Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sizin problem nedir

Canım neden öyle düşünüyorsun ki. Herşey olacağına varır elbet. Problem iş sede korkmaman gerek. Allah bir kapı kapatır bir kapı açar. Bu dünyada yiyecek rızkımız kalmadığında zaten Allah canımızı almış ölmüşüz demektir. Hala yaşıyoruz. Bu yaşadıklarımızın da ebet vardır bi sebebi. Bazen herşey çocuk ta olmuyor. ama bak tüm sonuçlarınız normale dönmüşken denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Bu durumu yasamayan anlayamaz. Bizi bizden baska kimse anlayamaz, zaten surekli anlatinca uzaklasir en sevdiklerin bile maalesef bazen de caresizlikten bozuk plak gibi surekli ayni seyleri tekrarladıgımı fark ediyorum anlatirken ben bile sıkılıyorum caresizlik bu demek olsa gerek diyorum ağlıyorum ağlıyorum. Sonra oturup el acıyorum dua ediyorum yalvarıyorum Rabbime. Onun yüceliği ferahlatıyor icimi

Son düzenleme:
canım esinde senden ayrı kalsa dahı baslamanı ısteyecektır emınım. cunku bır an once herseyın ıstedıgı gıbı olması umıdıyle yasayacaktır sen beklersen belkıde zaman gecmıs olabılır ben derım kı kendı kendıne bunları hallet esınıde mutlu haberlerle karsıla

canlar
eşimin patoloji sonucu çıktı
LEYDİNG HÜCRELİ TÜMÖR
BÜYÜME PATERNİ
: EKPANSİF
NÜKLEER ATİPİ:YOK
MİTOTİK AKTİVİTE:YOK
VASKÜLER İNVASYON:YOK
GERM HÜCRELİ NEOPLAZİ İN SİTÜ:YOK
CERRAHİ SINIRLAR: TÜMÖR YER YER CERRAHİ SINIRA BİTİŞİK
NOT: leyding hücreli tümörlerin biyolojik davranışı morfolojiye bakılarak kesin olarak belirlenemez ancak bu olguda malign davranış olasılığını artıran histolojik risk faktörleri yoktur.
kızlar bir şey anlamadım hoca yokmuş yurt dışındaymış kafam karışık yani kesin bir sonuç olamıyor mu

canım sizin problem nedir
Canim bizde azospermi var muhtemelen kucukken gecirdigi atesli hastaliga bagli dendi. Eşimde 2 tesede de sperm bulundu ilki negatif sonuclandi ikinci emriyo gelisemedigi icin transfer olamadi bende de yasimin getirdigi yumurta rezervi azlığı ve gelisimi sorunlari var.

Kaan hocami yurtdisindaymis

canım uzulme hıc bak en azından esınden sıperm bulunmuss senın sorununuda bı sekılde tedavılerle duzeltırler ınsallah canım bızım o sansımız bıle yok esım cıftaraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve gecen sene ındırme amleıyatıyla beraber tese oldu hıc bısı cıkmadı sıpermotoza bıle cıkmadı bu senede emre beye gıttık % 15 sans verdı ve fsh da %68 cok cok yuksek yanı anlayacagın ısımız rabbımın gucune kuvvetıne kaldı onun verecegı bı mucızeye kaldı ben daha 23 yasındayım esımde 29 rabbım hepımıze yardım etsın

Aminnnnnn

Offf boyle haberler duydukca ümidimi kaybediyorum rabbim herseyin hayirlisini versin esin nerde ameliyat oldu

Offf boyle haberler duydukca ümidimi kaybediyorum rabbim herseyin hayirlisini versin esin nerde ameliyat oldu
kocaelı unıversıtesı tıp fakultesınde gerızekalı para manyagı bı doktor yuzunden bu haldeyızz bıze amelıyat neden boyle gectı deyınce hastanenın makınelerını bahane ettı gıdın ıstanbula dedı halbukı bız ılk emre beye gıdecegımızı soyledık ona oda ben yaparım gıtmeyın gayet basarılı olacak % 65 umut var dedı ama sonrada makınalarda sorun dıyıp basından attı resmen

Kizlar merhaba... bugun suleyman beye gittik ve ilk ignemi oldum. Tedavimiz basladi. 10 -12 gunluk bir maraton basliyor bizim icin. Hergun aksam igne ve gunde 2 kez hap verdi. Allahim hepimizin yuzune gulsun. Hakkimizda hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun kuzumm.. Ayyy ne heyecanlı... İnşallah güzel sonuçlarınız olsun canım benimmmKuzum bende nisanın 10.unda gidicem ya.. Hemen başlayacak tedavim.. Kntrolü hangi sıklıklarla yapacakmış hoca?? Senden hangi tahlilleri istedi kuzum?? Bide haftasonu hasta kabul ediyor değil mi?? Ben çok paniğim de kuzum biraz anlatırsan rahatlıcamm

Kızlar doktor sperm bulunması için yüzde elli şans veriyor ve beni de tüp bebeğe hazirlayacaklarini söylüyor.sizce olur da bulunursa dondurmak mı yoksa eş zamanlı transfer mi ?

Eş zamanlı transferin şansı her zaman daha yüksektir kuzum.. Donrurulup çözülme esnasında kalitesinin düşme riski var.. Hem spermin hem yumurtanın..

Kızlar her şey çok yeni daha ama ben kendimi nedense çok yorulmuş hissediyorum Rabbim dayanma gücü versin hepimize çok ihtiyacım var duaya...

Canımmmmm benimm.. Biz senin yanındayız.. Yalnız değilsinn.. Bak biz de neler yaşayacağız kimbilir.. Üzülme inşallah atlatacaksın bugünleri de inşallah

Kuzum ben de senin gibi düşünüp tam 8 ay ertelemiştim tüp bebeği.. Haklısın.. Onu yanında istemen çok doğal ve çok önemli.. Her anını beraber yaşamak istemen kesinlikle bencillik değil.. Eşim yanımda yoksa çocuğa hamilesin değilsin çok da bi anlamı yok sanırım.. Her anını paylaşamadıktan sonra.. Ama yinede iyi düşünmek gerekli.. Günler geçiyor nihayetinde...

Kuzum hiç bişey anamadım.. Ama bi sürü yok yok diyo.. Kötü bişey çıkmamış gibi sanki..

Aminnnn canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizde fsh en son 38 di canim, o da yuksek. Sperm bulundu ama bak kollarim bombos hala. Zaman ne gosterir Rabbim bilir. Insallah kucaklarimizi doldursun guzel Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…