canım sizin problem nedirBilirim canim o dolup taşmaları. 16 yıldır az yasamadım zaman zaman hala yaşıyorum da. Zamanla külleniyor ama en ufak kıvılcımla yanıp tutuşuyor içim yanardağ misaliNe yapalım kader arkadaşlarım bu da bizim hayattaki sınavımız, insallah Rabbim bir gün yüzümüzü güldürür
Slm kizlar su aralar kafam karmakarisik burada dertlerimiZi huzunlerimizi umutlarimizi paylasiyoruz sizlerle.en yakinlarimizin bile bilmesiklerini samimiyetle anlatiyoruz hepimizde.sizin yardimlariniza dusuncelerinize ihtiyacim var.suan basimizda ole bi dert varki rabbim kotuluklerini kendilerine cevirain tabbim tez zamanda kurtarsin bizi hepimizi.sizlere bisi danismak iatiyorum bikaciniz biliosunuz esimin isiyle alakali sorunlari var.suan tum testlerimiz cikti yapmamiz gereken tek sey gidip tarih almak ve bebek icin hazirlanmak ama suan bunu istemiyorum.tabiki bebegim olsun cok istiyorum ama esim yanimdayken olsun istiyorum.eger hamile kalirsam esimin ynumuzda olamama gibi bi ihtimal var.esim yapalim dio ama ben bencillik yapip sirf anne olabilmek icin onun belkide hayatinda bi kere yasayacagi seyden mahrum kalmasini istemiyorum.bicok anini kacirmasini hem beni hemde bunlari dert etmesini istemiyorum.arkadaslarim siz olsaydiniz be yapardiniz.dusununki esiniz mecbur kaldigi icin sizden ayrilabilir baslarmiydiniz tedaviye.hos daha bisi belli degil ama korkuyla bkliyorum iste ihtimalleri dusunmeden edemiyom.siz ne yapardiniz
Bu durumu yasamayan anlayamaz. Bizi bizden baska kimse anlayamaz, zaten surekli anlatinca uzaklasir en sevdiklerin bile maalesefBazen düsünürdüm neden bu benim basima geldi diye etrafimdi boyle bebek hasreti ceken yoktu sanki bunu rabbimden gelen bi ceza gibi gorurdum ben neyaptimda bu benim basima geldi derdim taki bu topigi bulana kadar rabbim beni affetsin burada sizlerle dertlesmek benim piskolejimi duzellti kimseyle derdini paylasamiyosun paylassanda anlamiyolar sadece senin canini yakiyolar insallah hepsi gececek verende o alanda o
canım esinde senden ayrı kalsa dahı baslamanı ısteyecektır emınım. cunku bır an once herseyın ıstedıgı gıbı olması umıdıyle yasayacaktır sen beklersen belkıde zaman gecmıs olabılır ben derım kı kendı kendıne bunları hallet esınıde mutlu haberlerle karsılaSlm kizlar su aralar kafam karmakarisik burada dertlerimiZi huzunlerimizi umutlarimizi paylasiyoruz sizlerle.en yakinlarimizin bile bilmesiklerini samimiyetle anlatiyoruz hepimizde.sizin yardimlariniza dusuncelerinize ihtiyacim var.suan basimizda ole bi dert varki rabbim kotuluklerini kendilerine cevirain tabbim tez zamanda kurtarsin bizi hepimizi.sizlere bisi danismak iatiyorum bikaciniz biliosunuz esimin isiyle alakali sorunlari var.suan tum testlerimiz cikti yapmamiz gereken tek sey gidip tarih almak ve bebek icin hazirlanmak ama suan bunu istemiyorum.tabiki bebegim olsun cok istiyorum ama esim yanimdayken olsun istiyorum.eger hamile kalirsam esimin ynumuzda olamama gibi bi ihtimal var.esim yapalim dio ama ben bencillik yapip sirf anne olabilmek icin onun belkide hayatinda bi kere yasayacagi seyden mahrum kalmasini istemiyorum.bicok anini kacirmasini hem beni hemde bunlari dert etmesini istemiyorum.arkadaslarim siz olsaydiniz be yapardiniz.dusununki esiniz mecbur kaldigi icin sizden ayrilabilir baslarmiydiniz tedaviye.hos daha bisi belli degil ama korkuyla bkliyorum iste ihtimalleri dusunmeden edemiyom.siz ne yapardiniz
Canim bizde azospermi var muhtemelen kucukken gecirdigi atesli hastaliga bagli dendi. Eşimde 2 tesede de sperm bulundu ilki negatif sonuclandi ikinci emriyo gelisemedigi icin transfer olamadicanım sizin problem nedir
Kaan hocami yurtdisindaymiscanlar
eşimin patoloji sonucu çıktı
LEYDİNG HÜCRELİ TÜMÖR
BÜYÜME PATERNİ: EKPANSİF
NÜKLEER ATİPİ:YOK
MİTOTİK AKTİVİTE:YOK
VASKÜLER İNVASYON:YOK
GERM HÜCRELİ NEOPLAZİ İN SİTÜ:YOK
CERRAHİ SINIRLAR: TÜMÖR YER YER CERRAHİ SINIRA BİTİŞİK
NOT: leyding hücreli tümörlerin biyolojik davranışı morfolojiye bakılarak kesin olarak belirlenemez ancak bu olguda malign davranış olasılığını artıran histolojik risk faktörleri yoktur.
