Aminnn canım. Sende insallah hamilesindiramın cnm ınsallah guzel allahım sesımızı duysun
Canim benim dualarım seninle. Simdi sende tevekkul et Rabbime birak o hakkimizda hep en iyiyi bilir yasatir. Rabbim hakkimizda hayirli olani sen bilirsin senin yazina boynum kildan ince hayirlisini ver derim hep. Rabbim gonlumuze duseni nasip etsin, biz kullarini minik kuzucuklarimizla mukafatlandirsin insallahKızlar her şey çok yeni daha ama ben kendimi nedense çok yorulmuş hissediyorum Rabbim dayanma gücü versin hepimize çok ihtiyacım var duaya...
Aminnn canım. Sende insallah hamilesindir
Insallah cnm benim henuz hastalanmadim yarin test alacam bakalim ne cikicakAminnn canım. Sende insallah hamilesindir
Insallah pozitif cikar canimInsallah cnm benim henuz hastalanmadim yarin test alacam bakalim ne cikicak
Canim benim dualarım seninle. Simdi sende tevekkul et Rabbime birak o hakkimizda hep en iyiyi bilir yasatir. Rabbim hakkimizda hayirli olani sen bilirsin senin yazina boynum kildan ince hayirlisini ver derim hep. Rabbim gonlumuze duseni nasip etsin, biz kullarini minik kuzucuklarimizla mukafatlandirsin insallah
Bilirim canim o dolup taşmaları. 16 yıldır az yasamadım zaman zaman hala yaşıyorum da. Zamanla külleniyor ama en ufak kıvılcımla yanıp tutuşuyor içim yanardağ misaliAllah Razı olsun canım iyiki varsınız çooook Haklısın aslında şimdi iyiyim ama bazen içim taşıyor işte... İnşallah hepimiz muradımıza ereriz hayırlısıyla amiiiin..
InscnmInsallah pozitif cikar canim
Doğal derken canım kullandığınız bitkisel bir ürün varmı macun gibiCanim biz istanbulada marmara universitesinde yaptirdik herseyimizi variskosel vardi ameliyat oldulk yuzde on ihtimal cikis olur dedi doktor umitt iste veklioz suan bes ay bekliycez saglikli beslenioruz Rabbim buyuk yardimcimiz olsun ins
Malesef arkadasim malesef dedin gibi kader elden birsey gelmiyor benimde 12 sene oldu icimdeki yanardag sönmüyor rabbim baska dertler vermesinBilirim canim o dolup taşmaları. 16 yıldır az yasamadım zaman zaman hala yaşıyorum da. Zamanla külleniyor ama en ufak kıvılcımla yanıp tutuşuyor içim yanardağ misaliNe yapalım kader arkadaşlarım bu da bizim hayattaki sınavımız, insallah Rabbim bir gün yüzümüzü güldürür
Amin canım Rabbim eşlerimizi korusun, saglık sıhhat versin başımızdan eksik etmesinMalesef arkadasim malesef dedin gibi kader elden birsey gelmiyor benimde 12 sene oldu icimdeki yanardag sönmüyor rabbim baska dertler vermesin
Bazen düsünürdüm neden bu benim basima geldi diye etrafimdi boyle bebek hasreti ceken yoktu sanki bunu rabbimden gelen bi ceza gibi gorurdum ben neyaptimda bu benim basima geldi derdim taki bu topigi bulana kadar rabbim beni affetsin burada sizlerle dertlesmek benim piskolejimi duzellti kimseyle derdini paylasamiyosun paylassanda anlamiyolar sadece senin canini yakiyolar insallah hepsi gececek verende o alanda oAmin canım Rabbim eşlerimizi korusun, saglık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin
Canim sen kaan hocadami tedavidesin korkma insallah kotu birsey yoktur nezamandir kullaniyor esin ignelerikızlar moralim çok bozuk sabahtan beri aglıyorum ne yapcam diye biyeri tamir etmeye çalışıyoruz biyer cıkıyo allahım yardım etsin allaha sıgınıyorum.eşimin PSA değeri 9.06 cıkmıştı hocaya email attım cevap yazmış ilaçları kesin hiç vakit kaybetmeden üroloji muayene olun ya iltihaplanma yada prostat hastalığıyla ilğili olabilir sonucu bana yazın demiş.acaba bu iğneler mi büyüttü bu nebido iğnemi offfffffffffffffffffffffffff
Canim bu PSA dedigin ne oluyor hoca bizden bunu istemedi hickızlar moralim çok bozuk sabahtan beri aglıyorum ne yapcam diye biyeri tamir etmeye çalışıyoruz biyer cıkıyo allahım yardım etsin allaha sıgınıyorum.eşimin PSA değeri 9.06 cıkmıştı hocaya email attım cevap yazmış ilaçları kesin hiç vakit kaybetmeden üroloji muayene olun ya iltihaplanma yada prostat hastalığıyla ilğili olabilir sonucu bana yazın demiş.acaba bu iğneler mi büyüttü bu nebido iğnemi offfffffffffffffffffffffffff
Canim neden oyle dusunuyorsunki sonucta zaman bizim aleyhimize isliyor bence isinden daha onemli buSlm kizlar su aralar kafam karmakarisik burada dertlerimiZi huzunlerimizi umutlarimizi paylasiyoruz sizlerle.en yakinlarimizin bile bilmesiklerini samimiyetle anlatiyoruz hepimizde.sizin yardimlariniza dusuncelerinize ihtiyacim var.suan basimizda ole bi dert varki rabbim kotuluklerini kendilerine cevirain tabbim tez zamanda kurtarsin bizi hepimizi.sizlere bisi danismak iatiyorum bikaciniz biliosunuz esimin isiyle alakali sorunlari var.suan tum testlerimiz cikti yapmamiz gereken tek sey gidip tarih almak ve bebek icin hazirlanmak ama suan bunu istemiyorum.tabiki bebegim olsun cok istiyorum ama esim yanimdayken olsun istiyorum.eger hamile kalirsam esimin ynumuzda olamama gibi bi ihtimal var.esim yapalim dio ama ben bencillik yapip sirf anne olabilmek icin onun belkide hayatinda bi kere yasayacagi seyden mahrum kalmasini istemiyorum.bicok anini kacirmasini hem beni hemde bunlari dert etmesini istemiyorum.arkadaslarim siz olsaydiniz be yapardiniz.dusununki esiniz mecbur kaldigi icin sizden ayrilabilir baslarmiydiniz tedaviye.hos daha bisi belli degil ama korkuyla bkliyorum iste ihtimalleri dusunmeden edemiyom.siz ne yapardiniz
canım ınsallah hamılesındır ınsallah rabbim yardım etsın hepımızebızımde ınmemıs testıs 3 ay once amelıyat oldu cnm adetım ılk defa 5 gun gecıktı hep ıkı gun gecıkırdı bır ıhtımal umıtlenıyo ınsan
normal cıkıs olur mu olmaz mı bırsey demedı tese ancak olabılır ama yınede allahtan umıt kesılmez bellı mı olır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?