Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar bu topik doğası gereği çok mutsuz ve umutsuz ufak ufak umutlarımız ve bolca dualarımız var hep az önce Kaan hocanın sitesine baktım fsh yüksek olgular tedavisi en güç olanıymış bizimde fsh yüksek daha tedaviye başlamadan bazen umutlarım tukeniyo korkuyorum evet bugün hepimiz genciz ama sonrası yaşlandığımzda bi tas çorbamızı veren evladımız olmayacak mı benim bayramlarım huzunlumu geçecek kulaklarımda kendii evladımın anne baba demedi çınlamayacak mı biz hep eksik yarım mutsuz mu olacağız mutluluklarımız hep sahte mi olacak allahım güç versin bize bazen dayanılmazbi hale geliyorum

Günaydın arkadaşlar eşim bugün 12 gibi ameliyat olcak dua edermisiniz bide okuya bilen arkadaşlar
- Ve nünezzilu minel Kur’ani ma hüve şifaün ve rahmetün lil müemine lillezine amenü hüden ve şifaün ve yeşfi sudure kavmin mümenimin ve iza mariztü fehüve yeşfin lillezine amenü hüden ve şifaün ve şifaün lima fissuduri ve hüden verahmetün lil müeminin fihi şifaün linnas.

Bu ayeti ve bir fatiha okuyup dua edebilirmi Allah rızası için Rabbim 1000 katını size versin inşallah
“Allah’ım, işte bu şifa vesilesi Fatiha’dır; Sen de Şâfî’sin, şifa veren yalnız Sensin. Sen’den başka şifâ verebilecek kimse ve Senin şifandan başka da şifa yoktur. Hastalığı gider, bu derde deva ver; hastalıktan hiçbir eser bırakmayacak bir şifa nasip et.”

Olurum canım allah yardımcınız olsım

rabbimm insallah hayırlı sonuclarla amelıyattan cıkmayı nasıp etsın canım allahım şifa versinn yar ve yardımcınız olsun

H
Allahim yardimciniz olsun dualarim senin guzel habeler ver bizlere

Ümi
Ümidini kaybetme rabbim oyle buyukki sadece dua edelim

çocuk olması için dua,bebek olması için dua
Zekeriya a.s ın duası bebek isteyenler için:

''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,,
(Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.)

benim de 5 gün gecikmem oldu arada gecikmelerim oluyordu ama bu kadar gün değil tabi stres mevsimsel ya da hiç umutlanmak istemyorım bi kaç gün daha bekleyeceğğim bakalım bizim ameliyat olalı daha 2 ay oldu test yapmaya korkuyorum

gecmıs olsun cnm ne amelıyatı esın benımde esım 3 ay once amelıyat oldu ılk defa gunum 7 gun gecıktı test yapmaya korkuyorum bende

Canimbenme 11 gün geckmsdi hep gününde olurdm hic gecikme olmazdi maalesef bisey yokdu insllah sende vardir
cnm zaten umıdım yok bılıyorum olmayacaqınıda ıste bılırsın gun gecıkınce bzler hemen acaba mı dıyebılıyoruz suan bende oyleyım ama ınsallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…