Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz 5 yıllık evliyiz ve eşimin azosperm olduğunu öğrendim ilk tedaviye basladik bahceci klinigi tansel kaplancan inş iyi sonuçlar alırız bizden hormon ve genetik testi istedi hormon fsh yuksek çıktı genetik iyi çıkmış bugün eşimi aramış böyle durumda olan varmı birde facedeki grubun adı ney

Canimgecmis olsun ins.yavrularimiza kavusuruz hepimiz benim esomde azospermi burdaki arkadaslar gibi bizim fsh de normal genetikte normal variskosel vardi ameliyat olduk beklioz ins.cikiaimiz olur sizin azospermi sebebiniz ne canim kucukken bi rahasizlik gecirmismi yada inmemiz testis filan varmi benim esim atesli hastaliktan olabilir demis doktor mucadeleye devam bizde mikro olcaz gibi hepimiz ins.yavrularimza kavusuruz

Anladm lim15 iste o kaan hoca 15 gün diyo ama labaratuvar 1 ayda cikariyo sonuclari hocanin dedigi hizlandirilmis ama labaratuvar genis bakiyo tam 1 ayda cikyo sonucta bizde tedvaiye cevap verebilir cikdi 2 ay oldu tedavideyiz
canım lim15 testini bende sormuştum o zaman kaan hocaya bizde bakıldımı böyle bişeye diye onun bana cevabı:Sizde LIM15 ve PCNA markırlarına gerek yoktu çünk zaten elonde spermatid dediğimiz tam olgunlaşmamış spermler görmüştük. Bunları, bu hücreler çıkmadığı zaman yapıyoruz. Saygılarımla.

Kızlar doktor sperm bulunması için yüzde elli şans veriyor ve beni de tüp bebeğe hazirlayacaklarini söylüyor.sizce olur da bulunursa dondurmak mı yoksa eş zamanlı transfer mi ?

Ecemcicek canım benimde çok yüksek kolestrol dr bana hiç birşey demedi 29 yaşındayım bende stresten kolestrol yükselebilir dr sorduğum da onaylamısti çok geçmiş olsun her ikisi icinde

arkadaslar yarın kan tahlılı varda kaan hocayada kayıt olamadım sonucları sekreterını arayp söylesek oluyormu bılgsı olan varmı

Evet caniim dogru bizde spermatid cikmamisdi ondan

yazdıklarını göremedim canım alıntılarken bişey olmuş.

cnm gecmıs olsun oncelıkle bız emre bakırcıoglunun hastasıyız bızdede butun degerler normal sadece fsh yuksek ama emre bey tedavı uygulamıyor
ınsallah hersey ıstedıqınız gıbı olur

Günaydın arkadaşlar dün Akşama doğru Kaan hoca Msj Attı pazartesiye kadar laboratuvarda kalacak armaya devam ediyoruz diyor sanırım sperm bulunamadı ama spermatide bakacaklar spermatid bulunursa tedaviye başlicaz bulunamazsa genetik teste gidecek sonuca göre de yol Haritası belirleyeceğiz.. Ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da çok korkuyorum sonuçtan.. Dün yoldaydık kızlar tel.çekmiyordu ondan haber veremedim size..hava Şartları çok kötüydü bir Sürü kazaya Şahit olduk Çok şükür sağ salim evimizdeyiz şimdi..

gunaydın kızlar esım ınmemıs testıs amelıyatı oldu 3 ay once ındırme ıslemını emre bey yapmıstı bu amelıyattan sonra acaba testısler uretım yapmaya baslar mı ılk defa gunum 5 gun gecıktı test yapıp hayal kırıklıgınada ugramak ıstemıyorum ama bu ay kokulara karsı bır sorunum ve tansıyon dusukluqum vardı ama tansıyon daha dusmuyo bır hafta surdu oyle suanda sadece hafıf adet aqrılarım oluyo ara sıra sızde test yapmalımıyım yoksa beklemelımıyım

Ecemcicek canım benimde çok yüksek kolestrol dr bana hiç birşey demedi 29 yaşındayım bende stresten kolestrol yükselebilir dr sorduğum da onaylamısti çok geçmiş olsun her ikisi icinde
Saol canim tesekur ederim senin kac klostrolun biliyomusun doktor beslenmeden kaynakli dedi ta kucuklten baslarmis ben simdi farkettim bu hafta tekrar bakilcak ama beni cok korkuttu spor yapmam gerektini soyledi cokta kilolu degilim aslinda

Ayyy hadi insallah hamilesindir

çiçek00 canım adını görünce hemen hatırladım,eski günler geldi aklıma kimler vardı kimler...doğal çıkış olduğuna çok sevindim benim kızım oldu canım rabbim sanada,hepinize nasip etsin...ben inanıyorum rabbime el açın ve ezber duaları değil içinizden geleni söyleyin,herzaman dualarımdasınız,hastane önünde sperm çıkacak mı diye beklediğim günü asla unutamam...kısmet olursa bende yazın bir kez daha tüp bebek yapcaz kısmet olursa kızımıza kardeş istiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…