kızlar bir şey anlamadım hoca yokmuş yurt dışındaymış kafam karışık yani kesin bir sonuç olamıyor mu
yok canım bülent hocaKaan hocami yurtdisindaymis
canım uzulme hıc bak en azından esınden sıperm bulunmuss senın sorununuda bı sekılde tedavılerle duzeltırler ınsallah canım bızım o sansımız bıle yok esım cıftaraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve gecen sene ındırme amleıyatıyla beraber tese oldu hıc bısı cıkmadı sıpermotoza bıle cıkmadı bu senede emre beye gıttık % 15 sans verdı ve fsh da %68 cok cok yuksek yanı anlayacagın ısımız rabbımın gucune kuvvetıne kaldı onun verecegı bı mucızeye kaldı ben daha 23 yasındayım esımde 29 rabbım hepımıze yardım etsınCanim bizde azospermi var muhtemelen kucukken gecirdigi atesli hastaliga bagli dendi. Eşimde 2 tesede de sperm bulundu ilki negatif sonuclandi ikinci emriyo gelisemedigi icin transfer olamadibende de yasimin getirdigi yumurta rezervi azlığı ve gelisimi sorunlari var.
Aminnnnnncanım uzulme hıc bak en azından esınden sıperm bulunmuss senın sorununuda bı sekılde tedavılerle duzeltırler ınsallah canım bızım o sansımız bıle yok esım cıftaraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve gecen sene ındırme amleıyatıyla beraber tese oldu hıc bısı cıkmadı sıpermotoza bıle cıkmadı bu senede emre beye gıttık % 15 sans verdı ve fsh da %68 cok cok yuksek yanı anlayacagın ısımız rabbımın gucune kuvvetıne kaldı onun verecegı bı mucızeye kaldı ben daha 23 yasındayım esımde 29 rabbım hepımıze yardım etsın
Offf boyle haberler duydukca ümidimi kaybediyorum rabbim herseyin hayirlisini versin esin nerde ameliyat olducanım uzulme hıc bak en azından esınden sıperm bulunmuss senın sorununuda bı sekılde tedavılerle duzeltırler ınsallah canım bızım o sansımız bıle yok esım cıftaraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve gecen sene ındırme amleıyatıyla beraber tese oldu hıc bısı cıkmadı sıpermotoza bıle cıkmadı bu senede emre beye gıttık % 15 sans verdı ve fsh da %68 cok cok yuksek yanı anlayacagın ısımız rabbımın gucune kuvvetıne kaldı onun verecegı bı mucızeye kaldı ben daha 23 yasındayım esımde 29 rabbım hepımıze yardım etsın
kocaelı unıversıtesı tıp fakultesınde gerızekalı para manyagı bı doktor yuzunden bu haldeyızz bıze amelıyat neden boyle gectı deyınce hastanenın makınelerını bahane ettı gıdın ıstanbula dedı halbukı bız ılk emre beye gıdecegımızı soyledık ona oda ben yaparım gıtmeyın gayet basarılı olacak % 65 umut var dedı ama sonrada makınalarda sorun dıyıp basından attı resmenOfff boyle haberler duydukca ümidimi kaybediyorum rabbim herseyin hayirlisini versin esin nerde ameliyat oldu
Kizlar merhaba... bugun suleyman beye gittik ve ilk ignemi oldum. Tedavimiz basladi. 10 -12 gunluk bir maraton basliyor bizim icin. Hergun aksam igne ve gunde 2 kez hap verdi. Allahim hepimizin yuzune gulsun. Hakkimizda hayirlisi olsun
Kızlar doktor sperm bulunması için yüzde elli şans veriyor ve beni de tüp bebeğe hazirlayacaklarini söylüyor.sizce olur da bulunursa dondurmak mı yoksa eş zamanlı transfer mi ?
