Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizdede sorun oyle cnm simdi nasil bi tedaviye basladiniz kisaca bikgilendirirsen cok sevinirim
Canim benim esim 10 sene önce ist.memorialde microtese oldu fakat sperm bulunamadi bundan 3ay once kaann hocayla gorustuk daha once tesede sperm bulunamayan hastalarda hormon tedavisiyle bi sansimizin olacagini soyledi esim suan igne ve hap kullaniyor insallah ise yarar 3 ay oldu anlican baslayali

Ayyy hadi insallah cok sevindim gozun aysin

Allahım nasib etsin inşallahhhhhh

Herkese merhaba. Ankara tıp fakültesi tüp bebek bölümü hakkında bilgi sahibi olan var mı.

Canim sen kaan hocadami tedavidesin korkma insallah kotu birsey yoktur nezamandir kullaniyor esin igneleri
tese ameliyatından sonra hoca bize nebido iğne verdi bizim gibi olan hast. sonrada sperm testinde cıkış oluyomuş heralde bu iğneyide ö yüzden verdi.şimdi bıraktı

canım size hangi iğneleri veriyolar adı ney?ovitrelle ise bende var.

Herkese ayni ilaclari vermiyodur ama. Bunyeye gore degisiyodur verdigi ilaclar. Ama asagi yukari hepsi ayni iste

aglacansu, post: 40110803, member: 627483"]Canim benim esim 10 sene önce ist.memorialde microtese oldu fakat sperm bulunamadi bundan 3ay once kaann hocayla gorustuk daha once tesede sperm bulunamayan hastalarda hormon tedavisiyle bi sansimizin olacagini soyledi esim suan igne ve hap kullaniyor insallah ise yarar 3 ay oldu anlican baslayali[/QUOTE]
Hayirlisi olsun cnm hakkimizda bizim hormonlrimiz norml degerdeydi ynlis htirlamiyosam sizn kiler norml degildi o zmn tedaviye o sekildemi bsladiniz cok soru sordum cnm k.bakma ama belki bizimde ni sansimiz vardir diye bi umut ariyorum iste

Hayirlisi olsun cnm hakkimizda bizim hormonlrimiz norml degerdeydi ynlis htirlamiyosam sizn kiler norml degildi o zmn tedaviye o sekildemi bsladiniz cok soru sordum cnm k.bakma ama belki bizimde ni sansimiz vardir diye bi umut ariyorum iste[/QUOTE]
Saol canim insallah hayirli olur vala bizim fsh 25 di evet yuksek ama bence sen raporlarini kaan hocaya yolla o sana gereken bilgiyi verir siz neler yaptiniz suana kadar

Herkese ayni ilaclari vermiyodur ama. Bunyeye gore degisiyodur verdigi ilaclar. Ama asagi yukari hepsi ayni iste
Kuzum muhakkak öyle.. Ben merakımdan sordum.. Yoksa herkese aynı ilaçları verirse bi anormallik olur zaten..
Dün akşam duanı ettim söz verdiğim gibi.. İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…