Dogru diosun tatlim o istiyo baslayalim diyo ama bizimki eger bi ayrilik olursa zorunluluktan olcak ozgurlugu olmayabilir bu yuzden teredduttayim.onun icin icim rahat degil allah gostermesin boyle bisi olursa onun durumu cok zor olcak onun icin uzuluyorum ne yapsam bilmiyorumcanım esinde senden ayrı kalsa dahı baslamanı ısteyecektır emınım. cunku bır an once herseyın ıstedıgı gıbı olması umıdıyle yasayacaktır sen beklersen belkıde zaman gecmıs olabılır ben derım kı kendı kendıne bunları hallet esınıde mutlu haberlerle karsıla
Canim zaten zorunlu bi ayrilik olacaksa basla tedaviye hem olumlu olursa da birbirinize bu ayrilik surecinde daha iyi moral umut olur... ayriliginiz bile heyecanli keyifli gecer... bence hic aksatma bile baslaDogru diosun tatlim o istiyo baslayalim diyo ama bizimki eger bi ayrilik olursa zorunluluktan olcak ozgurlugu olmayabilir bu yuzden teredduttayim.onun icin icim rahat degil allah gostermesin boyle bisi olursa onun durumu cok zor olcak onun icin uzuluyorum ne yapsam bilmiyorum
Haklisin canim tek sorumlu gunes tutulmasi bence deAaaa bunalim takılmak ve sen... Bunalimda olanlara hep destek vermussindir. Gerci gunes tutulmasindan herkes de bi bunalimlik var... Rabbim icimizi ferahlatsin huzur versin insallah...
Tüp bebekte psikoloji çok önemli canım. Eğer eşin yanında olmadığı için mutsuz olup kendimi yıpratırım diyorsan bence bekle biraz daha. Kafanda bu ayrılığı kabullen. Ki inşallah hiç ayrılmazsınız. Ondan sonra başla. Benim eşiminde izni az gelip gelmeyeceği belli değil. ben şimdiden kabullenmeye çalışıyorum. Çünkü eşlerde çok önemli. O sürekli moral veriyor bana. Birde sürekli olup biteni anlatmak onunla yaşamak istiyor insan. Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı zamanda hayırlısı olsun.Dogru diosun tatlim o istiyo baslayalim diyo ama bizimki eger bi ayrilik olursa zorunluluktan olcak ozgurlugu olmayabilir bu yuzden teredduttayim.onun icin icim rahat degil allah gostermesin boyle bisi olursa onun durumu cok zor olcak onun icin uzuluyorum ne yapsam bilmiyorum
canlar
eşimin patoloji sonucu çıktı
LEYDİNG HÜCRELİ TÜMÖR
BÜYÜME PATERNİ: EKPANSİF
NÜKLEER ATİPİ:YOK
MİTOTİK AKTİVİTE:YOK
VASKÜLER İNVASYON:YOK
GERM HÜCRELİ NEOPLAZİ İN SİTÜ:YOK
CERRAHİ SINIRLAR: TÜMÖR YER YER CERRAHİ SINIRA BİTİŞİK
NOT: leyding hücreli tümörlerin biyolojik davranışı morfolojiye bakılarak kesin olarak belirlenemez ancak bu olguda malign davranış olasılığını artıran histolojik risk faktörleri yoktur.
kızlar bir şey anlamadım hoca yokmuş yurt dışındaymış kafam karışık yani kesin bir sonuç olamıyor mu
cnm merhaba sen murat basardan memnunmusun benım esımı kocaelı unıversıte hastanesınde melıh culha hem cıft taraflı ındırme hemde tese yaptı ama sonuc ıyı cıkmadı sonra melıh bey bızı memorıalde kı murat beye yonlendırdı cok ıyı oldugunu soyledı arkadasıymıs ama bız emre bakırcıogluna gıttık nasıl bırı memnunmusunMerhaba benim esimde inmemiş testist mevcut ve hiç ameliyat olmadı bir kaç ay sonra hem indirme ameliyatı hemde aynı anda mikro tese ameliyatı olacak.dr umuz memorial da murat başar.
Emre bey niye aynı anda tese yapmadı merak ettim dogrusu
tüp bebek için memorial i tavsiye edebilirim
cnm merhaba sen murat basardan memnunmusun benım esımı kocaelı unıversıte hastanesınde melıh culha hem cıft taraflı ındırme hemde tese yaptı ama sonuc ıyı cıkmadı sonra melıh bey bızı memorıalde kı murat beye yonlendırdı cok ıyı oldugunu soyledı arkadasıymıs ama bız emre bakırcıogluna gıttık nasıl bırı memnunmusun
aslında bizi ona yonlendırdıler ama bız gıtmedık o dırek tese yapmıomus once ıgne ve ılac verıomus ama emre bey once tese yapıo bıze melıh bey murad beyı onerdı ama ınternette falan herkes emre beyı onerınce bu sefer ona gıtmek ıcın karar aldıkÖncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletirim
Biz şahsen memnun kaldık.
Öyle çok konuşan biri değil
Biz soruyoz o cevaplıyo
O soruyor biz cevaplıyoz
O şekilde işte.
