Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
a

Ayyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım gözün aydınnnnnnnnnnnn

Ayyyy cok şükür, cok sevindim canim benim insallah olucak hepimizin yüzünü güldürecek güzel Rabbim.

Sevindim caniimm bizdede kyruksuz cimisdi suan tedavidyiz inssh gpzel sonucar alirz

evet cnm asagıdaki eczaneden getirtiyolar. bi önceki gittiğimde 350 idi. bugünkü verilen ilaçlar da 480 tuttu. cuma günü tekrar gidicem. sanırım yine iğne vericek. gelişmeleri yazarım gene cuma günü :)

harika haberrrr bu. devamı da gelir inşallahhhhhh

evet cnm asagıdaki eczaneden getirtiyolar. bi önceki gittiğimde 350 idi. bugünkü verilen ilaçlar da 480 tuttu. cuma günü tekrar gidicem. sanırım yine iğne vericek. gelişmeleri yazarım gene cuma günü :)
Bize hesaplamışlardı da orada.. Yani ilaçlara falan 1500 demişlerdi.. Sanırım tedavi 10.000-tl ye falan denk geliyor.. Yol paralarıda 2000 tl.yi buluyor tabi :) Tamam canım yaz bana gelişmeleri merak ediyorum.. Kontroller nası olcak benim aklım orada.. İzin tesede sonra almayı düşünüyordum ben.. İstirahat için..

SSK karşılamıyor mu acaba bu ilaçları

yok cnm henuz yapmadım beklemek ıstedım bıraz daha ne gelen var ne gıden bgn cok tuhaf hıssedıorum kendımı bulantım var adet olacam dıe mı yoksa bebıs mı var yoksa vucudumun bna oynadıqı oyun mu bılemıyorum bırde mıdem kazınıo durmadan pek umıdımde yok ama bakalım olmadı yarın yaparım test

Canimmm Rabbim büyuk mucizeleri cok.. psikolojikte olabilir sen boyle oldgnu dusun. En azindan negatif olursa hayal.kirikligi olmaz.. zaten pozitifse halay cekeriz :) Allahimm cokk buyuk

Canım çok sevindim tedavi ile mi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…