istedi hormon fsh yuksek çıktı genetik iyi çıkmış bugün eşimi aramış böyle durumda olan varmı birde facedeki grubun adı ney
canım lim15 testini bende sormuştum o zaman kaan hocaya bizde bakıldımı böyle bişeye diye onun bana cevabı:Sizde LIM15 ve PCNA markırlarına gerek yoktu çünk zaten elonde spermatid dediğimiz tam olgunlaşmamış spermler görmüştük. Bunları, bu hücreler çıkmadığı zaman yapıyoruz. Saygılarımla.Anladm lim15 iste o kaan hoca 15 gün diyo ama labaratuvar 1 ayda cikariyo sonuclari hocanin dedigi hizlandirilmis ama labaratuvar genis bakiyo tam 1 ayda cikyo sonucta bizde tedvaiye cevap verebilir cikdi 2 ay oldu tedavideyiz
biizde Kaan hocada tedavi görüyoruz çok sıkıştırdık yoksa şu hastanede yapın demiyordu asla.eşimin genetik
Ah canım ama trilyon ama muayenesi çok pahalı canım tabi bizim gözümüz görmüyor canım yeterki çocuk olsun diye parası olmayanlar için çok zor aslında gerçi şunu bilmiyorum muayene oluyorsun tahlil sonuçlarını göstermeye gittiğinde yine para alıyormu
canım lim15 testini bende sormuştum o zaman kaan hocaya bizde bakıldımı böyle bişeye diye onun bana cevabı:Sizde LIM15 ve PCNA markırlarına gerek yoktu çünk zaten elonde spermatid dediğimiz tam olgunlaşmamış spermler görmüştük. Bunları, bu hücreler çıkmadığı zaman yapıyoruz. Saygılarımla.
cnm gecmıs olsun oncelıkle bız emre bakırcıoglunun hastasıyız bızdede butun degerler normal sadece fsh yuksek ama emre bey tedavı uygulamıyorBiz 5 yıllık evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim ilk tedaviye basladik bahceci klinigi tansel kaplancan inş iyi sonuçlar alırız bizden hormon ve genetik testi istedi hormon fsh yuksek çıktı genetik iyi çıkmış bugün eşimi aramış böyle durumda olan varmı birde facedeki grubun adı ney
Saol canim tesekur ederim senin kac klostrolun biliyomusun doktor beslenmeden kaynakli dedi ta kucuklten baslarmis ben simdi farkettim bu hafta tekrar bakilcak ama beni cok korkuttu spor yapmam gerektini soyledi cokta kilolu degilim aslindaEcemcicek canım benimde çok yüksek kolestrol dr bana hiç birşey demedi 29 yaşındayım bende stresten kolestrol yükselebilir dr sorduğum da onaylamısti çok geçmiş olsun her ikisi icinde
Hayir sekreter bir sey yapmiyo email yoluyla gondermen gerekiyor yada doktorun cebi varsa msj atarkadaslar yarın kan tahlılı varda kaan hocayada kayıt olamadım sonucları sekreterını arayp söylesek oluyormu bılgsı olan varmı
Ayyy hadi insallah hamilesindirgunaydın kızlar esım ınmemıs testıs amelıyatı oldu 3 ay once ındırme ıslemını emre bey yapmıstı bu amelıyattan sonra acaba testısler uretım yapmaya baslar mı ılk defa gunum 5 gun gecıktı test yapıp hayal kırıklıgınada ugramak ıstemıyorum ama bu ay kokulara karsı bır sorunum ve tansıyon dusukluqum vardı ama tansıyon daha dusmuyo bır hafta surdu oyle suanda sadece hafıf adet aqrılarım oluyo ara sıra sızde test yapmalımıyım yoksa beklemelımıyım
çiçek00 canım adını görünce hemen hatırladım,eski günler geldi aklıma kimler vardı kimler...doğal çıkış olduğuna çok sevindim benim kızım oldu canım rabbim sanada,hepinize nasip etsin...ben inanıyorum rabbime el açın ve ezber duaları değil içinizden geleni söyleyin,herzaman dualarımdasınız,hastane önünde sperm çıkacak mı diye beklediğim günü asla unutamam...kısmet olursa bende yazın bir kez daha tüp bebek yapcaz kısmet olursa kızımıza kardeş istiyoruz...Hosgeldın selva senı gorunce eskı gunler geldı aklıma ... Cok sevındım senı gordugume
Masallah oglun kocaman delı kanlı olmus masallah ona ..oglun oldu dıye hatırlıyorum ben
Sen hamılelık haberını verdıgın gun bızde teseden olumsuz sonuc almıstık
Teseden olumsuz sonuc aldık canım ama rabbım dogol yollan sperm cıkısı nasıp ettı
Tedavıye baslıyorum bende ınsallah senın gıbı ılk denememde alırım kucagıma yavrumu bende
Bugun ılk ıgnemı olcam
Rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın
Allah kımseye dermansız dert vermesın
Duaların ıcınde allah razı olsun...
ınsallah cnm yaAyyy hadi insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?