Ama oldukça bilgili bir dr
Bu dr indirme ameliyatı ve tese konusunda oldukça iyi bir dr
Herkese günaydınnn canlarımmmmmmm
aslında bizi ona yonlendırdıler ama bız gıtmedık o dırek tese yapmıomus once ıgne ve ılac verıomus ama emre bey once tese yapıo bıze melıh bey murad beyı onerdı ama ınternette falan herkes emre beyı onerınce bu sefer ona gıtmek ıcın karar aldık
rabbimm umut kapılarını sana sonsuzz acsınn umarım dıleklerın kabul olur su gırdıgın mesakatlıi yoll tatlı bir bebekle son bulur inşallahhh aminnCanimcim bugun 2. Kontrol gunumdu suleyman beyle. 5 tane yumurtam olusmus.ilk kontrolumde hergun igne ve hap vermisti. Hapim bitti onun yerine ilave olarak baska bir igne daha verdi bu kontrolumde. yumurtalarin onceden catlamasini onlemek icinmis. Aslinda 3 gunde bir falan bakicakti ama benim is durumum nedeniyle 5 gun sonra cuma gunu 3. Kontrol olcak. Sana bi cizelge veriyo zaten ona gore planlamayi yapiyo. Hadi senden de guzel haberler duyalim insallaah...doktor Allah kismet ederse cok buyuk ihtimal haftaya bugun yumurtalarin olmus olur dedi. esime tese icin p.tesiye gun yazdilar. P.tesi olmazsa sali yada carsamba olcak. Beni de heyecan sardi. Bakalim bu cuma hersey netlik kazancak. Allahim yuzumuze gulsun.
Kizlar bana icinizden hangi dua geliyosa onu okuyun nolur
Anladim cnm ama inan insan ne yapacaginida bilmiyor bizim patolojidehic bir hucreye rastlanmamis nasil bir tedaviye baslamaliyiz bilmiyorum sizin durumunuz nedirVala bende senin gibbisarisiz teseden sonra ustune gitmicem dedim bi baktimki 10 sene gecmis 3 ay oldu tedaviye basladik kaan hocada hayirlisi artik yani anlican beklemekle bir sey olmuyor son bi kez sansimi denicem
Canimcim bugun 2. Kontrol gunumdu suleyman beyle. 5 tane yumurtam olusmus.ilk kontrolumde hergun igne ve hap vermisti. Hapim bitti onun yerine ilave olarak baska bir igne daha verdi bu kontrolumde. yumurtalarin onceden catlamasini onlemek icinmis. Aslinda 3 gunde bir falan bakicakti ama benim is durumum nedeniyle 5 gun sonra cuma gunu 3. Kontrol olcak. Sana bi cizelge veriyo zaten ona gore planlamayi yapiyo. Hadi senden de guzel haberler duyalim insallaah...doktor Allah kismet ederse cok buyuk ihtimal haftaya bugun yumurtalarin olmus olur dedi. esime tese icin p.tesiye gun yazdilar. P.tesi olmazsa sali yada carsamba olcak. Beni de heyecan sardi. Bakalim bu cuma hersey netlik kazancak. Allahim yuzumuze gulsun.
Kizlar bana icinizden hangi dua geliyosa onu okuyun nolur
Bizdeki sorun AZFC delesyonu patolojiden gelen raporda ise tesa sonrasi certoly cell only yani hucre bile yokAnladim cnm ama inan insan ne yapacaginida bilmiyor bizim patolojidehic bir hucreye rastlanmamis nasil bir tedaviye baslamaliyiz bilmiyorum sizin durumunuz nedir
Okuyacağım sana akşam inşallah canım.. Çok heyecanlandım.. Az önce konuştum bende.. Benim kontroller nasıl olacak acaba çok fenayım.. Yani gidip gelmek çok masraf oluyor bana.. Uçakla gidip dönüyorum.. 5 tane yumurta maaşallah canım.. Gayet yeterli.. İnşallah bende de yeterli olur.. Sayı çoğaldıkça kalite düşüyor ya en ideal senin sayıların da olmak.. Az önce süleyman bey ile konuştum.. Dediki tamam nasıl istersen öyle olur herşey mühim değil.. Ne kadar tatlı bir insan ya.. Testlerini dert etme burada da yaptırırız dedi.. Ayy heyecanlanıyorum çok fenayımmm
Ne kadar icten guzel dileklerde bulunmussun. Cok tesekkur ederim. Herkesin ama herkesin burayi okuyan okumayan her kim varsa ameliyatlari guzel gecsin insallah. Allahim guzel haberlerle doldursun bu forumurabbimm umut kapılarını sana sonsuzz acsınn umarım dıleklerın kabul olur su gırdıgın mesakatlıi yoll tatlı bir bebekle son bulur inşallahhh aminn
Canım takriben ne kadar tuttu iğneler?? İnşallah kuzum ya işte benim 7 tane demişlerdi bir önceki ay ama bi ay yüksek bi ay düşük oluyor.. Bu ay ne olur bilemiyorumm.. Ona da bide heyecan yapıyorum.. İlaçları orada ki eczaneden mi aldınız kuzum?Heyecanlanmamak elde degil... suleyman beye cok guveniyorum. Igneler biraz yuksek fiyat tutuyor ama hic muhim degil. Allahim bize bi umut isigi versin tesemiz iyi gecsin yeter. Yumurta sayisi arttikca kalitenin dustugunu bilmiyodum. Hatta acaba az mi diye dusunuyodum) bunu duydugum iyi oldu. Bi tanesi cok kucuk gerci ama suleyman bey belki o da otekilere yetisir dedi.
Seninde guzel guzel yumurtalarin olussun canincim... gelismeleri yaz mutlaka.
Bizdede sorun oyle cnm simdi nasil bi tedaviye basladiniz kisaca bikgilendirirsen cok sevinirimBizdeki sorun AZFC delesyonu patolojiden gelen raporda ise tesa sonrasi certoly cell only yani hucre bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?