Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm duayi okudum fatihayla birlikte Rabbim yardimciniz olsun. Insallahh bu.ameliyat sifa olurda bi kac aya sperm cikti diye yazarsin.. :)

Bende birazdan herkese dua edicem. Allah razi olsun. Unutmadigin icin cooook tesekkur ederim buarada tablo ne alemde

Bende birazdan herkese dua edicem. Allah razi olsun. Unutmadigin icin cooook tesekkur ederim buarada tablo ne alemde
Şuan hala onunla uğraşıyorum :) Bu akşam yayınlıcam inşallah :)) Akşama dananın kuyruğu kopuyor artık canım.. İnşallah beğenirsiniz..

Canim fsh kac sizin. Bizimde yuksek fsh 20 civari. Ama herser Rabbimde bitiyo. O ol derse olur isterse 50 olsun fsh. O yuzden umudunu sakin kaybetme. Insanin niyeti neyse duasida odur... Allah hepimizin yaninda olsun. Tesede Sperm cikmasa bile dayanma gucu sabir versin. Biz bu kadar uzulurken eslerimizin icinde firtinalar kopuyodur eminim. Onlar icin cok cok cok daha zor. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

evet canım bizim fsh da 20 ya zaten hepimizin durumu belli tek umudumuz teese ama bizim hep herşey üst üste biniyor hem azosperm hem varikosel hem fıtık... Bunlara rağmen umudum hep çok yüksekti ama fsh yüksekliği daha zormuş bide bunu öğrendim sanki bizim için bütün yollar kapatılıyo herşey zorlaşıyo ama dediğin gibi rabbim yeterki ol desin biz sabırla beklemeye devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…