Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar doktor sperm bulunması için yüzde elli şans veriyor ve beni de tüp bebeğe hazirlayacaklarini söylüyor.sizce olur da bulunursa dondurmak mı yoksa eş zamanlı transfer mi ?
Bence eş zamanli iyi ama cikmadigi taktirde senin tedavin bosa gidiyor bence emre beyle iyice konusup kararini ver canim

Arkadaslar nasilsiniz bizde gecen yaz olumsuz bi tese atlatmistik sebebimizde belli degil zaten hersey normal acaba biseyler yapmalimiyiz hic bilmiyorum su anda kendimi ise vermisim herseye olumlu bakip eglenmeye calisiyorum ama bi tarafimdaki o eksiklik duygusu oyle bi anda geliyoki herseyden bikiyorum sadece dua ediyorum ve inaniyorumki cikmadik candan umit kesilmez dogal yolla cikis olur diye hep bi umudum var ama bi taraftanda biseyler yapmak lazim diye dusunuyorum sizce ne yapmaliyim ??

Vala bende senin gibi yaptim basarisiz teseden sonra ustune gitmicem dedim bi baktimki 10 sene gecmis 3 ay oldu tedaviye basladik kaan hocada hayirlisi artik yani anlican beklemekle bir sey olmuyor son bi kez sansimi denicem

cnm gecmıs olsun oncelıkle bız emre bakırcıoglunun hastasıyız bızdede butun degerler normal sadece fsh yuksek ama emre bey tedavı uygulamıyor
ınsallah hersey ıstedıqınız gıbı olur

Mrb. bizde emre beye gitmeyi düşünüyoruz Daha araştırıyoruz ama merak ettim herşey normalse neden tedavi uygulamıyor..

Mrb. bizde emre beye gitmeyi düşünüyoruz Daha araştırıyoruz ama merak ettim herşey normalse neden tedavi uygulamıyor..
Canim hersey normalse nasil bi tedavi uygulayabilirki hani fsh yuksekse yada diger drgerler normal degilse uygulanirda. Obur turlu tedavi yapilmasi bosuna hormon yuklemek olur.

Canim hersey normalse nasil bi tedavi uygulayabilirki hani fsh yuksekse yada diger drgerler normal degilse uygulanirda. Obur turlu tedavi yapilmasi bosuna hormon yuklemek olur.
cnm bızde sadece fsh yuksek dıger deqerlerımız normal esım yenı amelıyat oldu aqustosa kadar bekleyelım dedı tedavı gerekmez mı dedım oda tedavı gerekse ben yaparım dedı testıslerı acık bakmadan ıcınde ne var bılemeyız dedı

Canim icerde ne oldgunu gorup ona gore uyguluyo galiba. Allah yardimcimiz olsun.. gecikme olmus insallah bi mucize olmustur canim

Canım bizimkisi sanırsam küçüklük te inmemiş testis var bakalım bizde mikro tese olucaz inşallah Rabbim hepimize versin siz nerde tedavi goruyorsunuz

Canım inş hamilesindir ama bence bir test yap doktor dedimi normal çıkış olur diye benim eşimde de inmemiş testis var

Canım inş hamilesindir ama bence bir test yap doktor dedimi normal çıkış olur diye benim eşimde de inmemiş testis var
bızımde ınmemıs testıs 3 ay once amelıyat oldu cnm adetım ılk defa 5 gun gecıktı hep ıkı gun gecıkırdı bır ıhtımal umıtlenıyo ınsan
normal cıkıs olur mu olmaz mı bırsey demedı tese ancak olabılır ama yınede allahtan umıt kesılmez bellı mı olır

Canım bizimkisi sanırsam küçüklük te inmemiş testis var bakalım bizde mikro tese olucaz inşallah Rabbim hepimize versin siz nerde tedavi goruyorsunuz
Canim biz istanbulada marmara universitesinde yaptirdik herseyimizi variskosel vardi ameliyat oldulk yuzde on ihtimal cikis olur dedi doktor umitt iste veklioz suan bes ay bekliycez saglikli beslenioruz Rabbim buyuk yardimcimiz olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…