Kızlar her şey çok yeni daha ama ben kendimi nedense çok yorulmuş hissediyorum Rabbim dayanma gücü versin hepimize çok ihtiyacım var duaya...
Slm kizlar su aralar kafam karmakarisik burada dertlerimiZi huzunlerimizi umutlarimizi paylasiyoruz sizlerle.en yakinlarimizin bile bilmesiklerini samimiyetle anlatiyoruz hepimizde.sizin yardimlariniza dusuncelerinize ihtiyacim var.suan basimizda ole bi dert varki rabbim kotuluklerini kendilerine cevirain tabbim tez zamanda kurtarsin bizi hepimizi.sizlere bisi danismak iatiyorum bikaciniz biliosunuz esimin isiyle alakali sorunlari var.suan tum testlerimiz cikti yapmamiz gereken tek sey gidip tarih almak ve bebek icin hazirlanmak ama suan bunu istemiyorum.tabiki bebegim olsun cok istiyorum ama esim yanimdayken olsun istiyorum.eger hamile kalirsam esimin ynumuzda olamama gibi bi ihtimal var.esim yapalim dio ama ben bencillik yapip sirf anne olabilmek icin onun belkide hayatinda bi kere yasayacagi seyden mahrum kalmasini istemiyorum.bicok anini kacirmasini hem beni hemde bunlari dert etmesini istemiyorum.arkadaslarim siz olsaydiniz be yapardiniz.dusununki esiniz mecbur kaldigi icin sizden ayrilabilir baslarmiydiniz tedaviye.hos daha bisi belli degil ama korkuyla bkliyorum iste ihtimalleri dusunmeden edemiyom.siz ne yapardiniz
canlar
eşimin patoloji sonucu çıktı
LEYDİNG HÜCRELİ TÜMÖR
BÜYÜME PATERNİ: EKPANSİF
NÜKLEER ATİPİ:YOK
MİTOTİK AKTİVİTE:YOK
VASKÜLER İNVASYON:YOK
GERM HÜCRELİ NEOPLAZİ İN SİTÜ:YOK
CERRAHİ SINIRLAR: TÜMÖR YER YER CERRAHİ SINIRA BİTİŞİK
NOT: leyding hücreli tümörlerin biyolojik davranışı morfolojiye bakılarak kesin olarak belirlenemez ancak bu olguda malign davranış olasılığını artıran histolojik risk faktörleri yoktur.
kızlar bir şey anlamadım hoca yokmuş yurt dışındaymış kafam karışık yani kesin bir sonuç olamıyor mu
sanada günaydın cnmHerkese günaydınnn canlarımmmmmmm
Aminnnn canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsuncanım uzulme hıc bak en azından esınden sıperm bulunmuss senın sorununuda bı sekılde tedavılerle duzeltırler ınsallah canım bızım o sansımız bıle yok esım cıftaraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve gecen sene ındırme amleıyatıyla beraber tese oldu hıc bısı cıkmadı sıpermotoza bıle cıkmadı bu senede emre beye gıttık % 15 sans verdı ve fsh da %68 cok cok yuksek yanı anlayacagın ısımız rabbımın gucune kuvvetıne kaldı onun verecegı bı mucızeye kaldı ben daha 23 yasındayım esımde 29 rabbım hepımıze yardım etsın
Gunaydin kuzum iyi haftalarHerkese günaydınnn canlarımmmmmmm
amın canım ınsallahh ama ümıdım yok hıccanım ınsallah hamılesındır ınsallah rabbim yardım etsın hepımıze
Aaaa bunalim takilmak ve sen.... bunalimda olanlara hep destek vermussindir. Gerci gunes tutulmasindan herkes de bi bunalimlik var... Rabbim icimizi ferahlatsin huzur versin insallah...Gunaydin kuzum iyi haftalarben bunalim takiliyorum bu gunlerde fark etmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?