Canim benim esim 10 sene önce ist.memorialde microtese oldu fakat sperm bulunamadi bundan 3ay once kaann hocayla gorustuk daha once tesede sperm bulunamayan hastalarda hormon tedavisiyle bi sansimizin olacagini soyledi esim suan igne ve hap kullaniyor insallah ise yarar 3 ay oldu anlican baslayaliBizdede sorun oyle cnm simdi nasil bi tedaviye basladiniz kisaca bikgilendirirsen cok sevinirim
Ayyy hadi insallah cok sevindim gozun aysinCanlar Kaan hoca aradı bugün sperm çıkmış ama kuyrukları yokmuş bununla da tüp bebek yapılır ama tutma ihtimali yüzde beş demiş 20 güne kadar laboratuvarda kalacak dokular genetik test falan yapılacak 20 günün sonunda belli olacak her şey sevindim kızlar ya Ümit var gibi inş sonunda hepimiz muradımıza ereriz
Allahım nasib etsin inşallahhhhhhCanim benim esim 10 sene önce ist.memorialde microtese oldu fakat sperm bulunamadi bundan 3ay once kaann hocayla gorustuk daha once tesede sperm bulunamayan hastalarda hormon tedavisiyle bi sansimizin olacagini soyledi esim suan igne ve hap kullaniyor insallah ise yarar 3 ay oldu anlican baslayali
Aminnnn insallah cümlemize nerde varsaAllahım nasib etsin inşallahhhhhh
Canım çok sevindim inş. En kısa zamanda bir evlat sahibi olursun burdaki herkez inş. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.Sevincime ortak oldunuz çok saolun canlarım inşallah hepimizin bebişleri olur hayırlı zamanda....
aynen cnm pozıtıf olursa cekerız ınsallahCanimmm Rabbim büyuk mucizeleri cok.. psikolojikte olabilir sen boyle oldgnu dusun. En azindan negatif olursa hayal.kirikligi olmaz.. zaten pozitifse halay cekeriz :) Allahimm cokk buyuk
tamam canım saolasınCaniim özelden bilgileini at ben kayit etmye calisiymm olurmu yapabilirsem
tese ameliyatından sonra hoca bize nebido iğne verdi bizim gibi olan hast. sonrada sperm testinde cıkış oluyomuş heralde bu iğneyide ö yüzden verdi.şimdi bıraktıCanim sen kaan hocadami tedavidesin korkma insallah kotu birsey yoktur nezamandir kullaniyor esin igneleri
canım bu prostatla ilgili galibaCanim bu PSA dedigin ne oluyor hoca bizden bunu istemedi hic
canım size hangi iğneleri veriyolar adı ney?ovitrelle ise bende var.Bize hesaplamışlardı da orada.. Yani ilaçlara falan 1500 demişlerdi.. Sanırım tedavi 10.000-tl ye falan denk geliyor.. Yol paralarıda 2000 tl.yi buluyor tabi :) Tamam canım yaz bana gelişmeleri merak ediyorum.. Kontroller nası olcak benim aklım orada.. İzin tesede sonra almayı düşünüyordum ben.. İstirahat için..
Sanirim karsilamiyoSSK karşılamıyor mu acaba bu ilaçları
Herkese ayni ilaclari vermiyodur ama. Bunyeye gore degisiyodur verdigi ilaclar. Ama asagi yukari hepsi ayni isteBize hesaplamışlardı da orada.. Yani ilaçlara falan 1500 demişlerdi.. Sanırım tedavi 10.000-tl ye falan denk geliyor.. Yol paralarıda 2000 tl.yi buluyor tabi :) Tamam canım yaz bana gelişmeleri merak ediyorum.. Kontroller nası olcak benim aklım orada.. İzin tesede sonra almayı düşünüyordum ben.. İstirahat için..
Hayirlisi olsun cnm hakkimizda bizim hormonlrimiz norml degerdeydi ynlis htirlamiyosam sizn kiler norml degildi o zmn tedaviye o sekildemi bsladiniz cok soru sordum cnm k.bakma ama belki bizimde ni sansimiz vardir diye bi umut ariyorum iste[/QUOTE]aglacansu, post: 40110803, member: 627483"]Canim benim esim 10 sene önce ist.memorialde microtese oldu fakat sperm bulunamadi bundan 3ay once kaann hocayla gorustuk daha once tesede sperm bulunamayan hastalarda hormon tedavisiyle bi sansimizin olacagini soyledi esim suan igne ve hap kullaniyor insallah ise yarar 3 ay oldu anlican baslayali
Kuzum evet onu veriyorlar.. Ama ben hiç kullanmadım daha.. Hoca önerecek ve görcez artık :) sonu güzel bitsin inşallah... İnşallah..canım size hangi iğneleri veriyolar adı ney?ovitrelle ise bende var.
Kuzum muhakkak öyle.. Ben merakımdan sordum.. Yoksa herkese aynı ilaçları verirse bi anormallik olur zaten..Herkese ayni ilaclari vermiyodur ama. Bunyeye gore degisiyodur verdigi ilaclar. Ama asagi yukari hepsi ayni iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?