Çıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inş
İnşallah canım rabbim yüzünüzü güldürür. Anne baba olma mutluluğunu yaşatır.Çıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inş
Ama o ne yapacCanim zaten zorunlu bi ayrilik olacaksa basla tedaviye hem olumlu olursa da birbirinize bu ayrilik surecinde daha iyi moral umut olur... ayriliginiz bile heyecanli keyifli gecer... bence hic aksatma bile basla
saol canim allah razi olsun hepinizdendeTüp bebekte psikoloji çok önemli canım. Eğer eşin yanında olmadığı için mutsuz olup kendimi yıpratırım diyorsan bence bekle biraz daha. Kafanda bu ayrılığı kabullen. Ki inşallah hiç ayrılmazsınız. Ondan sonra başla. Benim eşiminde izni az gelip gelmeyeceği belli değil. ben şimdiden kabullenmeye çalışıyorum. Çünkü eşlerde çok önemli. O sürekli moral veriyor bana. Birde sürekli olup biteni anlatmak onunla yaşamak istiyor insan. Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı zamanda hayırlısı olsun.
Kizlar idrar testi sabah ac karinla yapsam daha mi iyi yoksa simdi yapsam mi
Tmam cnm sabah yapicam artikSabah idrariyla daha iyi demisdi doktorumm
Tosbag canim varikosel trk taraflimiydi dercesi kacti arkdasim ayni durumdayiz bizim ama bir ay olucak ameliyat olali beklemediyiz bizde ins.Rabbim o gunleri gostericek hepimize esin sicak tutsun canim kendini agrilari olucak bu aralar yanmada olabilir ilaclarini duzenli saatinde alsin canim biliosunuz dus yok agir is yok hakkimzda hayirlisi hepimiz icin tum kardeslerimin kucallari.dolsun insÇıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inş
Kizzzzzzz yap artik catlattin bizi:)Kizlar idrar testi sabah ac karinla yapsam daha mi iyi yoksa simdi yapsam mi
Tosbag canim varikosel trk taraflimiydi dercesi kacti arkdasim ayni durumdayiz bizim ama bir ay olucak ameliyat olali beklemediyiz bizde ins.Rabbim o gunleri gostericek hepimize esin sicak tutsun canim kendini agrilari olucak bu aralar yanmada olabilir ilaclarini duzenli saatinde alsin canim biliosunuz dus yok agir is yok hakkimzda hayirlisi hepimiz icin tum kardeslerimin kucallari.dolsun insÇıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inş
inş canım Allah razı olsun hepinizdenCanım çok geçmiş olsun ameliyatınız inşallah çok iyi sonuçlar alırsınız. Hepimiz dua ettik senin için.
Aminn canm inşallahİnşallah canım rabbim yüzünüzü güldürür. Anne baba olma mutluluğunu yaşatır.
Ayy ben burda meraktan catladim. 2 tane alsaydin 1 ini simdi birini sabah yapardin zaten varsa ki inşallah vardir hayalet gibide olsa cikar. Bak mesala benim ilk idrar testi Eki Görüntüle 1467460
Tek taraflıydı canım grade 1 3.4 mm di genişliği sizin Dr kimdi canım ilaç verdimi canm size nolvadex-D ve neofertil verdi bize bu nolvadex ne için kullanan varmı acaba. İnş hepimizde olur canım çıkış yüzümüzü güldürür rabbimTosbag canim varikosel trk taraflimiydi dercesi kacti arkdasim ayni durumdayiz bizim ama bir ay olucak ameliyat olali beklemediyiz bizde ins.Rabbim o gunleri gostericek hepimize esin sicak tutsun canim kendini agrilari olucak bu aralar yanmada olabilir ilaclarini duzenli saatinde alsin canim biliosunuz dus yok agir is yok hakkimzda hayirlisi hepimiz icin tum kardeslerimin kucallari.dolsun ins
cnm artık sabah yaparımKizzzzzzz yap artik catlattin bizi:)
sabah yapıcam cnmYaptin mı
Canim iki tarafli olduk mamarmara universitesinde olduk biz sol taraf4,5mm sol taraf2,5 agrikesicilerdi canim bizimde hersey normal oldugu icin ilac vermiyolar biİm bir ay oldu tam cabim bes ayimiz var iki ay snra kontrolumux var hakimizda hayirlisi ins.spermlerle tanisiriz arkadasim canim siz kimde oldunuz ameliyat mikro tese filan oldunuzmu ilk tedavimi bizim gibiTek taraflıydı canım grade 1 3.4 mm di genişliği sizin Dr kimdi canım ilaç verdimi canm size nolvadex-D ve neofertil verdi bize bu nolvadex ne için kullanan varmı acaba. İnş hepimizde olur canım çıkış yüzümüzü güldürür rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?