Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim zaten zorunlu bi ayrilik olacaksa basla tedaviye hem olumlu olursa da birbirinize bu ayrilik surecinde daha iyi moral umut olur... ayriliginiz bile heyecanli keyifli gecer... bence hic aksatma bile basla
Ama o ne yapac
saol canim allah razi olsun hepinizdende

Çıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inş
Tosbag canim varikosel trk taraflimiydi dercesi kacti arkdasim ayni durumdayiz bizim ama bir ay olucak ameliyat olali beklemediyiz bizde ins.Rabbim o gunleri gostericek hepimize esin sicak tutsun canim kendini agrilari olucak bu aralar yanmada olabilir ilaclarini duzenli saatinde alsin canim biliosunuz dus yok agir is yok hakkimzda hayirlisi hepimiz icin tum kardeslerimin kucallari.dolsun ins

Çıktı canım eşim bir büyük damar bağladım dedi 2 ay sonra test istedi bilmiyorum artık hayırlısı çıkış olur inş
Tosbag canim varikosel trk taraflimiydi dercesi kacti arkdasim ayni durumdayiz bizim ama bir ay olucak ameliyat olali beklemediyiz bizde ins.Rabbim o gunleri gostericek hepimize esin sicak tutsun canim kendini agrilari olucak bu aralar yanmada olabilir ilaclarini duzenli saatinde alsin canim biliosunuz dus yok agir is yok hakkimzda hayirlisi hepimiz icin tum kardeslerimin kucallari.dolsun ins

Tek taraflıydı canım grade 1 3.4 mm di genişliği sizin Dr kimdi canım ilaç verdimi canm size nolvadex-D ve neofertil verdi bize bu nolvadex ne için kullanan varmı acaba. İnş hepimizde olur canım çıkış yüzümüzü güldürür rabbim

Canim iki tarafli olduk mamarmara universitesinde olduk biz sol taraf4,5mm sol taraf2,5 agrikesicilerdi canim bizimde hersey normal oldugu icin ilac vermiyolar biİm bir ay oldu tam cabim bes ayimiz var iki ay snra kontrolumux var hakimizda hayirlisi ins.spermlerle tanisiriz arkadasim canim siz kimde oldunuz ameliyat mikro tese filan oldunuzmu ilk tedavimi bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…