- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Canlar Kaan hoca aradı bugün sperm çıkmış ama kuyrukları yokmuş bununla da tüp bebek yapılır ama tutma ihtimali yüzde beş demiş 20 güne kadar laboratuvarda kalacak dokular genetik test falan yapılacak 20 günün sonunda belli olacak her şey sevindim kızlar ya Ümit var gibi inş sonunda hepimiz muradımıza ereriz
Ayyyy cok şükür, cok sevindim canim benimCanlar Kaan hoca aradı bugün sperm çıkmış ama kuyrukları yokmuş bununla da tüp bebek yapılır ama tutma ihtimali yüzde beş demiş 20 güne kadar laboratuvarda kalacak dokular genetik test falan yapılacak 20 günün sonunda belli olacak her şey sevindim kızlar ya Ümit var gibi inş sonunda hepimiz muradımıza ereriz
Aminnnn kuzucum insallahAllahım bize hepimize güzel haber alıp vermeyiii nasip etsinşallahhh
kızlar allahrızası ıcn bırı benı kaan hocaya kayt yapablrmı
Canlar Kaan hoca aradı bugün sperm çıkmış ama kuyrukları yokmuş bununla da tüp bebek yapılır ama tutma ihtimali yüzde beş demiş 20 güne kadar laboratuvarda kalacak dokular genetik test falan yapılacak 20 günün sonunda belli olacak her şey sevindim kızlar ya Ümit var gibi inş sonunda hepimiz muradımıza ereriz
Canım takriben ne kadar tuttu iğneler?? İnşallah kuzum ya işte benim 7 tane demişlerdi bir önceki ay ama bi ay yüksek bi ay düşük oluyor.. Bu ay ne olur bilemiyorumm.. Ona da bide heyecan yapıyorum.. İlaçları orada ki eczaneden mi aldınız kuzum?
Bize hesaplamışlardı da orada.. Yani ilaçlara falan 1500 demişlerdi.. Sanırım tedavi 10.000-tl ye falan denk geliyor.. Yol paralarıda 2000 tl.yi buluyor tabi :) Tamam canım yaz bana gelişmeleri merak ediyorum.. Kontroller nası olcak benim aklım orada.. İzin tesede sonra almayı düşünüyordum ben.. İstirahat için..evet cnm asagıdaki eczaneden getirtiyolar. bi önceki gittiğimde 350 idi. bugünkü verilen ilaçlar da 480 tuttu. cuma günü tekrar gidicem. sanırım yine iğne vericek. gelişmeleri yazarım gene cuma günü :)
SSK karşılamıyor mu acaba bu ilaçlarıevet cnm asagıdaki eczaneden getirtiyolar. bi önceki gittiğimde 350 idi. bugünkü verilen ilaçlar da 480 tuttu. cuma günü tekrar gidicem. sanırım yine iğne vericek. gelişmeleri yazarım gene cuma günü :)
yok cnm henuz yapmadım beklemek ıstedım bıraz daha ne gelen var ne gıden bgn cok tuhaf hıssedıorum kendımı bulantım var adet olacam dıe mı yoksa bebıs mı var yoksa vucudumun bna oynadıqı oyun mu bılemıyorum bırde mıdem kazınıo durmadan pek umıdımde yok ama bakalım olmadı yarın yaparım test
Canım inş tez zamanda güzel haberler verirsin tutunacağım dal olursun umudum olursun..,Sevindim caniimm bizdede kyruksuz cimisdi suan tedavidyiz inssh gpzel sonucar alirz
a
Ayyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
Ayyyy cok şükür, cok sevindim canim beniminsallah olucak hepimizin yüzünü güldürecek güzel Rabbim.
Sevincime ortak oldunuz çok saolun canlarım inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlı zamanda....harika haberrrr bu. devamı da gelir inşallahhhhhh
gozun aydın cnm ınsallah devamıda gelır bu sevıncınınSevincime ortak oldunuz çok saolun canlarım inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlı zamanda....
Canimmm Rabbim büyuk mucizeleri cok.. psikolojikte olabilir sen boyle oldgnu dusun. En azindan negatif olursa hayal.kirikligi olmaz.. zaten pozitifse halay cekeriz :) Allahimm cokk buyukyok cnm henuz yapmadım beklemek ıstedım bıraz daha ne gelen var ne gıden bgn cok tuhaf hıssedıorum kendımı bulantım var adet olacam dıe mı yoksa bebıs mı var yoksa vucudumun bna oynadıqı oyun mu bılemıyorum bırde mıdem kazınıo durmadan pek umıdımde yok ama bakalım olmadı yarın yaparım test
Canım çok sevindim tedavi ile mi çıktıCanlar Kaan hoca aradı bugün sperm çıkmış ama kuyrukları yokmuş bununla da tüp bebek yapılır ama tutma ihtimali yüzde beş demiş 20 güne kadar laboratuvarda kalacak dokular genetik test falan yapılacak 20 günün sonunda belli olacak her şey sevindim kızlar ya Ümit var gibi inş sonunda hepimiz muradımıza ereriz
Sende sagol canım benim. Insallah kucaklarimiz dolacakSevincime ortak oldunuz çok saolun canlarım inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlı zamanda....
sessiz takipçilerindendim bende bu sonuca çok sevindim çıkıyorsa devamıda gelecek inşallah. maaşallahSevincime ortak oldunuz çok saolun canlarım inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlı zamanda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?